Na wyjeździe

17 czerwca 2013 23:15 / 3 osobom podoba się ten post
Romanko ,ja jade na Majorke.Jezyk Niemiecki jako tako znam,drinki z rurka umiem robic,dziadkami sie opiekowac,tam znajde robote...Hahahahahahahah,fajnie by bylo:):):)

Asik,usmialam sie z tej Twojej wycieczki rowerowej:)

Judora.......Dobrze ,ze tak do wszystkiego pozytywnie podchodzisz....Powiem- czapka z glowy dla Ciebie:)

Joasia,ja mialam te same odczucia.Teraz mi przeszlo i wiem ze moje miejsce i moje smrodki i w ogole wszystko co jest moje jest w Pl.Oby Ci przeszlo jak mi:)

Ja czekam jak wariatka na wyjazd ,ale do domu,do mojego miejsca na ziemi.Ja jestem wytrzymala,dam rade,bede jezdzila,bo moja Ojczyzna mnie nie kocha.Jedanak ja,swoje miejsce mam i niech tak zostanie:):):)Nie jest latwo,ale nikt mi nie mowil, ze bedzie lekko i latwo,wiec?Mam wybor i jest jak jest.Nie bede narzekac:):):)
17 czerwca 2013 23:25 / 3 osobom podoba się ten post
Adrejko jestes Kochanym Aniolkiem forum.Ja wiem ze rodzina mnie kocha i ze Ty mnie nawet kochasz:):):)Jednak Ojczyzna mnie nie kocha ,wielu z Nas nie kocha.My jednak mamy dobre serduszka i zostaniemy w Naszej Ojczyznie,bo tam Nasze miejsce na ziemi:)
17 czerwca 2013 23:29 / 1 osobie podoba się ten post
Acha ,zeby nie bylo.
Ja nie pitole teraz FARMAZONOW,czasem tez mam dni takie jak dzis,poswiecone przemysleniom.

Ja nie pitole teraz FARMAZONOW,czasem tez mam takie dni na przemyslenia.
17 czerwca 2013 23:31 / 1 osobie podoba się ten post
A co to za wpis???????????????????:-O:-O:-O
Chcialam edytowac i wyszlo MASLO MASLANE:-O:-O:-O:(:(:(
17 czerwca 2013 23:32 / 2 osobom podoba się ten post
Matko kocha kochne kolezanki jak tak czytam to normalnie nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac ! stałam twardo nogami na ziemi a teraz mi sie ugieły,przeciez kazda z nas sama wybiera  swoj los,  kobietki bo do tej pory zaden pan nie napisł napewno,ze praca na obczyznie nie jest łatwa! ale ktora z was chciała vy za marne 1000zł pracowac wiec moze najpier pomyslec o tym,a potem o ty co nas rozdziera, kaza z was na meza przyjaciela lub nazeczonego i jest w głebokiej rosterce kiedy go zostawia w PL,wszystkie za i przeciw tej pracy! ale podejmujac taka prace chyba kazda to przemyslała,nie mozna poddawac sie nastroja jezeli nam na czyms zalezy !dazymy do jakiegos konkretnego celu, to warto moze jest mi łatwiej tak mowic bo jestem sama z corka! ale tez mam ochote poznac kogos ,przeciez nie tylko praca człowiek zyje,ale gdyby nawet poznałabym nie wyobrazam sobie juz teraz pracy w PL oczywiscie jak ja znajde za marne pieniadze! a jak by mi kazał wybierac wybrałabym prace! lubie byc niezalezna moze krotko pracuje i mam takie zdanie a nie inne ,ale ja decyzje o pracy w Niemczech podjełam na warjckich papierach ale nie załuje teraz dopiero wiem ze moge normalnie zyc ale to moje przemyslenia!!!!!! Spokojnej nocy wszystkim zycze kolorowych snow :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
17 czerwca 2013 23:57
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,TVP-wyemitowala-pierwsza-czesc-serialu-Nasze-matki-nasi-ojcowie,wid,15740168,wiadomosc.html?ticaid=110c97&_ticrsn=3
17 czerwca 2013 23:57
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,TVP-wyemitowala-pierwsza-czesc-serialu-Nasze-matki-nasi-ojcowie,wid,15740168,wiadomosc.html?ticaid=110c97&_ticrsn=3
18 czerwca 2013 00:01 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata!!! Jaa chceeee naaa Majooorkeee!! Od pozczatku mojej "kariery" opiekunkicoraz bardziej na zachód mnie niesie. A ja tak chce zobaczyc czy na zachodzie bez zmian :))
Dobranoc wszyskim. Po dzisiejszym temacie naszla mnie ochota na film "Nietykalni"...trzeci raz ogladam i wiecie co? Za kazdym razem cos nowego odkrywam...czegos innego sie ucze. Ide spac w dobrym nastroju...tylko siedzenie mnie boli :) Kto mi odda 20 kilo? Brakuje mi do amortyzacji w razie czego. Jutro podejde sprawdzic czy ulicy, mienia panstwowego nieopatrznie nie uszkodzilam. A niedawno ją remontowali. Kurcze musze sie ubezpieczyc na takie wypadki. Dobranoc pchły na noc.
18 czerwca 2013 07:16
Witam we wtorkowy poranek,obudziły mnie silne podmuchy wiatru,przestraszyłam się że z pogody nici,ale patrzę słoneczko już świeci to jest dobrze,dziś spotkanie dziadków ze znajomymi to obiadek zjemy w restauracji,więc pauzę mam przesunięto a jakieś 2 godziny,nie lubię takich obiadków ale dziadek zawsze mnie tak ładnie prosi żebym poszła z nimi,więc idę,miłego wtorku.
18 czerwca 2013 07:16
Witam we wtorkowy poranek,obudziły mnie silne podmuchy wiatru,przestraszyłam się że z pogody nici,ale patrzę słoneczko już świeci to jest dobrze,dziś spotkanie dziadków ze znajomymi to obiadek zjemy w restauracji,więc pauzę mam przesunięto a jakieś 2 godziny,nie lubię takich obiadków ale dziadek zawsze mnie tak ładnie prosi żebym poszła z nimi,więc idę,miłego wtorku.
18 czerwca 2013 07:17
Nie wiem dlaczego 2 razy weszło,sorry.
18 czerwca 2013 07:27
Dzien dobry wszystkim z rana! kazda juz wyspana ,samopoczucie dobre?nastwienie swobodne? zadnych smutnych minek i mysli mam nadziej na dzisiejszy dzien pozytywne myslenie i nastawienie! najwazniejsze ze kazdej kazdemu  zdrowko  dopisuje energaj rozpiera  ! checi do pracy sa miłego spokojnego dnia zycze!!!:)))))))))))))))) Romana moze powiedzic ta karta z Lidla internet to jakie sa koszty? i czy sama karte dostane czy w komplecie musiałabym kupowac ? z gory dziekuje za informacje:)))))))))))))))
18 czerwca 2013 07:32 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie z gorącego południa Niemiec!

Dziś rano przypomniałam sobie, że nasza noblistka-Wisława Szymborska oprócz poważnych wierszy tworzyła też różne wymyślone przez siebie, krótkie, śmieszne formy literackie, np. lepieje.
Jest to prosta konstrukcja, zbudowana według wzoru - lepiej....niż...
Kto chce, niech spróbuje! Ja chcę.

Lepszy upał już od rana,
niż babunia obsikana!
18 czerwca 2013 08:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry. Och Romana...od raba musze myśleć...
"lepiej pare kilo przytyc
niz kosteczki z rana liczyc"
18 czerwca 2013 08:03 / 1 osobie podoba się ten post
"Lepiej słuchac ptasich treli
Niz mnie dzisiaj w całosc skleic"