Na wyjeździe

17 maja 2013 17:35
Hej,wszystkim,w Polsce piękna pogoda a tu zimno też zjadłam pudełko orzechów w czekoladzie uwielbiam
17 maja 2013 17:37 / 4 osobom podoba się ten post
Koti, dobrze, że Ci przynajmniej Nutella nie wpadła do kibla, to dopiero byłby dramat!!! Wstałam dziś o wpół do dziesiątej, a babcia nawet trochę później i wzięłam się do roboty, trochę tego było, więc dopiero od 15 jestem wolna. Chyba zasłużyłam na podwyżkę, tak się narobić, hi, hi...

Moje wierszydełko do kompletu:

Miśka tu oczekujemy,
bo się dobrze bawić chcemy,
pożartować, pobłaznować,
śmiechu sobie nie żałować.
Wróć Misiaczku nasz kochany,
bo ze smutku zjemy ściany!!!!
17 maja 2013 17:37
Na dobry humor tylko czekolada,jeszcze 2 tyg.i do domku
17 maja 2013 17:47
No to ja też się przyznam :(... zjadłam kawałek ciasta czekoladowego dziś do kawy... ale było dobre!!! hehe taka moja dietka...
17 maja 2013 17:53 / 2 osobom podoba się ten post
Ach nieszczesna ja kobita bo do sklepu zadko witam

Ja tak lubie czasem zgrzeszyc ...

Czekoladka sie pocieszyc...

Lecz nie dane mi slodkosci bo tu nijak w Aldiku zagoscic....

Wokol sciezki,lasy,pola.....oj ja biedna oj ja chora.....
17 maja 2013 17:56
Dorothea - jak nic nie mam słodkiego to sobie ukręcę kogiel mogiel i już mi lepeij:)
17 maja 2013 18:03
kasia63

Dorothea - jak nic nie mam słodkiego to sobie ukręcę kogiel mogiel i już mi lepeij:)

No tutaj to nie uchodzi podjadac przed kolacja..... no i jajka przeliczone hahaha nic Kasiulka jutro pojade z Frau do ALDIKA to sobie odbije a odkrylam tam przepyszne czekolady!!! te grube CHATEAU po 0.99 z kokoskiem,biale mleczne hrrrrrrrrrrrrrrrrr .... o rany az mi slinka pociekla hehehehe
17 maja 2013 18:04 / 3 osobom podoba się ten post
Drogie koleżanki,
powiem Wam coś szczerze,
każda dieta dobra,
byle na papierze!
Kogel-mogel znakomicie
poprawia apetyt na życie!

17 maja 2013 18:12
Dorothea -rany boskie!!!!!Gdzieś Ty trafiła?????Jajka wyliczać!!!!Co za paskudna Frau!!!!!
17 maja 2013 18:14
kasia63

Dorothea -rany boskie!!!!!Gdzieś Ty trafiła?????Jajka wyliczać!!!!Co za paskudna Frau!!!!!

Ehhhh Kasia szkoda gadac! poczytaj sobie moje poskarzyjki,wczoraj bodajze.....cale szczescie jeszcze tylko 2 WTORKI TUTAJ !!!!!!!!
17 maja 2013 18:18
Czytałam ale do głowy mi nie przyszło ,że ta Twoja cholera nawet jajka liczy!!!!Dwa wtorki to jakos zdzierżysz:)Kurczę,nic gorszego w tej robocie chyba nie ma jak jeszcze żarci wyliczają i wydzielają.Obym tak nigdy nie trafiła!
17 maja 2013 18:24 / 3 osobom podoba się ten post
Moja dieta prosze Panstwa to zaczyna sie od klamstwa.

Klamie sobie w zywe oczy,ze w porteczki male wskocze.

Na nic dietetykow rady

Na nic rozum i rozsadek gdy slodkiego chce zoladek!!!!
17 maja 2013 18:26
kasia63

Czytałam ale do głowy mi nie przyszło ,że ta Twoja cholera nawet jajka liczy!!!!Dwa wtorki to jakos zdzierżysz:)Kurczę,nic gorszego w tej robocie chyba nie ma jak jeszcze żarci wyliczają i wydzielają.Obym tak nigdy nie trafiła!

No i tez tu jestem drugi i ostatni raz
17 maja 2013 18:32
Czyli już raz to przerabiałaś i się zdecydowałaś na powrót w to samo miejsce????????Dlaczego??????Nie szukalaś nic innego??No to Ty jesteś "hardcorowiec":)))
17 maja 2013 18:54
kasia63

Czyli już raz to przerabiałaś i się zdecydowałaś na powrót w to samo miejsce????????Dlaczego??????Nie szukalaś nic innego??No to Ty jesteś "hardcorowiec":)))

Kasiula uwiez mi,ze za pierwszym razem to tak nie bylo!!!! teraz wylazlo szydlo z wora!!!! pierwszy raz to poprostu bylam zadowolona,malo pracy,duzo luzu,Frau podtykala dobre kaski.... a teraz to jakby Teufel w nia wstapil.... Sama jestem zaskoczona. Ma zmienne nastroje,raz Cie za bzdety zruga a potem bedzie do zrzygania przemila.Furiatka i tyle.Dlatego tez juz tu nie wracam.