Ojeje biała kiełbaska z piekarniczka... mniammmmmmmmmm Berlinka Ty sadystko! Nie rób mi smaka, bo będzie już całkiem po odchudzaniu... ;)))
Ojeje biała kiełbaska z piekarniczka... mniammmmmmmmmm Berlinka Ty sadystko! Nie rób mi smaka, bo będzie już całkiem po odchudzaniu... ;)))
a masz jakies dobre sposoby na depilacje bikini?
Tali zmówimy się i obie do Berlinki na kiełbaske wpadniemy:)))
Ale wiecie co... jak moja mama mówi siedząc przed telewizorem: O matko jaka ona piękna... to jej odpowiadam, że jakby mnie taka armia ludzi obrobiła to lepiej wyglądałabym od niej... heheheeeeeee!!!!
Taka Kate Moss... ok może ma coś w sobie, ale wg mnie jest mnie niż przeciętna... kiedyś gdzieś widziałam jej zdjęcie bez makijażu... sorryy to ja lepiej bez makijażu wyglądam...
Dorothea ja codziennie szoruję po kąpieli całe ciało szczotką, aby zliwkidować cellulit... ale skończył mi się balsam na cellulit... może możesz mi jakiś polecić, który mogę w Niemczech kupić?
U nas w Polsce jest tyle fajnych, a tu jakoś nie rzuciło mi się nic w oczy... czyżby Niemki nie miały cellulitu?? ;)
A tak poza tym nie ma trzy godzinki, a tu tyle do przeczytania... toż po dwóch tygodniach urlopu to będę przez miesiąc czytać zaległości... szalejecie... :)))
Dzis tu macie spa.....
Biegalam godzine dzis wieczorem, ale czekolady nie potrafie sobie odmowic...jem nie duzo, ale i tak mam pare kilo za duzo!!!
Bo stwierdzam, ze zycie jest takie trudne wiec trzeba sobie je oslodzic....