22 czerwca 2013 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
AsikTez tak mialam...6/6 tyg. Dla mnei bylo za krótko w Niemczech za dlugo w Polsce a dla zmienniczki odwrotnie :) Ale właśnie "nie ma to tamto" nie mialam wyjscia, bo nic innego nie bylo.
I dokładnie jest zemna tak co to jak bysmy siostrami były hehe, ja niby mam jeszcze inne wyjscia ale nie chce rezygnowac z tej szteli,a firma nie dała sie z dobrej strony poznac na miesiac na pierwszy raz chciałam pojechac a oni mi mowia ze cizko, a z tego co sie zorietowałam to duzo dziewczyn nie chce w domu siedziec dwa miesiace to juz ich nie rozumie ja jestem uparta i bede miała krotkie zastepstwa ja sie tak szybko nie poddaje! kure ale jestem dzis padnieta moja pani ma jutro urodziny dzis trche gosci 2 synow i 2synowe a jeszcze pieczenie, gotowanie, sprzatanie, zakupy, pranie jeszcze mi wpadło, cholera jak chce sie połozyc to mnie woła bo Gabalie jest w TV no myslał ze mnie szlak trafi ale zeszłam na chwile i mowie ze ide sie połozyc jestm zmeczona a on ty zawsze zmeczona ! no kurcze i po co sie brałam za pieczenie? no ale nie zawsze tak jest , a od syna dostałam dobry zaskurniak ale on zawsze daje jak przyjezda:)))))))))))))))))))))))))))))))