Na wyjeździe

03 marca 2013 13:54
Wszystkiego najlepszego z tej okazji. A ja siedze sama i nie mam z kim porozmawiac na sky bo wszyscy w domu chorzy - grypa , ale w sobote juz bede z nimi. pozdrawiam wszystkie opiekunki i milej niedzieli zycze
03 marca 2013 14:59
Najgorsza jest ta samotnośc i tęsknota za bliskimi!!! Ja też już niedługo jadę do domu!!! Serdecznie wszystkich pozdrawiam miłej niedzieli
03 marca 2013 15:32
Wisienka, gratuluję Tobie i męzowi rocznicy.Obyście w dalszym ciągu trwali w Waszym zwiazku na dobre i na złe kolejne 29 lat:):)

Dla wszystkich Was jak i dla Wisienki, dedykacja muzyczna.Miłego popołudnia Kochaniutkie

03 marca 2013 16:12
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy ....spokojnego popołudnia niedzielnego...
03 marca 2013 16:21
Wiesia gratulacje z okazji rocznicy ślubu,następnych szczęśliwych lat w związku i uśmiechu na codzień
03 marca 2013 19:07
a ja dziś najpierw na spacer w słońcu przepięknym sama nad rzekę sobie poszłam, gdzie rowerzyści, joggerzy, wędkarze, rodziny z dziećmi i wesoło jak w ulu. Parę dobrych setek lat wcześniej rzymscy legioniści zadawali się tu z okoliczną ludnością, nawet ślady po sobie zostawiając. Zaś parę godzin potem moja babcia koszyczek z robótkami wziąwszy, w kapciach i polarze tylko, na spacer się wybierała. Więc korzystając z jej chwili nieuwagi koszyczek dobrze schowałam, bo sporej jest wielkości i z drutami wystającymi, ubrałam niewiastę i poszłyśmy na dworzec - jej ulubione miejsce na spacery długodystansowe. A tam siadłszy na ławeczce pogapiłyśmy się na ludzi i do domu drepcząc wróciłyśmy. Może to i nudny opis, ale donoszę, że na parkingu przed dworcem są miejsca postojowe tylko dla kobiet - nie wiem, jak to rozumieć. Ktoś wie dlaczego?

Roberto - ładna bardzo piosenka, leci po kilka razy dziennie w niemieckim radiu, ale nie znałam piosenkarki. Też się tak poruszasz jak ten pan na wideoklipie, o którym ona śpiewa?Jeśli tak, to nie dziwię się temu, co ona tam wyśpiewuje dla niego!Kobieca i męska zmysłowość, jakże ładnie pokazana! Podziękowania Ci ślę ze świata demencji, gdzie zmysłowe na pewno nie są pampersy podopiecznej i paluszki rybne na obiad...
03 marca 2013 19:40
Witam, u mnie dzis slonce bylo i cieplutk :) Wybralam sie na wycieczke rowerowa po miescie, super, dotarlam do parku usiadlam na lawce w sloncu (prawie jak w lecie, tylko ten snieg). Fajnie tak zamknac oczy i pomyslec, ze jest sie w domu, glos spiewajacych ptakow.... juz nie dlugo bedzie wiosna.....
03 marca 2013 19:48
A u mnie słonko pokazało się dopiero popołudniu jak wybrałam się na 3 godz. zwiedzanie miasta. No nie wiem czy można nazwać to zwiedzaniem czy szwędaniem się bez celu ale było. Obowiązkowe posadzenie zadka na ławce pomarzenie sobie co by było gdyby.... Pooglądanie spacerujących ludzi a jest co oglądać .... I powrót do dziadków którzy siedzą teraz przed telewizorkiem każdy ze swoją butelczyną winka i czekam aż zachce im się spać...
03 marca 2013 19:51
No i minela ostatnia niedziela,z dziadkiem i jego wnuczka bylismy na obiedzie,potem w domu kawka i ciasto,i zlecialo.

03 marca 2013 20:28
Dziekuje wszystkim za życzenia i Robertowi za piosenkę. Smutno tak samemu obchodzić tu nasze różne święta , imieniny ,urodziny i rocznice. Ale dobrze ,ze jest to forum. Z wami zawsze łatwiej!!!

Miłego wieczoru

04 marca 2013 07:40
Witam wszystkich serdecznie zycze milego dnia.U mnie sloneczko za oknem i mam nadzieje,ze ten tydzien zleci szybko jak ten poprzedni.
04 marca 2013 08:31
Witam

słoneczko pięknie świeci ,oby cały dzień był taki

życzę miłego poniedziałku
04 marca 2013 08:45
Rano mgła a terza przez nią przbija się słoneczko. Czuć już wiosenny powiew.Miłego tygodnia aby przebiegł bez większych problemów.
04 marca 2013 08:53
Witam! Zima jeszcze powróci mówię wam.
04 marca 2013 08:58
Wiesz co, Janusz, wpadasz i kraczesz ... U mnie trzeci dzien sloneczko, w nocy co prawda zimno. Ale juz w ogrodkach pierwsze kwiatki sa i na magnoliach wielkie paczki.