Na wyjeździe

24 marca 2013 15:08
serce

U mnie rano -19 !okropność,jestem w domu,,,

U mnie dzisiaj rano było -13 gdzie ty Serce nasze sie podziewasz ?

24 marca 2013 15:10
Janininka:) witaj i "czapkie zdejm jak i my wszystkie zdjeli::):):):):),bo choc pogoda na to nie wskazuje jest już dawno po swietym mikołaju:):):):)
24 marca 2013 16:20
Witam was popoludniem u mnie caly dzionek jest slonko ale i tak pizdzi.Dzis to mam urwanie glowy z babuszka wiecznie wojny toczymy od 2 sniadania bo sama nie wie czego chce i w dodatku pies na pieerwszym miejscu ahhhhh dobrze ze tylko zastepstwo bo te nocne wstawania tez zle na mnie wplywaja{{{{{
24 marca 2013 19:18

cos wesolego na dobranoc

http://www.youtube.com/watch?v=RO2sDp2-Pw8

24 marca 2013 19:29
na razie odpoczywam w domku...co ztego ,jak zimno na dworze...
24 marca 2013 20:35
Romana BARDZO DZIEKUJE TEGO MI BYLO POTRZEBA :))))

dobrze, ze ten dzien sie juz konczy :)
24 marca 2013 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula a czemu zajrzalas i sie wycofalas moglas zostac mielismy ciekawe tematy ?
24 marca 2013 22:18
justa

Wiesiula a czemu zajrzalas i sie wycofalas moglas zostac mielismy ciekawe tematy ?

Bardzo chetnie, ale ten tutaj wrednowaty natchniony stary notebook nie koniecznie chce ze mna wspolpracowac, nie dosc ze nie moge nic powiedziec i tylko pisac, to jeszcze zaczal totalnie strajkowac .... wrrr

juz mezowi nakazalam szukac dal mnie czegos, co bede mogla ze soba wozic.  Mam nadzieje, ze moze jutro sie uda ....

24 marca 2013 22:20
ale tez moglo tak byc ze cie wyrzucilo musisz probowac wiecej razy bo tam tak sie zdarza
24 marca 2013 22:23
dobrze moje drogie Panie, jutro wsparta Wasza sila, bede walczyc - by stanac na polu walki z przeciwnosciami i towarzyszyc Wam w milych rozmowach :)
24 marca 2013 22:26
justa

a ja biedny żuczek to nawet nie zaglądam ,odcieta od cywilizacji:(ale niech no tylko swieta ogarnę i sie mężem nacieszę to wpadnę z wizytą:):):):)

25 marca 2013 06:55

Witajcie, Skarby Narodu Polskiego! Poranek zaczął się u mnie znakomicie - babcia wstała bez kupy w pampersie i tylko lekko obsikana. W podziękowaniu obiecuję dobremu niebu już nigdy nie mówić, że nie podobają mi się łyse osoby w obecności ludzi zaczynających łysieć oraz dokładam obietnicę, że postaram się nie zjeść sama reszty ciasta. Hm, łatwo nie będzie jednak spróbować trzeba! Za oknem śnieg i temperatura minusowa ale co tam! Jest dobrze! Wczoraj Tali nauczyła mnie mailowo wklejac poprawnie linki na zielono, może komuś cierpliwemu uda się też sztuka z nauką wklejania śmiesznych zdjęć!

Wiesiula, Twoja kindersztuba mnie zachwyca! To "Drogie Panie" od razu przenosi człowieka w świat limuzyn, woalek, smokingów i eleganckiego całowania kobiet w rękę. Poza tym nie obrażasz się na moje łopatologiczne wykłady o wyższości niewyparzonej gęby nad brakiem tejże. Dziękuję!

25 marca 2013 07:46
Witajcie. Romanko, obiecanki, sasanki. We wszystko gotowam uwierzyć, ale że z ciastem zwyciężysz, to nie. musiałabyś być z innej planety niż ja.
AnnaSun w autobusie, za oknem listopad, przede mną tym razem bardzo pracowite święta i zaraz po nich urodziny podopiecznego - które ja mam zrobić. Potem przyjeżdza w odwiedziny mąż. I przestanę zaglądać na "Odliczam dni", bo ja się tu zakorzeniłam i zostaję na dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo.
Spokojnego dnia.
25 marca 2013 08:06
Witajcie:)

Dojechałam do DE....:)pierwszy dzień w pracy rozpoczęty....:)
TRochę się obawiałam co zastanę(babcia ma zaawansowaną demencję)ale to był jeden z dni tzw ."lepszych".
Dziadek uraczyl mnie sałatką sledziową:)-wszystko po staremu:)
25 marca 2013 08:08
Moja babcia pojechała dzisiaj na operację rzepki. Mam wolne do jutra ;-)) No całkowity spokój byłby, gdybym wypuściła papużki na wolność hahaha