Na wyjeździe

21 czerwca 2013 22:50
giunta

Asik i Mamuela52 - super! ;) Znaleźć mnie można w Elchingen, koło Ulm :)

kurka wodna  poczekaj jeszcze chwile pobiegne do Edeki po Red Bula ,o cholewci zamknieta hehe,no trodno trzeba wirtualnie wypic tez smakuje prawda
;))))))))))))))))))))))))
21 czerwca 2013 22:55
Tylko teraz ciemno...ale co tam...ksiezyc w pelni...Mam trzy flaszki Coli...akurat..
21 czerwca 2013 22:58
Asik

Popatrz...zapomnialam. Przeciez ja mam jeszcze dwa Aliki, dwa Neto, i dwa sklepy z ciuchami i KIK i Mcdonalds, i sklep z butami, i Peny...łoooł...i Belgie za miedza i Holandie...nie ja jednak mam gdzie pedalowac tylko nie mam z kim :(
Ale tych jeziorków to ci zazrdaszczam...ja mam tylko pola i wiatraki i ...uwaga...zapory przeciwpancerne z czasów II woj. św. :)

No popatrz Asik to tez moze byc ciekawe ,tu jak mrowek jest towarzystwa czasami chce sie byc samej ze swoimi myslami:)))) jeziorka super sprawa jak przestanie do niedzeli padac, to wybiore sie pokompac w jeziorku akurat kupiłam w kiku struj bedzie okazja wyprobowac hehe:))))))))))))))))))
21 czerwca 2013 22:59
Asik

Tylko teraz ciemno...ale co tam...ksiezyc w pelni...Mam trzy flaszki Coli...akurat..

O, ja też mam Colę, ale to Cola Andrei... Andrea, mogę się poczęstować jedną szklanką? ;)
21 czerwca 2013 23:14
Kochani...ide spac...padam na swoj długi nos, podpieram sie rzesami...po tej Wichurzastej nocy :) Dobranoc wszystkim...do jutra...
21 czerwca 2013 23:21 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Zaraz...30kg? Musze to przemyślec...a ile dopłacasz? :)

Jak weżmiesz i po tygodniu nie oddasz to podwajam dopłatę:):):):)
22 czerwca 2013 00:51
Dobranoc wszystkim spokojnej nocy:)))))))))))))))
22 czerwca 2013 05:11
Dzień dobry dziewczyny,miłego dzionka.
22 czerwca 2013 06:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry w y s p a n e ?  -  milego dnia wszystkim zycze.
22 czerwca 2013 07:19
Dzień Dobry, dzień dobry ;) a o 15 bedzie rewelacyjny bo skapnie mi się z 2 godz wolnego hurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa
22 czerwca 2013 07:22 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, cudownego wypoczynku!!!!!! jeszcze wspanialszej pogody!!!!!!! no a dlaczego ten maz tak się cieszy???? haha bo ja niewiem>>>

a za mna chodzi od dwóch dni ta piosenka: Już za parę dni , za dni parę Weźmiesz plecak swój i gitarę . Pożegnania kilka słów , Pitagoras , bądźcie zdrów , Do widzenia wam , canto , cantare ...
22 czerwca 2013 07:26
Andrea szczęśliwej podróży wypoczywaj,należy ci się,ja też już niedługo.
22 czerwca 2013 07:38
Dzien dobry wszystkim miłego spokojnego dnia zycze, ja znowu wczoraj przysnełam z lapikiem na kolanach,jak mi kiedys spadnie to bede płakac, twu twutwu przez lewe rami co ja wygaduje coja bym zrobiła bez dostepu do ludzi i kochamej corci!:)))))))))))) Andrea miesiecy matko kochana to ilez ty tu siedziałas? az strach pomyslec,szerokiej drogi ci zycze spokojnego urlopu słonecznego naładowania baterji,udanego zjazdu:))))))))))))))))))))
22 czerwca 2013 07:45
Dzien dobry wszystkim państwu...Andrejka kochana spokojnej podrozy i urlopu bez trosk. Mąż sie cieszy...zazdroszcze oj zazdroszcze :))
22 czerwca 2013 07:46
kasia63

Jak weżmiesz i po tygodniu nie oddasz to podwajam dopłatę:):):):)

Dobra...ale ILE doplacasz??!!