Na wyjeździe

21 czerwca 2013 06:33
Witam w piątkowy poranek,u mnie wczoraj w nocy też burza,dziś jest już słonecznie,powietrze rzeskie,nie wiem co się dzieje od 3 dni zamias o 7 wstaje o 6 choć nie muszę,spać coś nie mogę czy co,miłego dzionka.
21 czerwca 2013 06:57 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Dzien dobry nie chcialam wczesniej zaklocac spokoju i ciszy na forum.Wczoraj od godz.14.3o do okolo polnocy byla okropniasta burza i wichurra  z wyladowaniami atmosferycznymi.Teraz super powietrze z ozonem mozna sobie inhalacje robic.Milego dnia wszystkim forumowiczkom zycze.

A dzien dobry , dzien dobry...na forum tez cisza nicna obowiązuje? :) Niemniej Wichura  jak sie obudzi musi sie natychmiast wypowiedziec dlaczego szalala pół dnia i nocy z wyładowaniami atmosferycznymi. Koniecznie :)) Ja teraz kawke pije i zaraz ide kuchnie ogarnąc dopóki Skarby śpia. Potem pan Skarb zalegnie w niej na cały dzien a pani Skarb bedzie sie platac...wiec wole na spokojnie. I najwazniejsze ze jest czym oddychac.  Ja z kolei źle spalam ...przez te Wichure właśnie :)) Miłego dnia wszystkim
21 czerwca 2013 07:09
Dzien doberek wszystkim ja z szczebiotem ptaszkow usnełam i tez tak samo sie obudziłam, dobrze ze o 1 w nocy sie przebudziłam lapka wyłaczyłam i stik rozłaczyłam, bo by mi hohohoho nie wiem ile gigow zerzarło ups, to by mi sie nie podobało pogoda z rana orzezwiona powitrze super! A moja kolelezanka to jak skowronek sie czuje w te upały i po sklepach lata hehehe miłego spokojnego dnia zycze:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
21 czerwca 2013 07:17
Witajcie, świadkowie burzy!

U mnie była wczoraj jakaś taka niedorobiona, krótka, z małą ilością piorunów i jestem rozczarowana. Bo co ja dziecku opowiem, jak się z nim zobaczę? Nasz mały uwielbia burze, zawsze wtedy stoi przy oknie i błyskawice go nie przerażają, nie mówiąc o piorunach.
Kawka wypita, babcia jeszcze pośpi z pół godzinki. Wyłączam dziś forum aż do obiadu, bo wczoraj całe popołudnie tylko u nas siedziałam. A tu słówka z niemca czekają i jęczą "czemu ty się Romana do nas z taką wzgardą zwracasz, a?" Postanowiłam uczyć się 10 nowych dziennie i niestety, forum -opiekunki24 ważniejsze! Co nałóg, to nałóg!

Giunta, trening czyni mistrza! Jak Cię tu dziewczyny podszkolą w zdobywaniu instruktorów, to się potem od nich nie opędzisz!
21 czerwca 2013 07:48 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć dziewczyny. Czytam, że wszystkie zadowolone jesteście z burzy. U mnie w nocy troszeczkę padało. Ale po poprzednich wyładowaniach to wystarczy. Nawet się wyspałam. Babcia spokojniejsza. W nocy sama wstała, wpakowała się na wózek i do WC. Usłyszałam przez ścianę, że się tarabani i wstałam pampersa na dupcię podciągnąć. Do tego to ona nie ma już siły. Andrejko co do ilości Twoich postów - no ktoś musi być pierwszy. Ty tu królową jesteś. Ja się cieszę, bo to okrągłą liczba. Ale ja nie piszę dużo, chyba na słówkach mi tak "podciągnęło". Romana, ja mam ten sam problem co Ty. Obiecuję sobie podciągać niemiecki a jakoś dziwnie do forum skręcam. Lenistwo czy co ?? Miłego dnia dziewczyny.
Biedna Wichura, musi się Asikowi tłumaczyć, że narozrabiała w nocy ;-)) Poczekamy na nią. 

21 czerwca 2013 07:54
mamusia2

Witam w piątkowy poranek,u mnie wczoraj w nocy też burza,dziś jest już słonecznie,powietrze rzeskie,nie wiem co się dzieje od 3 dni zamias o 7 wstaje o 6 choć nie muszę,spać coś nie mogę czy co,miłego dzionka.

Witajcie.
Mamusiu ja mam podobnie z tym wstawaniem, budzę się o 6, a przed 7 ogarnia mnie słabośc i sen, a tu trzeba wstawać.
W nocy grzmiało, nie za dużo, wiatr był siny, doniczki z kiatkami na balkonie powywracane, kwiatki w miarę dobrze wyglądają.
Miłego dnia!
21 czerwca 2013 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
Pada sobie deszczyk pada sobie rowno, raz spadnie na kwiatek a raz tez na nosek, ojej ale cudnie swierze powietrze az miło hehe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
21 czerwca 2013 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Romano, obawiam się, że już za późno. No chyba, że żwawo wezmę się do roboty, uzbieram odpowiednią ilość punkcików karnych i spotkamy się wówczas na ponownym kursie ;)

Oj nie, nie. Tak to nie zrobię na pewno :P
21 czerwca 2013 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze jakiś instruktor się znajdzie, kochanie - może jeszcze zrobisz prawko na ciężarówkę lub motor, co? Albo przynajmniej na tramwaj!
21 czerwca 2013 09:29
Romana napisałam do Ciebie maila z zapytaniem,bo służysz zawsze pomocą,
ale pewnie go nie przeczytasz bo cytuję: wiadomość nie została dostarczona
z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy!!!
Taką dostałam odpowiedż?
21 czerwca 2013 09:29
Dzień dobry w piękny rześki piątek :))))
Wspaniałe powietrze po całonocnej burzy, aż się chce oddychać pełną piersią.

Miłego dnia !!!
21 czerwca 2013 09:30
Edytuję, bo głupoty zaczynam pisać ;)
21 czerwca 2013 09:41
Witam . Ja już gotowa do drogi do DE .Cholercia jakoś mi się nie chce wyjeżdżać ,ale cóż taka praca . Jeszcze tylko pożegnanie z dzieciakami . Wyruszam za około godzinkę . Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim ...
21 czerwca 2013 09:49
alinka1339

Witam . Ja już gotowa do drogi do DE .Cholercia jakoś mi się nie chce wyjeżdżać ,ale cóż taka praca . Jeszcze tylko pożegnanie z dzieciakami . Wyruszam za około godzinkę . Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim ...

Ach Alinka taka praca ale najwazniejsze ze jest spokojnej podruzy do DE:)
21 czerwca 2013 10:14
Mam w planie prawko na motor, ale jak już, to interesowałby mnie tylko ten jeden instruktor a on jest od kat. B ;)