Na wyjeździe

13 maja 2013 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Jezeli chodzi o jakiekolwiek tabletki to wolalabym nie a i pozatym nie mam ale chyba jednak jutro zakupie cole .... a tak wogole to jaka dieta byla by dobra,zeby tak ten zoladek przez kilka dni odmulic? macie jakies swoje sposoby..... no bo przestac jesc to chyba nie zbyt dobry pomysl?

Moze nie zdrowo?Nie weim,ale ja,wtedy pije czrna herbate,gorzka i jem tylko suchary ,i jest git:)To moj sposob.
13 maja 2013 23:28
Było o miłości a teraz będzie o sraczce. Nie, nie przeszło mojemu hrabiemu. Pojechaliśmy dziś do lekarza.Mówię, że to juz piąty tydzień. Nie zrobiło to na nim wrażenia. Wypisal receptę i pić kazał dużo.
Może biegunka jest u nich normalką.Ja myslałam, że kroplówka a może nawet biednego hrabiego do szpitała zabiorą.
A tu nic. Przywiozłam receptę do domu bo nie mieliśmy pieniędzy, a swoich nie wydaję. A żona stwierdziła,że nie ma co kupować dziś, bo może mu przejdzie. Ja tych ludzi nie rozumiem. :(
13 maja 2013 23:29
Zakręcona Mamuela

JAk jest odpowiedni propnuje dac sobie sznse a ktos mi kiedys powiedział fajna powistke moze złe poruwnanie ale prawdziwe jak sie bierze klacz to zrebie rowniez ale ty musisz zdecydowac nikt za ciebie tego nie zrobi powodzenia w podjeciu dobrej decyzji:)))))))))))))

Zycze wszystkim spokojnej nocy:))))))))))))))))))))))))))
13 maja 2013 23:35
kika1

...pij dorotheo41 herbate z Fenchel-Anis-Kümmel - kupisz ja w Alduku... za troche ponad 1€ - Panatoprazolum ma podobne dzialanie do Omeprazolu... zycze szybkiego poworotu do zdrowia...

Taka herbatke ,to ja codziennie pije,ja to w ogole herbaciara ,bardziej niz kawiara.Kawa?Tak, rano 2 kubki i koniec+mleko,woda mineralna niegazowyna i herbatki:)Ziolowe.
13 maja 2013 23:36
IGGA

Było o miłości a teraz będzie o sraczce. Nie, nie przeszło mojemu hrabiemu. Pojechaliśmy dziś do lekarza.Mówię, że to juz piąty tydzień. Nie zrobiło to na nim wrażenia. Wypisal receptę i pić kazał dużo.
Może biegunka jest u nich normalką.Ja myslałam, że kroplówka a może nawet biednego hrabiego do szpitała zabiorą.
A tu nic. Przywiozłam receptę do domu bo nie mieliśmy pieniędzy, a swoich nie wydaję. A żona stwierdziła,że nie ma co kupować dziś, bo może mu przejdzie. Ja tych ludzi nie rozumiem. :(

TAk woda na wszystko banan na powstrzymanie biegunki przeciez maja w aptekach dobre kropelki na powstrzymanie biegunki przeciez zona moze kupic bez recepty fakt szok zeby tak bagatelizowac a sama nic nie poradzisz chyba ze masz swoje jakies rozwiazanie spokojnej nocy odpoczywaj!
13 maja 2013 23:49 / 2 osobom podoba się ten post
dorothea41

No wlasnie to milosc wielka moze nie tak szalona bo oboje staramy sie uzywac mozgu......w luksusach zyc nie bede i nnawet nie chce,ja chce tak normalnie...miec wspolna sypialnie,jasna duza kuchnie i balkon z kwiatami.....

Ty Kochana przyzwyczailas sie byc sama,i decydowac sama.Niestety,tak juz jest, ja cos o tym wiem,musisz wybrac.To nie jest latwe,ale.......hmmmmmmm i wlasnie wiecznie te ale,naprawde Kochasz??????????????Jesli nie przeszkadzaja Ci skarpety pod lozkiem,pierdzenie w lozku,skarpetki na nogach podczas seksowania sie,bekanie glosno,to znaczy ze to jest ON:)
Zoladek przestanie bolec:)Dorothea:).):)
13 maja 2013 23:53
Dobranoc,ide szukac kluczy ,moze mi sie przysnia,a rano je znajde:)Do jutra:)
14 maja 2013 05:09
IGGA

Igga twój Hrabia ma parkinsona ,pewnie bierze levodope ?może w szpitalu dodali mu dodatkowe leki tasman lub comdan które często z levodopą wywołują biegunke. A żona się nie przejmuje, ma opiekunke niech go myje.
14 maja 2013 07:07
Miłym deszczowym akcentem witam z nad parującego kubka z kawą.
Chyba źle spałam , albo za dużo treningu bo boli mnie cała prawa strona od karku aż do łopatki.
Wezmę od Panny jakąś maść , może pomoże.
Miłego dnia i smacznej kawy tym który jeszcze nie pili :)
14 maja 2013 07:49
ddzie dobry! Wczoraj zasnelam nad robótka :D a dzis dopiero co wstalam i tez pije kawe. za godzine schodze do Skarbów. U mnie sloneczko ale juz widze nadciagające czarne zaslony :( Bedzie lalo, nici z przejazdzki na rowerze. Wieczor sam na sam z panem Skarb. Pani Skarb na kregle jedzie (92 lata)
14 maja 2013 07:51
Asika Twoja podopieczna jeździ na kręgle?
14 maja 2013 07:54
Też bym się na kręgle przejechała, ale dla mojego dziadka to za nowoczesny sport:)
Co ja się z nim czasami wstydu najem - nie akceptuje inności i idziemy sobie na spacer do miasta, idzie jakiś facet z długimi włosami a on przystaje, gały wybałusza i na cały głos (a mówi i tak głośno, bo przygłuchawy jest) "Beata, jak myślisz, jak długo ten facet nie był u fryzjera?" No wstyd na całego:)
14 maja 2013 07:54
No Tak. Raz na 5 tygodni. Mowila ze kiedys co tydzien ale teraz z racji wieku co 5 tygodni. :D
14 maja 2013 08:00
wichurra

Też bym się na kręgle przejechała, ale dla mojego dziadka to za nowoczesny sport:)
Co ja się z nim czasami wstydu najem - nie akceptuje inności i idziemy sobie na spacer do miasta, idzie jakiś facet z długimi włosami a on przystaje, gały wybałusza i na cały głos (a mówi i tak głośno, bo przygłuchawy jest) "Beata, jak myślisz, jak długo ten facet nie był u fryzjera?" No wstyd na całego:)

E tam to nie zaden wstyd. Wesoly staruszek. Ja mialam babcie co na spacerze jak zobaczyla ciemnoskórego to palcem wytykala i wolala  "OOOooo!! Zobacz! Murzyn!", jak inna starsza osobe to bylo to samo tylko:"Oooo babcia! Dziadek" Ale ona biedna byla z demencja.Bardzo chora ale tez bardzo kochana.
14 maja 2013 08:14
Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich życzę do tego smacznej kawy i zero problemów z podopiecznymi