Sprzatanie, podmywanie, gotowanie, pranie, prasowanie i wiele innych obowiazkow i jeszcze zabawianie(gry), jak myslicie, czy to nie za duzo?
Sprzatanie, podmywanie, gotowanie, pranie, prasowanie i wiele innych obowiazkow i jeszcze zabawianie(gry), jak myslicie, czy to nie za duzo?
Witam szanowne Koleżanki i Kolegów.
Melduję posłusznie, że macie przed sobą dyplomowaną opiekunkę
osób starszych, co potwierdza stosowny papier podpisany, a jakże,
przez szanowną komisję ha..ha..ha.
Wstydu Wam nie przyniosłam, egzamin z niemca zaliczyłam na 6!!
Czekam na pochwały, tylko się proszę nie przepychać ha..haa
Dziękuję wszystkim za wsparcie duchowe, to dzięki Wam tak dobrze mi poszło.
Dzisiaj był koniec kursu, od jutra szukam roboty, a narazie raczę się zimnym piwkiem,
jak braknie, to mam jeszcze 2 butelki pysznych naleweczek /prezent od ukochanej szwagierki na imieniny/.
Hogata!!! Jaa chceeee naaa Majooorkeee!! Od pozczatku mojej "kariery" opiekunkicoraz bardziej na zachód mnie niesie. A ja tak chce zobaczyc czy na zachodzie bez zmian :))
Dobranoc wszyskim. Po dzisiejszym temacie naszla mnie ochota na film "Nietykalni"...trzeci raz ogladam i wiecie co? Za kazdym razem cos nowego odkrywam...czegos innego sie ucze. Ide spac w dobrym nastroju...tylko siedzenie mnie boli :) Kto mi odda 20 kilo? Brakuje mi do amortyzacji w razie czego. Jutro podejde sprawdzic czy ulicy, mienia panstwowego nieopatrznie nie uszkodzilam. A niedawno ją remontowali. Kurcze musze sie ubezpieczyc na takie wypadki. Dobranoc pchły na noc.