Na wyjeździe

26 lutego 2013 12:38
Słonko nieśmiało wygląda zza chmur,prawie czuć zapach wiosny w powietrzu.Od razu energia w człowieka wstępuje.

Witaj Andrea!Smętnie było bez Ciebie!

A gdzie Hogata?Wczoraj odleciała i ani widu ,ani słychu!
26 lutego 2013 12:42
ale wroci za chwilke ona ma miotle z Harego Potera z silnikiem odrzutowym i zawsze na miejscu o czasie tylko troche roztargniona bo ciagle jej szuka ......prawda Hogatka;-) ;-)
26 lutego 2013 12:44
a może w serwisie utknęła?:)
26 lutego 2013 13:13
Sylwunia, On, ten Twój Narzeczony - to w trosce o Ciebie. Kocha Cię i nieba chciłby Ci przychylić. Jak z tej strony spojrzysz na Waszą sprzeczkę, to i złość Ci przejdzie. Szkoda czasu, kochaj, póki Ci się chce. I daj się kochać.
26 lutego 2013 13:31
Tak!!! Benitka ja rozumiem... ja patrzę właśnie na to z tej samej strony, co Ty :)))
26 lutego 2013 13:33
Witajcie u mnie śnieg pada tak obfity jak w środku zimy. Wiosny ani huhu...a przydałaby się jak najprędzej.Zwłaszcza jak się siedzi w takiej dziurze ,że wkoło tylko lasy. Chwytam się zWami za ręce i przywołuję wiosnę
26 lutego 2013 14:06
A tu gdzie jestem widziałam wczoraj szpaki. Czyżby już wróciły? To oznaczałoby rychłe nadejście wiosny. Wprawdzie jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale cztery szpaki, to już coś!!!
26 lutego 2013 15:42
Marba - przecież szpaki nie odlatują!
26 lutego 2013 16:12
Te z naszej strefy klimatycznej chyba jednak odlatują... . Przynajmniej tak mnie w zamierzchłych czasach uczono. Jakoś nie widuję ich zimą, dlatego ich widok tak mnie ucieszył.
26 lutego 2013 16:17
Tu,gdzie mieszkam,na pewno są cały rok - wiem to, bo wyżerają zawsze pierwsze z karmnika.
26 lutego 2013 16:20
Wiecie, ja w Polsce juz dawno nie widzialam gila, a tutaj cale ich stadka, sliczny ptaszek
26 lutego 2013 16:35
No ale gile,to już na pewno nie odlatują!!!

Może nawet - przeciwnie!
26 lutego 2013 16:52
W PL szpaki odlatuja - z mojej Warmii na szczescie przed owocami. Tu - nie widzialam ich cala zime, teraz znowu slysze, ze sa, znowu beda "moj" mini-trawniczek rujnowac ...

Na razie sniegu przybywa z godziny na godzine, nie bylo tyle nawet przed swietami ... Gdzie ta wiosna ...
26 lutego 2013 19:25
Tina,Justa:) Nie martwcie sie o mnie ,jestem,jestem.....Miotly zawsze szukam,bo tak jak napisalas Justa jestem roztargniona osoba.Malo tego,to zawsze mi ktos buchnie ta miotle i musze jej szukac:-D
Teraz powaznie.............nie bede sie rozczulac tutaj na soba.......w skrocie.....Czekam Na Wiosne......:(
26 lutego 2013 19:29
Tak zatankowalm,ale moja miotla stoi tutaj:) przy mnie.:-D