Na wyjeździe

07 maja 2013 22:17
Ojeje biała kiełbaska z piekarniczka... mniammmmmmmmmm Berlinka Ty sadystko! Nie rób mi smaka, bo będzie już całkiem po odchudzaniu... ;)))
07 maja 2013 22:18
Jak Was czytam ti ja leń zwykły jestem nawet fusów z kawy nie mam bo rozpuszczalna pije .Poradzcie mi coś na suchą twarz???
07 maja 2013 22:20
Tali

Ojeje biała kiełbaska z piekarniczka... mniammmmmmmmmm Berlinka Ty sadystko! Nie rób mi smaka, bo będzie już całkiem po odchudzaniu... ;)))

Tali zmówimy się i obie do Berlinki na kiełbaske wpadniemy:)))
07 maja 2013 22:20
berlinka2

a masz jakies dobre sposoby na depilacje bikini?

Oj tutaj to kazdy ma swoje metody.Bo to wiesz kazdy wlos inny.Jasne i slabe wloski mozna potraktowac kremem do depilacji bikini.Niestety z ciemnym zarostem jest juz pod gorke ja od czasu do czasu ide do kosmetyczki na wosk... a na codzien uzywam maszynki Venus.Zawsze gole z "WLOSEM" a nie "POD WLOS" bo wtedy gole wlosy a nie skore hihihi
07 maja 2013 22:26
Fiona też masakrycznie suchą twarz od wody tutaj... właśnie nałożyłam maseczkę nawilżającą na pyszczek, z Polszy przywiozłam... moja siostra ma bardziej suchą i wrażliwą skórę i ona maseczkę nawilżającą smarowała się na noc... pomagało jej...
JEśli masz suche miejsca na twarzy (ja tak niestety mam) to stosuję krem masło kakaowe firmy Quene Helene. U nas na Dolnym Śląsku nie ma, można go kupić nad morzem, albo w internecie. Moja siostra swojego synka smarowała, jak dostał wysypki i pomagało, bo ten krem jest naturalny. Polecam go, bo sama wypróbowałam.
Oj brzmi to jak reklama, ale naprawdę nie mam nic wspólnego z producentem! ;))
07 maja 2013 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dzis tu macie spa.....
Biegalam godzine dzis wieczorem, ale czekolady nie potrafie sobie odmowic...jem nie duzo, ale i tak mam pare kilo za duzo!!!
Bo stwierdzam, ze zycie jest takie trudne wiec trzeba sobie je oslodzic....
07 maja 2013 22:28
fiona

Tali zmówimy się i obie do Berlinki na kiełbaske wpadniemy:)))

O to to! BErlinka grzej piekarnik po powrocie, kiełbaskę przywiozę ja, bo mamy pychotkowatą w Dzierżoniowie... 
ojejejee! JA chce kiełbachyyyyyyyyyyyy!!!!
07 maja 2013 22:30
Tali

Ale wiecie co... jak moja mama mówi siedząc przed telewizorem: O matko jaka ona piękna... to jej odpowiadam, że jakby mnie taka armia ludzi obrobiła to lepiej wyglądałabym od niej... heheheeeeeee!!!!
Taka Kate Moss... ok może ma coś w sobie, ale wg mnie jest mnie niż przeciętna... kiedyś gdzieś widziałam jej zdjęcie bez makijażu... sorryy to ja lepiej bez makijażu wyglądam...
Dorothea ja codziennie szoruję po kąpieli całe ciało szczotką, aby zliwkidować cellulit... ale skończył mi się balsam na cellulit... może możesz mi jakiś polecić, który mogę w Niemczech kupić?
U nas w Polsce jest tyle fajnych, a tu jakoś nie rzuciło mi się nic w oczy... czyżby Niemki nie miały cellulitu?? ;)

A tak poza tym nie ma trzy godzinki, a tu tyle do przeczytania... toż po dwóch tygodniach urlopu to będę przez miesiąc czytać zaległości... szalejecie... :)))

Bardzo dobra metoda! W DROGERIACH dM sa swietne i niedrogie balsamy i zele na cellulit,cena swietna.Np plyn z peelingiem i ze szczotka.Masujesz a plyn sam wyplywa na szczoteczke.Swietny krem na cellulit w pudelku jak duzy krem.Nie pamietam nazwy ale wszystkie w kolorach bialy i np.zielona zakretka.Na kazdym opakowaniu sexowny tylek hahaha ale jak sie rozejzysz to znajdziesz.Dobry i niedrogi balasam NIVEA GOOD BY CELLULIT stosujesz bez specjalnego masowania.Dobrze dziala tez oliva z olivek,moze nie likwiduje cellulit ale za to swietnie ujedrnia( stosuje czasami).
07 maja 2013 22:36
Dzięki Dorothea! W piątek albo w sobotę jadę do miasta spotkać się z Barbarellą to sobie kupię!
jeśli chodzi o cellulit jakoś nie bardzo mam pojęcie na ten temat ale ja zakupiłam sobie super hula-hop http://allegro.pl/hula-hop-masazer-wyszczuplajacy-kolo-odchudzajace-i3190948902.html nie jest drogi możesz go składać i rozkładać i zabierać ze sobą fakt na początku są siniaki z tego ale super masuje ciało i tracisz zbędne cm w pasie talii czy biodrach :) a siniaki schodzą po jakimś czasie:)
I zdaje się mi że nawet przy okazji zniknie cellulit :)
85marzena

Dzis tu macie spa.....
Biegalam godzine dzis wieczorem, ale czekolady nie potrafie sobie odmowic...jem nie duzo, ale i tak mam pare kilo za duzo!!!
Bo stwierdzam, ze zycie jest takie trudne wiec trzeba sobie je oslodzic....

Tak dzisiaj mamy SPA bo wczoraj na tapecie byly porady sercowe i przechwalanki jacy to nasi mezczyzni w nas zakochani hahahahaha
07 maja 2013 22:37
naprawdę prawdziwe spa , jak ja mam wyciągnąć tą windę dziadka z wanny to mi się spa odechciewa a mam szczęście że jak już sie namęczę to dzwoni bo mu się sikać chce ha ha
07 maja 2013 22:41
Edzia ale fajne to hula hop... takiego składanego jeszcze nie widziałam, dość praktyczny na wyjazd... może sobie sprawię, bo marzy mi się płaski brzuszek...
ojeje Poleciało dwa razy... 
No spa to my tu mamy dziś! hehe!  
ja od 2 tygodni stosuję dietę jednej tu kobiety która schudła bez ćwiczeń 60kg w 1,5 roku nie jadam węglowodanów po godzinie 16.00(chleba,ziemniaków,makaronu,ryżu)schudłam już 2.5 kg :)a jeśli chodzi o śniadania obiady wcinam wszystko co możliwe oczywiście bez słodyczy :P