Na wyjeździe

22 czerwca 2013 22:59
Dobranoc...:) Połozylam dziadka własnie. i sama musze ze soba pogadac...:( czasem nie chce sie do domu dzwonic :( Słoneczka jutro zycze.
22 czerwca 2013 23:19
Dobranoc Asik!
Też się zbieram powoli do snu.... mam nadzieję, że po tym pifie nie będę za dużo latać na siusiu.... :)
Dobrej nocki!
22 czerwca 2013 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Tez tak mialam...6/6 tyg. Dla mnei bylo za krótko w Niemczech za dlugo w Polsce a dla zmienniczki odwrotnie :) Ale właśnie "nie ma to tamto" nie mialam wyjscia, bo nic innego nie bylo. 

I dokładnie jest zemna tak co to jak bysmy siostrami były hehe, ja niby mam jeszcze inne wyjscia ale nie chce rezygnowac z tej szteli,a firma nie dała sie z dobrej strony poznac na miesiac na pierwszy raz chciałam pojechac a oni mi mowia ze cizko, a z tego co sie zorietowałam to duzo dziewczyn nie chce w domu siedziec dwa miesiace to juz ich nie rozumie ja jestem uparta i bede miała krotkie zastepstwa ja sie tak szybko nie poddaje! kure ale jestem dzis padnieta moja pani ma jutro urodziny dzis trche gosci 2 synow i 2synowe a jeszcze pieczenie, gotowanie, sprzatanie, zakupy, pranie jeszcze mi wpadło, cholera jak chce sie połozyc to mnie woła bo Gabalie jest w TV no myslał ze mnie szlak trafi ale zeszłam na chwile i mowie ze ide sie połozyc jestm zmeczona a on ty zawsze zmeczona ! no kurcze i po co sie brałam za pieczenie? no ale nie zawsze tak jest , a od syna dostałam dobry zaskurniak ale on zawsze daje jak przyjezda:)))))))))))))))))))))))))))))))
22 czerwca 2013 23:33
Ach trzeba isc spac bo usne przy lapku jak wczoraj wiec dobrej nocy zycze wszystkim,DLA MOZACH szerokiej drogi i milego urlopu:))))))))))))))))))))) Mamuska moze cos jeszcze dozuci chyba ze zaczoł sknerzyc a tego ci nie zycze!!!
23 czerwca 2013 06:06 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim,pogoda jak od kilku dni,juz jest goraco- nie slyszalyscie przypadkiem czy Eskimosi zatrudniaja opiekunki?Tina masz tresc poparta fotografia- jak Ci sie podoba?             
23 czerwca 2013 06:21
Dzień Dobry!!! Pozytywnie zakręconej niedzieli ;) dla wszystkich. Tych w domku też ;)
23 czerwca 2013 07:04
Witam w niedzielny poranek,w nocy padało teraz słoneczko powoli wstaje,torba doszła koło 21,nawet szybko,rodzinka zadowolona zawartością,mogę dalej siedzieć w Niemczech tylko torby mam przysyłać hi,hi,miłej niedzieli.
23 czerwca 2013 07:26
Dzien dobry spokojnego miłego dnia zycze a tym co spakowni szerokiej drogi i miłego urlopu !!! Słoneczka :))))))))))))))))))))) Ja to dzis bede miała kołowrotek ech oby ten dzie przejsc w miare spokojnie hehehehe hmmmmmmmmmmmoze sie uda zobacze :))))))))))))))))))))))
23 czerwca 2013 07:42
Wstawać leniuchy ;-)) Ja tu po akcji z moją babcią, sen mi odszedł daleko a tu proszę, lenistwo z rana. Pobudka !!!! Kawusia czeka !!
23 czerwca 2013 07:48
Miłej im spokojnej niedzieli wszystkim, moja babcia jeszcze spi. Chwila spokoju dla mnie
23 czerwca 2013 07:48
Mycha

Wstawać leniuchy ;-)) Ja tu po akcji z moją babcią, sen mi odszedł daleko a tu proszę, lenistwo z rana. Pobudka !!!! Kawusia czeka !!

wstałam wstałam ;) i nawet kawe wypiłam ale zaraz drugą łyknę ;) heeej

dzisiaj dzień taty ;)
23 czerwca 2013 07:52
Tatusiom wszystkiego najlepszego !!
Też piję kawusię i zajadam się bułeczką z masełkiem i rzodkieweczką, mniam !!
23 czerwca 2013 08:01
Dzień doberek oraz miłego dzionka wszystkim życzę.Po 6-tyg.urlopowania znów na wyjeżdzie.
23 czerwca 2013 09:12 / 2 osobom podoba się ten post
Kasiaaa - fajnie masz. Chwal się, żeby wszyscy wiedzieli, że fajne miejsca pracy są i nie ma co się użerać z niedocenianiem naszej pracy.
23 czerwca 2013 09:19
Dzień dobry drogie Panie i Panowie :)))

Norymberga dziś pochmurna i z temperaturą ok. 20 stopni, choć może słońce wyjrzy za chmur.

Miłego dnia!!!!