Na wyjeździe

03 sierpnia 2012 16:01
Doris, ile tygodni dla Ciebie znaczy "na krótko" ???

03 sierpnia 2012 17:06
Witam ja już tez jestem u babci nawet sympatyczna :)))
03 sierpnia 2012 18:21
Janusz, Ty masz wyobraźnię literacką, gratuluję! Ja teksty na uczucia tylko rozbieram, zero widoków kto, co i jak. No i od strony formalnej trochę, bo to mój zawód.

Doris, Andrea,- cześć Wam, urlopowiczki! skąd Wy słońce bierzecie, kobiety, u mnie przed chwilą burza była i zapowiadają kolejne. Andrea, miły ten Twój mąż, oczko wodne wymaga czasu, a tu proszę, chciało mu się, i to w te upały. Buziaków pewnie trochę dostał w nagrodę, co? Kaca nie ma po wódkach koszernych, jednak nie wiem, czy sa takie u nas w kraju. co do fontann, to u nas we Wrocku w upały dzieciaki w nich się kąpią, straż miejska goni, ale nie wszędzie dociera, bo trochę ich jest. Właśnie mi syn starszy przysłał z setkę zdjęć małego na mejla, jak w majtkach cały szczęśliwy z fontannami koło Hali Stulecia się zadaje. A ja o Holokauście Romów muszę pisać, Jezusie, Jezusiczku, Jezuńku najmilejszy...
04 sierpnia 2012 08:04
Witam wszystkich i pozdrawiam w ten słoneczny i gorący poranek przynajmniej u mnie na zachodzie

Andrea to powinnaś być zadowolona z tego ze masz piękne oczko a pochwaliłaś męża za zrobienie tego oczka parę pochwalnych słów a jakże odmienia.
04 sierpnia 2012 08:04
Romana u mnie burza była przed wczoraj i od dwóch dni tylko słońce
04 sierpnia 2012 08:05
Kaya dla mnie krótko to dwa tygodnie )
04 sierpnia 2012 08:38
Moderatorze, jestem dla Pana przezroczysta ??? Ja mówię - Pan nie słucha. Szkoda. Podobno można do Pana pisać na maila - ale ja nic takiego nie znalazłam. Źle patrzę?

Witajcie, dziewczyny. Andrea, znam temat. Mnie zatkało, jak zobaczyłam mój niegdyś wypieszczony domek. Ruszyłam się dopiero po 2 tygodniach, jak goście się zapowiedzieli. teraz wszystko jest dopieszczone, a j pakuję walizki - jak wrócę będzie to samo. Maniana.
04 sierpnia 2012 09:03
Andrea, to dowodzi, że świetna z Ciebie kobietka. Tak trzymaj. Jak kobieta nie zadba sma o siebie, to inni nie zauważą jej potrzeb. Dzięki za info. Ciągle mam nadzieję, że moderator przeczyta i zareaguje.
04 sierpnia 2012 09:05
Anka - właśnie zauważyłam , że weszłaś na forum, co u Ciebie, gdzie jesteś? Pozdrawiam
04 sierpnia 2012 09:39
to super andrea,że cię tak docenili
04 sierpnia 2012 09:52
ale miło, Andrea, widzisz jak Cię ludzie lubią! Ja ongiś dostałam pod choinkę 300 euro w D. i nie mogłam przez dwa tygodnie wyjść z szoku, bo w Polsce zarabiałam niewiele więcej. A teraz po Herze, oby żył jak najdłużej, to możemy ze zmienniczką tylko lupę dostać i kalkulator. Dlaczego mężczyźni nie noszą biżuterii? To głęboko niesprawiedliwe, nie uważacie?
04 sierpnia 2012 10:00
doris,ty też na zachodzie PL mieszkasz?
04 sierpnia 2012 11:25
tak ania48 Sulechów/Lubuskie a Ty gdzie bo w twoim profilu jest tylko lubuskie?
04 sierpnia 2012 11:35
Benita said:
Moderatorze, jestem dla Pana przezroczysta ??? Ja mówię - Pan nie słucha. Szkoda. Podobno można do Pana pisać na maila - ale ja nic takiego nie znalazłam. Źle patrzę?

Witajcie, dziewczyny. Andrea, znam temat. Mnie zatkało, jak zobaczyłam mój niegdyś wypieszczony domek. Ruszyłam się dopiero po 2 tygodniach, jak goście się zapowiedzieli. teraz wszystko jest dopieszczone, a j pakuję walizki - jak wrócę będzie to samo. Maniana.

Mój mail znajdziesz w dziale z organizacją forum i regulaminem. Służę pomocą.

04 sierpnia 2012 14:30
Doris - 2 tygodnie to super, nie oplaca Ci sie rozpakowywac nawet :)

Co do prezentów to mi frau w moje urodziny powiedziala, ze jutro jedzie ze znajoma do banku i przywiezie mi prezent. Jednak za 2 h juz nic nie pamietala i nie dostalam nic :) Taka historia .

Andrea, a Ty juz wiele razy bylas z Promedica ?