Na wyjeździe

01 lipca 2013 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie pomagają nawilżane chusteczki odświeżające,miętowe cukierki,słuchawki na uszach(muzyka relaksujaca),wspomniana poduszka-rogalik.Ale najbardziej pomaga mi świadomosc że z każdą minutą domek coraz bliżej.
01 lipca 2013 14:49
Dzięki dziewczyny za dobre rady,napewno wyprubuje wszystkie,w domku zdam relację jak mi poszło,tylko żeby jeszcze towarzystwo w busie było fajne bo to też jest ważne jak myślicie jak jest z kim pogadać czas też szybko leci.
01 lipca 2013 14:56
Hmm...z tym bywa różnie.kiedys siedziałam obok pani która bardzo lubiła pogadac.Najwiecej o tym,jakie ma problemy w domu,na jak rozliczne choroby cierpi.jak myslisz,czy czy szybko leciał mi czas?
01 lipca 2013 15:00
Marta ja wiem zależy też od towarzystwa jakie masz w podróży,jak są wesołe babki to pośmiać się można i pożartować,ale są różni ludzie,wiem o tym.
01 lipca 2013 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
Dlatego na wszelki wypadek warto mieć słuchawki,zawsze można powiedziec-,przepraszam teraz chciałabym posłuchać trochę muzyki...
01 lipca 2013 15:37
Dlaczego nie pomyslicie o podrozy pociagiem, ja jade 11h zamiast 20 autobusem, koszt podobny, tylko dobrze predzej kupic bilet, jedna przesiadka, to moglabym nawet z bagazem poszalec, ale mam tylko skromna 1 walizke.
01 lipca 2013 15:43
dorotee

Dlaczego nie pomyslicie o podrozy pociagiem, ja jade 11h zamiast 20 autobusem, koszt podobny, tylko dobrze predzej kupic bilet, jedna przesiadka, to moglabym nawet z bagazem poszalec, ale mam tylko skromna 1 walizke.

Dorotea ale ja mam z domu pod dom i nie muszę tułać się po dworcach,no i z mooooim bagażami ciężko by było pociągiem.
01 lipca 2013 15:46
Dla tych 11h rezygnuje z wszystkiego co lepsze tutaj!!!!!!!!!!!!
01 lipca 2013 16:37
Witam Drogie Opiekunkowo :) Ja znów na wyjeździe. Wróciłam do Duisburga wczoraj. Urlop udał się jako tako choć nie do końca zgodnie z oczekiwaniami. Podopiecznego zastałam w lepszym stanie ( odstawili mu jeden lek), zmienniczkę miałam cudowną i z optymizmem patrzę w przyszłość. Tym razem nie będę odliczać dni . Pozdrawiam Wszystkich
01 lipca 2013 16:43
Witam wszystkich jak tam nasze gwiazdy po zjeździe ?
01 lipca 2013 17:38
Witam czy jest ktos moze w wuppertal?
01 lipca 2013 17:38
Witam czy jest ktos moze w wuppertal?
01 lipca 2013 18:47 / 9 osobom podoba się ten post
No to ja juz w domku:):):)

Zjazd?????????????????????Bylo przefajnie:):):)Dziewczyny?????????????? Noż Kurcze-brak mi słów,aby określić jakie są FAJOWSKIE:):):)

Kasia63 staneła na wysokości zadania,podeszła bardzo profesjonalnie do organizacji I ZJAZDU OPIEKUNEK(czapka z głowy Jej za to):):):)

Wielka szkoda,ze było Nas niewiele,ale nic straconego,pierwsze koty za płoty:):):)

Kasia63-prawdziwa Kochana Foczka(Jej mąż,kochany morsik):):):)
Andrea-pozytywna,postrzelona,wesoła kobitka:):):)
Romana-stonowana,kulturalna i ciekawa swiata babeczka(anielski głos):):):)
Alexja-ojojoj(laska jakich mało)delikatna,cichutka,ale z diabełkiem w oczach kobitka:):):)
Hogata-??????????????????????? Cieżko okreslić:):):)
Wszystkie do Tańca i Różanca:):):):):)

Plany na nastepny zjazd już są:):):)Już się nie mogę doczekać i wiem,że się uda.Wierze,że bedzie Nas więcej:):):)

Teraz lecę do chłopaków i będą wieczorne opowieści o Zjeździe.......hahahahahaha,już się śmieję do ekranu lapka jak sobie przypomnę te wspaniałe dni spędzone wspólnie z koleżankami z forum w realu:):):)

Pozdrawiam Was:):):)Tych na wyjeździe i tych na urlopie:):):)

01 lipca 2013 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Ewa dzięki,moja zmienniczka ma może pożyczy,spróbuje bo już się boję tej podróży z tego wszystkiego to chyba ona najgorsza,hi,hi,mimo że do domu prowadzi.

mamusia2, przed chwilą w Aldi takie widziałam, jak masz gdzieś blisko;)
01 lipca 2013 19:19
Efka dzięki,mam blisko,pożegnałam się z dziadkami i czekam na zmienniczke,zaraz powinna być ma jeszcze 60 km. cieszę się dziewczyny ze zjadz wam się udał,ja liczę że drugi również będzie udany i będzie fajna zabawa,ja na nim będe wreszcie poznacie marudę w realu hi,hi,miłego wieczorka.