Na wyjeździe

12 czerwca 2012 21:45
to z wrazenia mi literki dzisiaj przeskakuja tak trzymam kciuki
12 czerwca 2012 21:49
zaczyna sie druga polowa moze teraz lepiej bedzie ...........chociaz mecz ciekawy nie sadzicie ?
12 czerwca 2012 22:03
Kurde...moja kamerka nie odbiera,z wrażenia kabelek urwałam:))
12 czerwca 2012 22:03
Jak dobrze usiąść przed kompem,ten komfort psychiczny i powiedzeć Boże mój drogi dzięki ci za przebyty ten dzień,i daj następny,i nastepny aż do14 lipca w spokoju bez stresu,dobrej nocy dla wszystkich,
12 czerwca 2012 22:04
Sprawdził się mój wynik,ale nadal trzymam kciuki .
12 czerwca 2012 23:20
wszystkich bez energii i pozbawionych dobrej pogody zapraszam do Wrocławia! Tutaj bębniarze tak od 10 rano w Rynku dają czadu, kibice tańczą i wznoszą okrzyki, a piwo leje się strumieniami. Można odżyć.

Nusia, dobrze że żyjesz z Herrem bez stresu, oby tak do końca pobytu. A rower Cię już słucha? Wsiada się na niego przechylając go na bok, to niestety jest męski model, inaczej się nie da. Miłych pogawędek na Spikerii życzę i przespanych nocy, co pewnie nie idzie ze sobą w parze...
12 czerwca 2012 23:29
Romana uwielbiam Ciebie czytac :) Napisz ksiazke ;)
12 czerwca 2012 23:43
Deszczowy dzień dobiegł końca..ufff... spokojnej nocki dla Wszystkich :*
13 czerwca 2012 07:45 / 1 osobie podoba się ten post
Witam, już jest ranek. Widzę że wczoraj niezły szał na meczu był i po także.
13 czerwca 2012 12:18
Miłego dnia dla Wszystkich :)))
13 czerwca 2012 13:02
Czołem! :-0
13 czerwca 2012 16:46
Cześć wszystkim !!!! Jak dzionek,w Karlsruhe jak zwykle głośno,pogoda zmienna,ale ogółem ok.

Pozdrawiam!
13 czerwca 2012 16:57
A przede mną dziś trudna sztuka opanowania bankowości internetowej, stracha mam, bo tam ciągle chcą jakiś rzeczy, dziwnych dla człowieka w średnim wieku, ale wczoraj poszłam do banku i urzędniczka mówi

-Da pani radę, w razie czego proszę przyjść, to pomogę, szkoda wydawać forsę na opłatę za przelewy-

więc się muszę zmierzyć z tym smokiem.

Zaproszenie na operę Verdiego "Bal maskowy"na niedzielę wygrałam. U nas opera przez lata była w remoncie, więc dyrektor zaczęła wystawiać gdzie się dało, w Hali Stulecia, na Stadionie Olimpijskim, na rzece Odrze i zrobiła to tak dobrze, że przychodzą na jej superprodukcje nastolatki z dredami i inne nietypowe osobniki. Nie wiem, czy jest w Europie miasto, gdzie do opery chodzą małolaty, bo w tv zwykle widzę emerytów z klasy średniej, a tu się udało. To tyle wieści z kraju, Giunta, dzięki za miłe słowa, blogi zacznę pisać, jak się uporam z sesją letnią, oby ostatnią w życiu, bo nauka tak, ale bez zaliczeń i egzaminów, pięć lat wystarczy.
13 czerwca 2012 17:12
Dasz rade ja tez sie balam,ale to faktycznie latwe.Niestety,wiek sredni,ale musimy nadazyc za mlodymi i tym calym dziwnym troche swiatem.
13 czerwca 2012 17:51
Romana - bankowość internetowa to same plusy! Będąc w de sama opłacam swoje rachunki i pilnuję, żeby wszystko na czas i terminowo. Jak już się rozejrzysz to przyznasz, że jest to niezwykle łatwe i bardzo przydatne.

Witam wszystkich z Polski. Tu powietrze inaczej pachnie i niebo jest bardziej niebieskie.

Romana, jak długo tu będziesz?