Na wyjeździe

07 maja 2013 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
w poprzedniej pracy a pracowałam w laboratorium projektowałam napoje koleżanki śmiały się z moich oponków ( one w ciągłym odchudzaniu sałąta dla ślimaka hi hi ) a ja mówię lodowce się topią (mieszkam niedaleko gdańska ) ja mam oponki a wy na dno hi hi
07 maja 2013 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
koti

ja nie wierze telewizji ani zdjęciom , retusz retusz , makijaż wizażyści robią dobrze swoją robotę , obejrzyjcie gwiazdy bez makijażu z cellulitem , stać ich na poprawę wyglądu gdyby nie to to byśmy ich nie zważyli na ulicy , tak że nie ma co sie stresować , pamiętacie reklamę Dove tam nie było suchych lasek hi hi i tak powinno być a nie kult suchara .

Tak,i jeszcze jak sie TE GWIAZDY pyta jaka diete stosuja,ze sa takie sczuple to bezczelnie odpowiadaja,ze zadna; to zasluga DOBRYCH GENOW no myslal by kto hahaha
07 maja 2013 20:58
haha w czepkach porodzone...a na co dzien jak wywloki wygladaja
07 maja 2013 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
Dobra, olewamy diety i ignorujemy sztuczne lale.... ale ja i tak ide sobie zrobic peeling z fusow kawy i wetrzec krem na cellulit hahahaha
07 maja 2013 21:09
a ten piling to na twarz?
07 maja 2013 21:33
Nie na cialo POLECAM!!! cialko jak jedwab
07 maja 2013 21:44 / 2 osobom podoba się ten post
dorothea41

Nie na cialo :-) POLECAM!!! cialko jak jedwab :-)

Mam takie swoje sposoby z wykorzystaniem produktow,ktore mam w domu.Wlasnie taki peeling-rano nie wyrzucam filtra z fusami,mieszam go z plynem pod prysznic i masuje cale cialo,wczesniej mocze sie bardzo ciepla woda,masuje zawsze od dolu ku korze(TAK PLYNIE LIMFA) splukuje i prysznic koncze zimna woda.Potem wcieram chlodzacy balsam na cellulit(Tylko nie w cycki hihihi). Na twarz tez mozna,wtedy fusy mieszam z np.oliwka lub jogurtem naturalnym,lub z mleczkiem do demakijazu(chodzi o dobry poslizg).Robie czesto przed snem oklady na oczy i pod z ogorka zielonego,tonizuje i rozjasnia.Peeling z cukru na usta i potem miod jako maska(po paru minutach zlizac):Nie uzywam pomadek bo wargi blakna,tylko blyszczyk,a dzieki tym zabiegom usteczka mam jak malinki hihihi i tysiace innych sposobow pt. jak polepszyc swoj wyglad hahahaha
07 maja 2013 21:49
Jogusia34

Najgorsze ze ja zajadam stres, niektorzy chudna a ja jem i tyje.
W przyszlym tygodni wracam do domu a nadal nie wiem kto mnie zmienia. Rodzina niemiecka ze mnie zartuje ze tu zostane a ja czekam tylko na potwierdzenie rezewacji miejsca w busie.

Jagusia to jesteśmy dwie... jak się stresuję to tylko gębą ruszam... szlag mnie trafia, ale to silniejsze ode mnie...
ale zamiast chelba teraz jem pieczywo chrupkie, od czasu do czasu pozwolę sobie na kawałek chlebka lub bułkę...  i ogólnie zaczęłam mniej jeść, ale ciężko mi idzie... :((
07 maja 2013 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Ale wiecie co... jak moja mama mówi siedząc przed telewizorem: O matko jaka ona piękna... to jej odpowiadam, że jakby mnie taka armia ludzi obrobiła to lepiej wyglądałabym od niej... heheheeeeeee!!!!
Taka Kate Moss... ok może ma coś w sobie, ale wg mnie jest mnie niż przeciętna... kiedyś gdzieś widziałam jej zdjęcie bez makijażu... sorryy to ja lepiej bez makijażu wyglądam...
Dorothea ja codziennie szoruję po kąpieli całe ciało szczotką, aby zliwkidować cellulit... ale skończył mi się balsam na cellulit... może możesz mi jakiś polecić, który mogę w Niemczech kupić?
U nas w Polsce jest tyle fajnych, a tu jakoś nie rzuciło mi się nic w oczy... czyżby Niemki nie miały cellulitu?? ;)

A tak poza tym nie ma trzy godzinki, a tu tyle do przeczytania... toż po dwóch tygodniach urlopu to będę przez miesiąc czytać zaległości... szalejecie... :)))
07 maja 2013 22:00
dorothea41

Mam takie swoje sposoby z wykorzystaniem produktow,ktore mam w domu.Wlasnie taki peeling-rano nie wyrzucam filtra z fusami,mieszam go z plynem pod prysznic i masuje cale cialo,wczesniej mocze sie bardzo ciepla woda,masuje zawsze od dolu ku korze(TAK PLYNIE LIMFA) splukuje i prysznic koncze zimna woda.Potem wcieram chlodzacy balsam na cellulit(Tylko nie w cycki hihihi). Na twarz tez mozna,wtedy fusy mieszam z np.oliwka lub jogurtem naturalnym,lub z mleczkiem do demakijazu(chodzi o dobry poslizg).Robie czesto przed snem oklady na oczy i pod z ogorka zielonego,tonizuje i rozjasnia.Peeling z cukru na usta i potem miod jako maska(po paru minutach zlizac):Nie uzywam pomadek bo wargi blakna,tylko blyszczyk,a dzieki tym zabiegom usteczka mam jak malinki hihihi i tysiace innych sposobow pt. jak polepszyc swoj wyglad hahahaha

a masz jakies dobre sposoby na depilacje bikini?
07 maja 2013 22:04
A Tobie Berlinka to zazdroszczę niesamowicie, że możesz jeść wszystko i nie tyjesz... kurcze też tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Buuuuuuuuu!!!!
Teraz mogłabym napisać, co bym zjadła, ale lista byłaby za długa... ;)
07 maja 2013 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
 Andrea Kiciula mnie rozwala swymi tekstami ,...A teraz jest za co zlapac,pisalam,ze lubie mezczyzn z duzymi dlonmi,to i cialko trzebabylo dostosowac nie? Andrea kochana jesteś:)))))) A nooo...
07 maja 2013 22:08
Tali

A Tobie Berlinka to zazdroszczę niesamowicie, że możesz jeść wszystko i nie tyjesz... kurcze też tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Buuuuuuuuu!!!!
Teraz mogłabym napisać, co bym zjadła, ale lista byłaby za długa... ;)

dopiero zaczne jeść jak do domku wrócę kupie sobie białej kiełbasy, usmaże sobie karkówki i obowiazkowo pomidorowa,zlece mamie ulepiania pierogów z mięchem;-) tu dieta przymusowa
07 maja 2013 22:11
Berlinka jak będę we wrocku to wpadne do ciebie na kiełbaske albo Ty do mnie na bigosik w sumie 50 km to nie daleko:))))
07 maja 2013 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Dobra, olewamy diety i ignorujemy sztuczne lale.... ale ja i tak ide sobie zrobic peeling z fusow kawy i wetrzec krem na cellulit hahahaha

bardzo dobry, sama robie raz, dwa razy w tygodniu potem oliwka i super jest prawie jak w spa......