Na wyjeździe

18 marca 2013 19:11

Czesc Madziu !!!!

kurcze w realu sa takie piekne zywe i duzo bardziej rude niz na zdjeciu :))) Dziekuje bardzo :)))

Kasiu - i jak podobaly Ci sie moje Skrzaty ?? to takie malutkie pytanie :))

18 marca 2013 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
Piekna mama to i Skrzaty niczego sobie:)Plus Orle geny-boska mieszanka:)
18 marca 2013 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
Zgadzam sie w 100 %
18 marca 2013 19:44

az uroslam z dumy :)))

dziekuje Wam bardzo - po Tatusiu to maja :)

wlasnie siedze i szukam jakies sukienki dla mojej Gabi na wesele w czerwcu, a moje dziewcze ma juz wymagania ....

18 marca 2013 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiula

Kasiu - Wiesia Orlon :)

Rudowlosa,ladnie:):):) 

18 marca 2013 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
Fajny kolorek, Wiesiula. Jakie młode tak w ogóle jest z Ciebie dzieciątko! I takie cieplutkie, aż się chce przytulić!
Dobrze by Ci było też w dłuższych włosach - nie chcesz zapuścić?
Dwa spacerki dziś z babcią zaliczyłam - drugi już pod wieczór, tradycyjnie na dworzec, na ławeczkę, tym razem z ludnością tubylczą, bo się pojawiła. Panie i panowie z bujną przeszłością, co widać po twarzach. I szok jak zawsze przeżyłam, bo żadne nie klnie, nie krzyczy, tylko papieroski pali i piwo pije grzecznie. I zawsze tu tak jest, aż się dziwuję. A teraz lecę do Facebooka Kaśki naszej szukać, bo jeszczem jej fizjonomii nie oglądała...
18 marca 2013 22:04
A ja od początku walczę z Babci łupieżem. Wymogłam na córce nowy szampon do włosów kupiony w aptece i zapowiedziałam Babci, że teraz włosy myjemy 2 razy w tygodniu. Jest już widoczna poprawa, ale Babcia ma dziwną manię, a raczej nawyk drapania się. Wierzę, że ją to swędzi,ale proszę, aby uważała. Żartuję, że powinna rękawiczki ubierać. Dzisiaj ją też na tym przyłapałam, popatrzyłam tylko na Nią, a Ona już wiedziała o co chodzi....Zrobiła minę niewiniątka i mówi z żalem - "no zobacz na co mi przyszło - zupełnie jak pies ... "
18 marca 2013 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
Pozwolilam sobie, zajrzec na fb, no, no Wiesiulka masz bardzo sliczniusia facjatke. Ladniutkie te Twoje Skrzaciki.
18 marca 2013 22:26
Wiesiula ja też zajżałam na fb,kolor zarąbisty,a Twoje Skrzaty świetne.
19 marca 2013 08:02
Dziendoberek,po wczorajszym sloneczku ani sladu:(Raczej sie nie zapowiada,na sloneczny dzien,nad KÖLN szare niebo.Kasia 63 hahahaha,wykrakalas wczoraj czekalam czekalam i sie nie doczekalam ,zmienniczka przyjezdza dzis ok.11.00-tej.Wieczorem przyjechal syn przywitac sie z nowa pania ,a tu zonk,patrzy w maila i sam na siebie byl zly,otoz w niedziele dostal informacje ,ze pani pezyjedzie we wtorek,a On poprostu nie odczytal.Hihihihihihi,dla mnie lepiej,bo 2 dni tez uwazam ,ze jest za duzo ,takie krecenie sie kolo siebie.A tak na marginesie,to wiecie co?Ja jednak uwazam,ze takie informacje powinny byc przekazywane wlasnie telefonicznie,bo co z tego ze,technika poszla do przodu i zamiast tel.kom.mamy fony,mini komputery,internet w aparacie,jak wlasnie tak jak zrobil to syn podopiecznej,nie zawsze odczzytujemy wiadomosci ze skrzynki mail.Ja np.nie czytam codziennie po 100 razy,a telefonicznie zprawa zalatwiona raz dwa.Inacze jesli jest to dosc dlugi list,albo wzory dokumentow itd,ale krotkie wiadomosci?Hahahahaha,jak ja sie smialam z Helmuta,a on taki nowoczesny,ja przy nim to tluman techniczny,hahahaha,ale wiadomosci nie odczytal.
19 marca 2013 08:10
Witam wszystkich w e wtorkowy poranek,Hogata cieszę się że wracasz,czekam tu na ciebie tylko ubierz się ciepło w podróży,u nas zima na całego,wieje i sypie,brrrr,mó mąż od tygodnia w domu siedzi bo przez pogode pracy nie ma.
19 marca 2013 08:24
mamusia2

Witam wszystkich w e wtorkowy poranek,Hogata cieszę się że wracasz,czekam tu na ciebie tylko ubierz się ciepło w podróży,u nas zima na całego,wieje i sypie,brrrr,mó mąż od tygodnia w domu siedzi bo przez pogode pracy nie ma.

Wiem,wiem moj maz mi mowil ze zima u nas na calego.Zazartowal,ze na moj przyjazd wina nie bedzie chlodzil w lodowce tylko na parapecie i to bedzie musial pilnowac,zeby nie zamarzlo,ehhhhhhhhh.Ale co tam zima mnie nie wystraszy ja bede w domu i to najwazniejsze jest:):):)

mamusia2

Wiem,wiem moj maz mi mowil ze zima u nas na calego.Zazartowal,ze na moj przyjazd wina nie bedzie chlodzil w lodowce tylko na parapecie i to bedzie musial pilnowac,zeby nie zamarzlo,ehhhhhhhhh.Ale co tam zima mnie nie wystraszy ja bede w domu i to najwazniejsze jest:):):)

mamusia2

19 marca 2013 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ojejku,a coz to? Az trzy razy poszlo? Moderatorze ja tak nie chcialam,samo tak wlecialo,hmmmmmmm???????????????????????