Na wyjeździe

01 lipca 2013 19:20
Dziewczyny,
proszę Was jeszcze o pomoc.

Napiszcie mi proszę jak poprosić w sklepie o sticka i doładowanie
do internetu.
01 lipca 2013 19:25
scarlet

Dziewczyny,
proszę Was jeszcze o pomoc.

Napiszcie mi proszę jak poprosić w sklepie o sticka i doładowanie
do internetu.

rok temu moj niemiecki byl kiepski. weszla jednak do salonu O2 i powiedzialam:Ich möchte Internet haben. Ohne Vertrag und aufladen. I pan zrozumial i ja zrozumialam co dalej zrobic. 
01 lipca 2013 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Suuupeer miałyście dziewczyny! :) Zazdroszczę Wam tego zjazdu. A właściwie w jakiej nadmorskiej miejscowości to wszystko się odbywało? :)
01 lipca 2013 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Miło słyszeć ze tak przyjemnie spedzilyscie czas na zjeździe )
01 lipca 2013 20:15
Dziewczyny ja już się pożegnam,zmienniczka przyjechała i musimy parę spraw omówić,odezwę się już z domku,miłego wieczorku.
01 lipca 2013 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Dziewczyny ja już się pożegnam,zmienniczka przyjechała i musimy parę spraw omówić,odezwę się już z domku,miłego wieczorku.

szczęśliwej podróży i do zobaczenia na zjeżdzie kochana marudo:):):):):)
01 lipca 2013 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo :)
Witam się z domku, jestem wniebowzięta patrząc i tuląc swoje skarby
o reszcie nie myślę
w drodze powrotnej udało mi się spotkać i miło pogadulić z Romaną :)
zjazd jak czytam był wspaniały - jak i moja zabawa na weselisku :)))
pozdrawiam Was serdecznie
01 lipca 2013 20:31
Mamusia2, szerokiej drogi!!!!!

Co robicie na takim ZJEZDZIE ? Duzo opiekunek bierze udzial ? :)
01 lipca 2013 20:43
Żegnam całe Opiekunkowo, dobranoc.

Odezwę się z DE jak tylko podłączę neta.

Buziaki i dziekuję wszystkim za dobre rady i wsparcie.
01 lipca 2013 20:57
Giunta - zjazd się odbywał w Osiekach koło Łaz,niedaleko Mielna.
Kaya - żeby wiedzieć co się robi/czytaj wyrabia:)/ na takim zjeździe to trzeba na ów zjazd poprostu przyjechać:)
Może Barcelonę z nami zaliczysz za rok?
01 lipca 2013 21:16
scarlet

Żegnam całe Opiekunkowo, dobranoc.

Odezwę się z DE jak tylko podłączę neta.

Buziaki i dziekuję wszystkim za dobre rady i wsparcie.

scarlet,do odwaznych swiat nalezy.Stres ,stresem a ..............ciekawosc poznawania' nowego" to zaleta.
01 lipca 2013 21:28
kasia63

Giunta - zjazd się odbywał w Osiekach koło Łaz,niedaleko Mielna.
Kaya - żeby wiedzieć co się robi/czytaj wyrabia:)/ na takim zjeździe to trzeba na ów zjazd poprostu przyjechać:)
Może Barcelonę z nami zaliczysz za rok?

W Osiekach!!?? Matko to rodzinne strony mojej mamy. Tam jest leśniczówka...nalezala do mojego wujka-dziadka. no wujka mamy a mojego dziadka...:) On byl wlaścicielem tartaku. Ale koło Mielna? Cos mi nie pasuje.
Ha pewno ze nie pasuje. Ten Osiek to jest w powiecie starogardzkim, woj.pomorskie. teraz zobaczylam na mapie. A z Osiekiem to jest zwiazana anegdota...a wlasciwie to sie naprawde wydarzylo. Otoz w latach gdzie budowano szkoły tzw 1000latki padlo gdzies u góry ze zbuduja w Osieku....no i wybudowano. Wielką szkole...po czym jak owa szkola stanęla zorietowano sie ze to nie o ten Osiek chodzi. Mialo byc na Dolnym Śląsku. Ale szkola juz stala gotowa do przyjęcia uczniów (100 osób zaledwie) I jak moj wujek-dziadek opowiadal...dzieci uczyły sie na parterze a na pietrze po salach wiatr hulał...
01 lipca 2013 21:36
Asik-bo w zachodniopomorskim Osieków jest 6:) Nasze są Koszalińskie:)Leśniczówki u nas nie ma.
01 lipca 2013 21:40
kasia63

Asik-bo w zachodniopomorskim Osieków jest 6:) Nasze są Koszalińskie:)Leśniczówki u nas nie ma.

Juz sie zorientowalam...sory...ale edytowalam zeby uzupelnic...zgodnie z regulaminem :))
01 lipca 2013 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
A mogę też do Barcelony? :D