Na wyjeździe

04 stycznia 2013 22:31
TY SIE NACHLAŁAŚ??????????? Nie..... pewnie zapaliłaś zioło.... napisz coś na 'uzależnienia":)
04 stycznia 2013 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
Po kleju też się bredzi....
04 stycznia 2013 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
wiesz Tina... ta idiotka musiała się nachlać...chyba ją zakąska zniesmacza:)

ty Daria01.... trzeźwiejesz???????????????
04 stycznia 2013 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Oby jej się tylko nie cofnęło...
04 stycznia 2013 23:18
...jestem w domku....będę z Wami kochani na codzień
04 stycznia 2013 23:21 / 3 osobom podoba się ten post
ja, jak wiesz Tina, nie jestem tak wrażliwa jak ty!!!!, właśnie piję drina i....takiej Darii mogę powiedzieć żeby waliła się na ryj ze swoimi "mondrościami" do Modema, który nie ma nic wspólnego z zyciem realnym. Dla nas to pierdo...ne forum to nie tylko pitolenie o osranych babciach.. to także realne zycie!!!!!!Zdrady... śluby... wnuki.... śmierci naszych bliskich.. I z tym spotkałyśmy się .... i nasza soldarność została podeptana...
04 stycznia 2013 23:27
Podpisuje sie pod tym co napisałaś,Rekoma i nogami! Salut!
04 stycznia 2013 23:44
Też się z tym zgadzam.Z Darią nie ma co dyskutować,czytając jej wypowiedż odniosłam wrazenie,że pisała to gimnazjalistka.Alutka ,na pewno jesteś wrażliwa!Jesteś twardą sztuką o wielkim sercu!
05 stycznia 2013 00:08
Alutka,tina 40 kocham was za to jakie jestescie i ucałowałabym wasze mordki.... ja to już nie wiem co tu tak naprawdę się dzieje na tym forum ..... a tak było miło.... no i o Helmutku cicho......
05 stycznia 2013 00:22 / 2 osobom podoba się ten post
wiesz Tina....my wszystkie jestesmy dziewczynami z wielkim sercem... Szkoda,że nasz Modem okazał się cyborgiem w tak strasznym dla naszej koleżanaki momencie zycia!
Dla niektorych paragrafy są istotą życia:)
Wszystkie koleznki- kocham Was!
05 stycznia 2013 07:42
Dziewczyny , chce wam wszystkim podziekowac za serce i rozum . Ania nie spodziewala sie takiego gestu od Forumowych przyjaciol . Dziekuje za to . Po smierci meza jest jej ciezko i zle , nie umie zrozumiec : dlaczego odszedl .
05 stycznia 2013 08:20
Witajcie, ja już jestem w domku. Nie było mnie od czwartku na forum, czytam forum i oczom nie wierzę.
Alutka i Tina macie odemnie plusika.
05 stycznia 2013 10:21
Wiesz co Alutka ? Ja tam człowiek spokojny jestem i rzadko mi się zdarza ostro po kimś pojechać ale w tej sytuacji popieram Cię w 100% .Jakim trzeba być człowiekiem żeby w takim nieszczęściu koleżanki nie stanąć za Nią murem ?Szkoda że Moderator zrobił co zrobił ale on nie jest opiekunką , nie jest jedną z nas a Daria jest ! A przynajmniej tak myślałyśmy . Nikomu się źle nie życzy ale los bywa złośliwy i może dotknąć każdego z nas .I wtedy wsparcie nawet obcych ludzi pomaga bardzo wiele.
05 stycznia 2013 10:31
Alutka ,masz wielki plus za to, co napisalas .
05 stycznia 2013 12:03
Alutka wyrazila sie bardzo....ekspresyjnie,ale popieram ja absolutnie.

atmosfera na tym forum zrobila sie dziwna,przypomina czasy w naszym kraju,o ktorych chcialoby sie zapomniec.