Na wyjeździe

03 czerwca 2012 11:58
DRESZCZOWCOW HIHIHIIH po tym co tu sie ostanio dzialo pogoda postanowila uspic nam pewne zapedy....co nie dziewczyny?
03 czerwca 2012 12:00
Oj rozpieściła nas ta pogoda, a teraz kopa dała hehe :P
03 czerwca 2012 12:38
We Wrocku pochmurno, ale ciepło i bez deszczu. Fajny jest przepis na portugalską zupę z kamienia, spodoba się wszystkim. Wziął się stąd, że pewien biedak wpadał do rodzin z kamieniem w torbie prosząc, by mógł sobie z tego zrobić zupę, a gdy dostawał garnek i wodę, prosił o dodatki do zupy, aby była lepsza, czyli o warzywa i przyprawy. Zjadał, wyciągał kamień, brał ze sobą i szedł dalej. Bazą zupy jest fasola i warzywka, jeszcze nie jadłam, bo dopiero od g.13 można kupić, za chwilę się wybieram.Napiszę Wam co ciekawego jeszcze było.

A nasz prezydent po raz 3 z rzędu został wybrany przez "Newsweek Polska" najlepszym prezydentem polskich miast. W tym roku w czołówce jest Poznań i Sopot, Warszawy wcale nie widać i dobrze im tak, po co wybierali Gronkiewicz-Walz...
03 czerwca 2012 13:10
witam wszystkich!:) u mnie zachmurzone, ale popadac nie chce, moze wreszcie jakos by sie pogoda uspokoiła!:):) bo takiego prawdziwego slonca to od marca jeszcze nie mielismy!:(:(
romka, rodzina wpada co raz, czyli mama czy siostra ktoras, a dzieci nie mam, ani męża co by za mną w PL płakali, takze nie ma problemu z zostawaniem dluzej zagranicą!:):)
03 czerwca 2012 17:50
Witam kochani cieplutko.Ludzzzzzzzzzzzzzzzzzie ja chce troche slonca,jak ma ktos w nadmiarze to niech troche podesle,pozdrawiam
03 czerwca 2012 17:53
Witam serdecznie! Od trzech dni jestem w Karlsruhe i szukam znajomych,może ktoś jest blisko mnie?

Pozdrawiam!

03 czerwca 2012 17:54
Do Gosia,dowiedzialam sie dokladniej iokazuje sie ze ode mnie do ciebie sympatyczna kolezanko jest 10km,takze raczej nici zespotkania,poniewaz ja tutaj nie jestem zmotoryzowana,a rowerka tutaj w rodzinie tez nie maja,pozdrawiam.
03 czerwca 2012 19:00
Karina - słońca chyba deficyt wszędzie. Chętnie bym ci podesłała, ale u mnie pochmurno, chociaż dzionek się źle nie zapowiadał.
03 czerwca 2012 19:03
Szkoda,jak coś to zapraszam.
03 czerwca 2012 21:11
Witam i wspolczuje tym co sie nudza i sa same bez podopiecznych ja niedawno to przechodzilam ale teraz mam babcie i po szpitalu troszke wiecej roboty ale rodzina w porzadku Dzisiaj corka ugotowala obiad i zjedlismy razem a po poludniu kupili ciasto i zrobili kawe wiec trzeba przyznac ze bardzo dbaja o mame i wiedza ze to jej ostatnie chwile i trzeba z nia byc jak najdluzej,Babcia ma bardzo duza rodzine wiec tu caly czas ktos jest i bardzo duzo przyjaciol .Szkoda ze niema pogody babcia tak patrzy przez okno ze zal serce sciska pozdrawiam
03 czerwca 2012 21:11
komputer mi padł... dobrze że wziąłem jeszcze stary - zapasowy laptop. Ileż się nie namęczyłem żeby złoma podłączyć do sieci. Masakra!
03 czerwca 2012 21:22
Paula dzieki ci dobra kobieto za szczere checi,pozdrawiam.
03 czerwca 2012 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór :))) ale nuda... dziadek na zmianę ogląda tv i śpi z przerwą na kolację... a ja siedzę przed kompem, oglądam jakieś filmy po raz wtóry i popijam winko :))) koledze mojego chłopaka przydarzyło się dziś coś dziwnego, nie dość, że ukradli mu poprzedniego laptopa, to teraz włączył tego nowego a na ekranie komunikat, że komputer został zablokowany i musi wpłacić 100 euro to mu odblokują, Poczytałam trochę w necie, okazało się, że to atak hakerski i próba wyłudzenia pieniędzy...
03 czerwca 2012 22:17
ja dzis tez mam problemy z kompem a raczej z dostępem do internetu , chyba przez burze nadajniki padły
03 czerwca 2012 22:35
Witam wszystkich , oj dawno mnie tutaj nie było we wtorek jadę do Niemiec po 5 tygodniowej przerwie. Więc będę prawdopodobnie codziennie tutaj zaglądać. Pozdrawiam