Jak to widzisz "czubek głowy". To Ty moje kochanie taki kurdupelek jesteś ???
Jak to widzisz "czubek głowy". To Ty moje kochanie taki kurdupelek jesteś ???
Mój Pan Doktor mnie zadziwia.... jest nad podziw grzeczny... nawet chłopak od kąpania zapytał się czy jak ostatnio spadł z łóżka to w głowe się nie uderzył i coś mu się nie poprzestawiało.... hihihihi
wyciągłam Pana Doktor do ogrodu i byłam zdziwiona bo poprosił mnie żebym usiadła obok niego i z nim porozmawiała ..... i zaczął rozmowę o śmierci, umieraniu...Pytał się mnie czy często towarzyszyłam przy śmierci, był bardzo zainteresowany moją pracą w hospicjum.... Jak myślicie czy starsi ludzie przeczuwają,że nadchodzi ich czas??
A ja mam dzisiaj egzamin na kursie z opieki medycznej,
chyba nie przyniosę Wam wstydu i zdam.
Na wszelki wypadek uśmiecham się o trzymanie kciuków.
Coś w tym jest, tylko jak to usłyszeć? Czy warto się bać śmierci ? No jak straszą ogniem piekielnym, kotłem ze smołą to chyba tak
Wróciłam, pierwszy egzamin z opieki na bdb. W czwartek gorszy, bo z niemieckiego. Dziekuję wszystkim koleżankom za wsparcie duchowe i proszę o ciąg dalszy pojutrze.
Scarlet gratuluję :)
Mam zrobione pazurki, stópki, depilację i mam jechać w piątek rano do wód a tu przed dwoma godzinami zatkało mi nos, mam małą gorączkę i boli mnie gardło. Nosz jasna cholera, wzięłam gripostad C, sinupret i possałam neoangin. Macie jeszcze jakieś sposoby, bo piątek raniutko wyjazd. Z góry dziękuję