Na wyjeździe

11 czerwca 2012 17:49
karina said:
Dziewczyny no to fajnie zescie zabalowaly na tej Spikeri,ha ha

No własnie, tylko ja zaszaleć nie mogę -na początku chociaż słyszałam głos -pozdrówka Estera i Andrea- teraz już nic, mogę tylko pisać i czytać.....

Ale najpóźniej w przyszłym tygodniu będę miała swojego (wspaniałego) laptopa 

W miedzyczasie postaram sie coś naskrobać na forum  -w miare możliwości czasowych.

Pa...pozdrawiam
11 czerwca 2012 19:59
Dasz rade Andrea,bez kostiumu tez fajnie ha ha
11 czerwca 2012 20:16
hallo hallo jest tu ktos czy wszyscy na spikerii , witam wszystkich na dobranoc , babcia wróciła ze szpitala troche latania było ale nic sie nie zmieniło poza tym ze jak chodzi to ja za nią ale więcej siedzi więc wszyscy panikowali niepotrzebnie, andrea na pewno jakas plaza sie znajdzie))))
11 czerwca 2012 20:32
Dobranoc wszystkim,spokojnej nocki zycze.
11 czerwca 2012 20:48
Andrea, Ty jesteś dziecko szczęścia, na pewno ktoś Ci bikini zafunduje, a Włochy są super, bo to dziedzictwo klasycznej Grecji, łącznie z klimatem podobnym do tamtejszego. A co może być na świecie lepszego, jak nie gustowna prostota ? Może też upały Cię ominą i najesz się pysznych rzeczy, że o winku nie wspomnę. We Wrocku pogoda całkiem niezła, zróbcie trochę ćwiczeń jogi na bilokację i wpadajcie, kobietki i mężczyźni! Tu na pewno nie jest depresyjnie.
11 czerwca 2012 21:36
Ja tez sprobuje jutro sie tam zalogowac. Dzis mam troche innych spraw do ogarniecia przed snem :) Milej nocki wszystkim!
11 czerwca 2012 21:37
no logujcie sie dziewczyny warto

11 czerwca 2012 21:45
Ja jakoś wolę tu spamować. Starej daty jestem widocznie.
11 czerwca 2012 22:53
Janusz ale tam nic nowego mozna troche wiecej powiedziec no jak jestex starej daty to mozesz pisac no i na biezaco wiec loguj sie bo warto ja dzisiaj 1 raz tam bylam i jestem zadowolona zapomnialam o wszystkim a juz dopadal mie dol ...Krysiakrysienka a ty czemu nie tam musialas zle skrecic nie do tego pokoju pozdrawiam
11 czerwca 2012 23:06
Ten pokój jest prywatny. Nie posiadasz zaproszenia, więc żeby wejść, musisz podać hasło. Jeśli go nie znasz, anuluj.Taki komunikat mi wyskoczył.O jakie hasło chodzi.???Dzisiaj jest już późno bo byłam na działce ,jutro zajrzę tu po wskazówki od Was.
11 czerwca 2012 23:21
a ja normalnie wpisalam haslo i weszlam i znowu cos nowego bo na kompie sie nie znam a udalo mi sie probujjcie i wchodzcie pozdrawiam

11 czerwca 2012 23:22
haslo to haslo
12 czerwca 2012 00:04
andrea said:bo haslo to poprostu slowo haslo przez ,,l"Andrea to jest literka l jak lucyna i co trzeba wymyślić  hasło ???
12 czerwca 2012 00:41
Mam dokładnie wszystko wprowadzone tak jak piszesz widzę za kluczowany pasek wpisałam "l" wyskakuje mi że za krótkie hasło,ale to chyba dlatego że wczoraj wprowadziłam hasło czyli wyraz na tą literę ,no i to zostało zapamiętane.
12 czerwca 2012 00:59
Jutro bo rozmawiam z siostrą z Niemiec przez skype. dzięki jutro będę próbować.Buziaczki i miłej nocki.