Margolcia,obydwa z Januszem dobrze gadata.Kufajki i filcaków to ja nie schowała,bo widziała ja,że tu jeszcze Indianie chrust zbierają.Musi sroga zima jeszcze bedzie
U mnie od rana piękne słonko, ale też przymrozek. Ja zimy już nie chcę!!! nie lubię zimna. Tego ubierania się na cebulę. Lubię ciepło.
Zyczę wszystkim miłego dnia.
robert72 (Usunięty)
04 marca 2013 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień Doberek wszystkim Damom i Giermkom. W Bonn przepiekna pogoda, słoneczko,plus 4 ( temp ma wzrosnąć w dzień),więc tym, którzy słoneczka nie maja, przesyłam kilka promyków co by uśmiech na twarzy w ciągu dnia był.
U mie slonce,wiec wyskoczylam z lozka i szybko otworzylam okno,a tu ....brrrrrrrrrrrrr zimno,hihihihhi.Wposcilam troche promieni slonca z mrozikiem do pokoju.Po chwili oczywiscie okno zamknelam,ale az sie mordka ucieszyla na widok slonca..........Fajnego dnia wam zycze:)
Nie bedzie zimy i juz !!!!!!!!!!!!!!witam u mie tez duzo sloneczka nie wiem czy wiecie mam najzimiejsze miasteczko tu w Szwarzwaldziei chce juz wiosnu i plusowej temperatury bo u mie slonce jest ale caly czas na minusie .milego dnia pozdrawiam
Alez ja zakrecona,od tych promykow ,to mi sie pomylilo z Tymi Basiami,hihihihihi,sama nie wiem czemu tak sobie pomyslalam ,4 chyba mnie ta cyferka zmylila,hahahahahaha,az samej mi sie smiac z siebie chce...hahahahahaha
Ja tez pamietam snieg z 1 maja . MAmy poczatek marca a w marcu jak w garncu wiec chociaz tesknimy za wiosna to moze jeszcze poczekajmy z jej powiataniem bo tak jak pisze Janusz i Margolcia jeszcze moze nas zasypac bialy puch.