Nie zauwazylyscie, ze to forum jest jakies takie przyjemniejsze? I uwag na czerwono mniej, a jak sa to takie madre, wywazone, wrecz mile. Jak widze Pape Yoda na forum, tam w tym okienku, po prawej, nie mam scisku w okolicach zoladka.
Nie zauwazylyscie, ze to forum jest jakies takie przyjemniejsze? I uwag na czerwono mniej, a jak sa to takie madre, wywazone, wrecz mile. Jak widze Pape Yoda na forum, tam w tym okienku, po prawej, nie mam scisku w okolicach zoladka.
Sam jestem zdziwiony
Papa Yode czybyś wątpił w naszą inteligencję i wyczucie taktu???Hahaha...........
Przecież my jesteśmy super ekipa do zadan specjanych:):):)
Oj , co do tych zadań specjalnych to jesteśmy klasą same dla siebie!
Fajny kolorek, Wiesiula. Jakie młode tak w ogóle jest z Ciebie dzieciątko! I takie cieplutkie, aż się chce przytulić!
Dobrze by Ci było też w dłuższych włosach - nie chcesz zapuścić?
Dwa spacerki dziś z babcią zaliczyłam - drugi już pod wieczór, tradycyjnie na dworzec, na ławeczkę, tym razem z ludnością tubylczą, bo się pojawiła. Panie i panowie z bujną przeszłością, co widać po twarzach. I szok jak zawsze przeżyłam, bo żadne nie klnie, nie krzyczy, tylko papieroski pali i piwo pije grzecznie. I zawsze tu tak jest, aż się dziwuję. A teraz lecę do Facebooka Kaśki naszej szukać, bo jeszczem jej fizjonomii nie oglądała...
A dziekuje bardzo :))
Kochana dluzsze wolsy odpadaja, mam ich duzo ale bardzo cieniutkie i jak sa dluzsze to wylaza bez opamietania, bo sa same dla siebie za ciezkie. Probowalam juz nie jeden raz. A z drugiej strony uwielbiam wszystkie krotkie zadziorne czuprynki. Nie mam zdjecia z zeszlego roku z wakacji, kiedy prawie jezyka sterczacego na wszystkie strony mialam :) to byla fryzura
Mloda ??? czy ja wiem, lubie swoja trojke z przodu - choc za niedlugo bedzie czworka - hahaha. Ale nie chcialabym byc mlodsza, lubie patrzec na siebie, Orzelka i nasze Skrzaty i widziec jak sie zmieniaja, dorastaja. Chyba tez jestem troche bardziej pewniejsza siebie, nie musze pedzic, udowadniac i szukac swojego miejsca.
Milo sie slucha komplementow - wiec raz jeszcze dziekuje drogim Paniom:))
Pozwolilam sobie, zajrzec na fb, no, no Wiesiulka masz bardzo sliczniusia facjatke. Ladniutkie te Twoje Skrzaciki.
A Ciebie slonce jak znalezc??
dumna Mama ze mnie :))
Wiesiulko, ja mam jakies mieszane uczucia do fb, jest jak chwast, wszedzie go pelno, jak przyjedzie moja corcia, 09 kwietnia, wklei mi moja maske w awatarze. Juz teraz zakup tabletki antydepresyjne !!!
Wiesiulko, ja mam jakies mieszane uczucia do fb, jest jak chwast, wszedzie go pelno, jak przyjedzie moja corcia, 09 kwietnia, wklei mi moja maske w awatarze. Juz teraz zakup tabletki antydepresyjne !!!
No wiesz !!!!!!!!!!!!!!!! co mi tu za bzdury o antydepresantach opowiadasz ??? mowy nie ma :)) Napewno zamylasz moja droga :)))
Chociaz ja tez tak zawsze mowie, ze strasze swoja facjata :) ale pewnie tak mamy wszystkie, ze jestesmy krytyczne wobec siebie duuuuzo mocniej i wiecej .
Romano! Nie zaburzaj mi swojego obrazu pisząc o brzydkich wyrazach wypływających z twoich ust godnych tylko mówienia poezji i dmuchania we flet. Napisz, że tak nie było!
A może by tak jakieś wybory Miss Portalu? Jako stary, doświadczony lowelas mogę przewodniczyć jury.
Misiek, a czy Ty naprawdę chcesz oglądać nasze zdjęcia w bikini, czy tą wrażliwą kwestię pominiemy?