Na wyjeździe

25 marca 2013 08:20
Szczęściara z Ciebie Mycho !
25 marca 2013 08:52 / 1 osobie podoba się ten post
Godzina ósma rano a moje Żródło Przyzwoitych Zarobków wyraża gotowość do wyjścia na spacer. Jest już po śniadaniu i wszelkich oporządzeniach, bo dziś wstała wcześniej. Jako osoba obeznana zawodowo z różnymi dziwactwami ludzkości, nie wyrażam więc sprzeciwu. Śnieżna zadymka próbuje nas zniechęcić do wędrówek, jednak nie z babcią takie numery! Idąc z nią myślę sobie, że Niemcy nie wygrali z Rosją pod Stalingradem tylko dlatego, że nie wysłali tam swoich emerytek. Moja i tak należy do tej słabszej części owego heroicznego narodu, gdyż jako jedna z nielicznych pań nosi zimą czapkę!
Benitka, jam z Wenus, jako i Ty jesteś! Zatem ciasto raczej do babci nie trafi, zrobię jej za to budyń czekoladowy. Fajnie, że umiesz wytrzymać więcej niż 2 miesiące w D. Mnie moje miasto wzywa, 3 miesiące to maksimum wzajemnego rozstania. Muszę się potem nasycić polskością we wrocławskim wydaniu.
Emma, a ja myślałam, że Ty w D jesteś już trochę! Sałatka śledziowa na powitanie - samo zdrowie! Oczywiście o ile lubisz!
25 marca 2013 09:46
No i dlatego szybko wracamy do DE ;-//
25 marca 2013 10:00
Mycha

Moja babcia pojechała dzisiaj na operację rzepki. Mam wolne do jutra ;-)) No całkowity spokój byłby, gdybym wypuściła papużki na wolność hahaha

A po wolnym dniu będzie ciężka rehabilitacja niechodzącej babci.

25 marca 2013 10:42
Romana-byłam na urlopie:)

Dziadek gotuje obiad:),babcia spi przy stole ,a ja nie wiem co ze sobą zrobic......
Sałatkę sledziową lubię-ale jemy ją srednio raz w tygodniu,więc przeje mi się dość szybko:)

25 marca 2013 10:57
opiekun_Janusz

A po wolnym dniu będzie ciężka rehabilitacja niechodzącej babci.

Nie strasz Janusz aczkolwiek jest taka możliwość. Córka planuje babcię wysłać do kurortu na rehabilitacje ale mnie już tutaj nie będzie. Boje się trochę znieczulenia, czy będzie wszystko ok.  Narazie idę się cieszyć swobodą !!!

25 marca 2013 11:20
Hejo wszystkim dzis opuszczam juz DE , do zobaczenia znowu po 10.04.2013 ale juz z Frankfurtu , mam nadzieje ze komitet powitalny przybędzie hi hi pozdrawiam
25 marca 2013 11:22
Będzie, będzie!
Tylko daj znać wcześniej kiedy przyjeżdżasz i gdzie się ustawić do powitania .
25 marca 2013 11:26

Będzie, będzie!
Tylko daj znać wcześniej kiedy przyjeżdżasz i gdzie się ustawić do powitania :-).

A na czym zagrasz Michu

25 marca 2013 11:31 / 1 osobie podoba się ten post

Na bębnie, bo do fletu nie dosięgam)).

25 marca 2013 11:39 / 1 osobie podoba się ten post

Na bębnie, bo do fletu nie dosięgam:-))).

Najwyższy czas zacząć ćwiczyc yogę:):):):):)

25 marca 2013 11:47
Ale po co???
Mam sobie sam grać na flecie???
Fuj! Kasia, no co ty!?
25 marca 2013 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
Wiadomość dnia!
Sprzedałem EUR za 4,1729 w iK!!!
25 marca 2013 11:52

Przeciez to nie ja się żaliłam ,że na bębnie grać będę bo do fletu nie dosięgam:)To ja Ci tylko dobra rade podsunęłam ,co zrobić ,żeby móc zagrać na flecie.....a o czym TY Misiu sobie pomyslałes to już Twoje zmartwienie:):):):):):)

Mozesz przybliżyc nam jak działa iK? Nie masz żadnych obaw sprzedajac wirtualnie?Kurs zarąbisty!!!!Dzis w kantorach kurs internetowy 4,13-4,14.....

25 marca 2013 11:54
Ja się nie żalę. Bardzo lubię mój bębenek / i nie tylko ja /.