Na wyjeździe

07 maja 2013 22:41
edzia2727

jeśli chodzi o cellulit jakoś nie bardzo mam pojęcie na ten temat ale ja zakupiłam sobie super hula-hop http://allegro.pl/hula-hop-masazer-wyszczuplajacy-kolo-odchudzajace-i3190948902.html nie jest drogi możesz go składać i rozkładać i zabierać ze sobą fakt na początku są siniaki z tego ale super masuje ciało i tracisz zbędne cm w pasie talii czy biodrach :) a siniaki schodzą po jakimś czasie:)
I zdaje się mi że nawet przy okazji zniknie cellulit :)

bardzo to fajne bo tez taki mialam swego czasu ale.... ciezko mi bylo krecic tym kolkiem zeby wyszczuplic sobie np uda po wewnetrznej stronie hihihihi ale na bioderka fajne tylko .... te siniaki u mnie nie obylo sie bez wizyty u lekarza.Teraz mam masazer elektryczny,dwa waleczki z wypustkami z wygodna raczka.Smaruje sie kremikiem,np.ogladam tv i sie masuje.Rewelacja bo jak film trwa 1,5 godziny + reklamy to 2 godziny masazu wychodzi
07 maja 2013 22:43
Edzia Ty się odchudzasz?? Na zdjęciu wyglądasz na taką chudzinkę...
A ciężkie jest to hula hop?
07 maja 2013 22:46
no Dorothea41 wygląda na to że każdy ma inne ciałko :)
żeby wyszczuplić uda po wewnętrznej stronie robię sobie ćwiczenia które również dobre są na pośladki kładę się na jedną stronę rękę jedną pod głowę druga na biodra i sztywno podnoszę nogę wyprostowaną do góry 15 razy po tym odwracam się na drugą stronę i powtórka drugiej nogi zrzuciłam cały speck :)
07 maja 2013 22:47
Tali

Edzia ale fajne to hula hop... takiego składanego jeszcze nie widziałam, dość praktyczny na wyjazd... może sobie sprawię, bo marzy mi się płaski brzuszek...

no super jest koleżanka straciła na tym 5 cm w brzuszku a nam chyba najbardziej o to chodzi kobietą :)
07 maja 2013 22:48
To hula hop naprawde pomaga ..... polecam maseczke czekoladowa na twarz, albo miod i mleko, tez mam sucha skore
07 maja 2013 22:48
Tali

Edzia Ty się odchudzasz?? Na zdjęciu wyglądasz na taką chudzinkę...
A ciężkie jest to hula hop?

widzisz nie zawsze tak wygladałam zeszłego roku miałam 15 kg więcej i ciężką praca i ćwiczeniami dopiełam swego teraz chcę tylko nadmiermy tłuszczyk zrzucić :)
07 maja 2013 22:49
znowu wypadłamz obiegu i teraz musze nadrabiac cztanie;-) no salon piekności dzisiaj mamy, dla każdego coś dobrego.

07 maja 2013 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
a co poradzicie na cycki ????
07 maja 2013 22:52
Łał!! No to gratulacje!!!
To tli się we mnie nadzieja, że może w końcu mi też się uda... 3kg poszły już w las... w kolejce czeka jeszcze ok 6kg i już nie mogą się doczekać!
Tylko ja tak lubię jeść... cholerka nooooo!

A doczytałam ślepota ile to hula hop waży... nie darmo okularnica jestem... ;)
07 maja 2013 22:52
w zależności co chcesz robić-zmienić :P
mnie w sumie tez by się przydała porada :P
07 maja 2013 22:54
Tali

Łał!! No to gratulacje!!!
To tli się we mnie nadzieja, że może w końcu mi też się uda... 3kg poszły już w las... w kolejce czeka jeszcze ok 6kg i już nie mogą się doczekać!
Tylko ja tak lubię jeść... cholerka nooooo!

A doczytałam ślepota ile to hula hop waży... nie darmo okularnica jestem... ;)

Waży to hula-hop z tego powodu że te magnesy tam są które masuja one tak ważą :)
powiem Ci że to jest silna wola jeśli się chce to sie potrafi ale nic samo nie przychodzi ::)
07 maja 2013 22:54
Na czyczki to Koti ćwiczonka na klatę piersiową plus jakiś kremik ujędrniający... albo jak kto woli przjemniejsze masowanie łapkami jakiegoś fajnego okazu "pci menskiej"!
07 maja 2013 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
Zamówiłam sobie właśnie reklamowane przez was hula hop. Ciekawe, bo składane. Można zabierać ze sobą. Ja wożę pas do masażu. Tylko efektów nie widzę. Za często sięgam po słodycze. :(
07 maja 2013 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
edzia2727

no Dorothea41 wygląda na to że każdy ma inne ciałko :)
żeby wyszczuplić uda po wewnętrznej stronie robię sobie ćwiczenia które również dobre są na pośladki kładę się na jedną stronę rękę jedną pod głowę druga na biodra i sztywno podnoszę nogę wyprostowaną do góry 15 razy po tym odwracam się na drugą stronę i powtórka drugiej nogi zrzuciłam cały speck :)

Toz to ja codzien takie cwiczenia robie hihihi mam taki swoj zestaw i robie tak jak ty ,sniadanie i obiad to wszystko czego dusza zapragnie ;-) I kolacji juz nie jem bo to co zjem do 14 tej to mi do nastepnego dnia wystarczy.Moja kolezanka tez tak schudla.Przez rok 40 kilo!!!!! wyglada super A co do tych siniakow to tak,masz racje kazdy ma inne cialko.Mnie wystarzcy mocniej scisnac i juz fiolecik sie pojawia hahahah dlatego sobie odpuscilam to kolko hahah ale znam dziewczyny,ktore z nim cwicza i sa na prawde zadowolone
07 maja 2013 22:57
haha!!! nie mogę, ale bistonosz pusch Up