Hej dziewczyny ,gdzie wy wszystkie jesteście ? Niedzielny poranek , po śniadaniu i żadna nie przy kompie ? No coś nie wierzę że od dziś żadna nie ma się czym podzielić z koleżankami ! U mnie w Szwajcarii smętnie , mgła zasłania wszystko , ale już Trzech Króli dzisiaj , czas leci i byle do końca stycznia a potem do domu . Jako że moją podopieczną pogoda ,,uśpiła '' już po śniadaniu miałam czas trochę poszperać po forum . Tyle nowych dziewczyn się pojawiło , mających tyle pytań , rozterek , szukających rady czy wsparcia . Ale zauważyłam też mnóstwo nowych osób które pojawiły się całkiem niedawno które poza nickiem w swoim profilu nie mają kompletnie nic .I powiem szczerze -nie podoba mi się to - niezależnie od tego co nimi powoduje .Podając swój profil każda w jakimś stopniu się odsłania przed obcymi ludźmi -nie do końca ale zawsze . I czegoś podobnego oczekuje od innych - tak było do tej pory .Co prawda widocznie jest to dozwolone ale ma prawo budzić moje wątpliwości .
Anka , przeczytałam Twój post-masz wiele racji.Emocje nie są dobrym doradcą -nigdy . Nawet jeśli jesteśmy pewni co do treści -zawsze można przemyśleć formę .
Nowe koleżanki ! Piszcie ,pytajcie ,dzielcie się sukcesami i kłopotami .I pozwolę sobie nieco sparafrazować Dezyderatę ; Wszyscy jesteśmy dziećmi Wszechświata i mamy prawo być tutaj !