U mnie rano -19 !okropność,jestem w domu,,,
U mnie dzisiaj rano było -13 gdzie ty Serce nasze sie podziewasz ?
U mnie rano -19 !okropność,jestem w domu,,,
U mnie dzisiaj rano było -13 gdzie ty Serce nasze sie podziewasz ?
Wiesiula a czemu zajrzalas i sie wycofalas moglas zostac mielismy ciekawe tematy ?
Bardzo chetnie, ale ten tutaj wrednowaty natchniony stary notebook nie koniecznie chce ze mna wspolpracowac, nie dosc ze nie moge nic powiedziec i tylko pisac, to jeszcze zaczal totalnie strajkowac .... wrrr
juz mezowi nakazalam szukac dal mnie czegos, co bede mogla ze soba wozic. Mam nadzieje, ze moze jutro sie uda ....
Wiesiula a czemu zajrzalas i sie wycofalas moglas zostac mielismy ciekawe tematy ?
a ja biedny żuczek to nawet nie zaglądam ,odcieta od cywilizacji:(ale niech no tylko swieta ogarnę i sie mężem nacieszę to wpadnę z wizytą:):):):)
Witajcie, Skarby Narodu Polskiego! Poranek zaczął się u mnie znakomicie - babcia wstała bez kupy w pampersie i tylko lekko obsikana. W podziękowaniu obiecuję dobremu niebu już nigdy nie mówić, że nie podobają mi się łyse osoby w obecności ludzi zaczynających łysieć oraz dokładam obietnicę, że postaram się nie zjeść sama reszty ciasta. Hm, łatwo nie będzie jednak spróbować trzeba! Za oknem śnieg i temperatura minusowa ale co tam! Jest dobrze! Wczoraj Tali nauczyła mnie mailowo wklejac poprawnie linki na zielono, może komuś cierpliwemu uda się też sztuka z nauką wklejania śmiesznych zdjęć!
Wiesiula, Twoja kindersztuba mnie zachwyca! To "Drogie Panie" od razu przenosi człowieka w świat limuzyn, woalek, smokingów i eleganckiego całowania kobiet w rękę. Poza tym nie obrażasz się na moje łopatologiczne wykłady o wyższości niewyparzonej gęby nad brakiem tejże. Dziękuję!