Na wyjeździe

06 czerwca 2012 14:50
Witam wszystkich,milego popoludnia zycze.
06 czerwca 2012 15:39
andrea jest bardzo spokojny aż dziwne , chyba tak przyzwyczajony ze ogląda sobie telewizor i popija i tak dopoki nie skonczy calej butelki kładzie sie spac pozno 1 albo 2 w nocy ale nikogo przy tym nie budzi bo tez dom duzy to tak nie słychać
06 czerwca 2012 15:52
halina to może napisz co to za agencja, skoro wszystkie inne są nieuczciwe :)
06 czerwca 2012 20:46
witam wszystkich , Jestem od dzisiaj w Niemczech po przerwie pewnie będę miała więcej czasu i będę częściej wchodziła.
06 czerwca 2012 20:52
Krefeld

a ty?
06 czerwca 2012 21:42
hej, witojcie sołtysowe! W kraju chłodno, słońce w prześwitach jeno, ale nasz cudny premier powiedział parę dni temu

-Najtrudniejsze już za nami, teraz możemy razem cieszyć się mistrzostwami Euro 2012-

Jakby Wam było smutno, wsponijta na jego słowa, to się i serdeca Wam rozgrzejom-

Idę oglądać finał You Can Dance, do jutra serdeńki!
06 czerwca 2012 21:59
Jeżeli Romana coś brała to niech powie co ??? .......też chcę może będę płynnie po niemiecku mówić.
07 czerwca 2012 06:54
hej, towarzysze i towarzyszki, wczoraj se kakałko strzeliłam na dobranoc, stąd mowa moja insza była. Na dworze pochmurno i chłodno ale dziś święto ciepłe wszakże, bo procesja z okazji Bożego Ciała. Jako osobnika umiarkowanie religijnego i tak wzrusza mnie wędrowanie Pana Jezusa po zwykłych ulicach jak 2000 lat temu. Kto nie wierzy, że to On, niech grzeczny będzie i nic nie mówi w ramach tolerancji dla inaczej myślących. Czy wiecie, że Hindusi wierzą, że Bóg wciela się zawsze, gdy jest tragicznie na świecie, by wesprzeć ludzi? Było tych wcieleń już trochę, a moim ulubionym jest Kriszna, który w Bhagawadgicie uczy swojego przyjaciela Ardżunę, co jest w życiu ważne. Sorki za wykład z samego rana, jakoś mię piękno tego wszystkiego poniosło.
07 czerwca 2012 08:02
Zaliczylam wczoraj basen, saune i masaz, to i pospalam dzisiaj do 7.30 :) Chociaz juz pojawiaja sie pierwsze wyrzuty sumienia, ze 2,5 godziny dnia zmarnowane ;) Trzeba ruszyc na gore i przygotowac sniadanie...
07 czerwca 2012 08:56
Giunta - no Ty to masz klawe życie. Na basenie bym popływał.
07 czerwca 2012 10:28
to fakt Giunta!:):) klawy dzien miałas:):)

u mnie niestety dzisiej nie ma swieta:( ale jeszcze tylko godzinka i mam wolne!:):)

milego dnia wszystkim zycze!!!
07 czerwca 2012 11:29
witam wszystkich przed obiadkiem, andrea a byłaś na stronie :www.moby-dick.eu
07 czerwca 2012 11:52
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
07 czerwca 2012 11:53
Mam pytanko znacie jakiś program do nauki j. niemieckiego. Komunikatywny mam ale cięzko
07 czerwca 2012 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
Witam kochani serdecznie.Kurcze tutaj jak sie siedzi,to czlowiek nawet nie odczuwa ze jest jakies swieto,kazdy dzien taki sam i ta monotonia ech samo zycie,pozdrawiam i milego dnia wsjem.