Na wyjeździe

05 czerwca 2012 18:35
A ile kosztuje Cię karnet?Sylwunia,bo też o tym myślę.
05 czerwca 2012 19:30
Dziewczyny (nie chwale sie)ale bigos mi wyszedl smaczny,babcia zadowolona i najedzona.Sylwunia super pomysl ale tez jestem ciekawa podobnie jak Misia ile takie cudo jak ten program wyszczuplajacy kosztuje,pozdrawiam.
05 czerwca 2012 20:44
a gdzie rennie sie dzis podziała chyba ma duzo pracy
05 czerwca 2012 21:00
Andrea - podciągaj się na drążku!
05 czerwca 2012 21:06
hej wszystkim!!!

doris jestem!!:) dzis faktycznie troche roboty mialam, ale i pierwszy raz w tym roku poopalałam sie troche!:):) wiatr byl deczko zimny jeszcze, ale nic to!!

teraz jeszcze przeczesałam internet w poszukiwaniu przepisu na jakies fajne drozdzówki! jutro bede produkowac:) ogolnie to dwie lewe rece do pieczenia mam, ale co tam! zakalca tez zjem!!:)

milego wieczoru wszystkim zycze!!!
05 czerwca 2012 21:09
sylwunia, fajny pomysł z tą silownią!:) ja przytargałam sobie rowerek stracjonarny!:) wolałabym zwykly, ale tu po gorach to zadna przyjemnosc pedalowac!:( maszeruje prawie codziennie na gore i na dol!:):)
05 czerwca 2012 21:49
misia11 said:
A ile kosztuje Cię karnet?Sylwunia,bo też o tym myślę.

Misia ja zapłaciłam 39 euro dostałam jakieś bialko gratis do tego + 30 euro kaucji za kartę do aparatów jakiś specjalnych :))) a Ty Misia jesteś w KA? Ja tam byłam 3 lata prawie do zeszłego roku do marca :)))
05 czerwca 2012 22:01
witam Cię serdecznie,tak zmienniczki,Romana właśnie poleciła mi to forum,tylko ja jestem jeszcze goga w pisaniu poznaję co do czego pozdrawiam
05 czerwca 2012 22:11
rennie1933 said:
sylwunia, fajny pomysł z tą silownią!:) ja przytargałam sobie rowerek stracjonarny!:) wolałabym zwykly, ale tu po gorach to zadna przyjemnosc pedalowac!:( maszeruje prawie codziennie na gore i na dol!:):)

Alez po gorach pedalowac, to przyjemnosc w najczystszej postaci! :)
05 czerwca 2012 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
No to witaj na forum Nusia,jak tutaj z nami troche bedziesz,to juz na pewno w pisaniu nie bedziesz goga,pozdrawiam.
05 czerwca 2012 22:19
Dobranoc wszystkim,spokojnej i przespanej nocki zycze.
05 czerwca 2012 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
witaj,no więc mniej więcej,na dwa kilogramy rabarbaru 1 kg cukru bo rabarbar jest kwaśny, obierasz kroisz na małe kawałeczki,potem do garnka,do tego cukier minimalnie wody,aby się nie przypaliło,cały czas smażysz na średnim ogniu,aż powstanie po prostu marmolada gęsta ,smak jest nie do podrobienia a przede wszystkim naturalna,bez chemii ,i tyle pa
05 czerwca 2012 22:39
witaj ,naprawdę warto ja też już coraz bardziej przyciąga mnie znajomość tego języka ,ale mój wiek 55lat czy zdołam ,jestem zawzięta więc może mi się uda osiągnąć poziom średni ,jak się uczysz podaj przykład ,pozdrawiam
05 czerwca 2012 22:57
Witam,jak naprawdę nie wiesz co? ugotuj makaron ,obojętnie jaki świderki, muszelki,kolanka,na patelnię troszkę oliwy cebulki,podsmażyć,dodać makaron,następnie wbić jajko,mogą być dwa lub więcej,wymieszać i już masz obiad ,nie zawsze musi być schabowy,pozdrawiam ,
05 czerwca 2012 23:23
wzajemnie andrea!!! Kolorowych snow!!! :):):)