andrea-zgłaszam Cię do nagrody Nobla
ulencja said:to brawa dla Ciebie Anka!! dobrze, że Ci się udało :)
Sylwunia nie skomplikowane po prostu jak nie chcesz tam dłużej zostać to powiedz to babce i już :)
Mówiłam, ale one są jakie tępe w tym biurze :) mówię jednej za chwile dzwoni inna i mówi, że ja mam delegację do 14 kwietnia, a ja jej powtarzam, że przyszła mi informacja do 13 marca. Masakra!!! Już się zezłościłam i powiedziałam, że glupią ze mnie robią... :P
ulencja said:
Sylwunia to zadzwoń i powiedź im, że jeśli Ci nie załatwią powrotu w terminie to jak przyjedziesz do polski to idziesz do sądu. no kurka ale się wnerwiłam :/ co za firma :/
Andrea ja jem warzywka i też biegam co chwila po schodach ale tylko na 1-wsze piętro ;)
Ula nie chce na forum oficjalnie tak pisać, ale moje posty są też na wątku o firmach ;)
ulencja said:
dokładnie Andrea tam mają taki burdel że hoho ;/
Mój chłopak mówi, bym do tego 13 marca została i nie zgadzala sie na więcej, wsiadla w autobus i wracała do Polski, ale wtedy będę musiała ponieść nieprzyjemne konsekwencje... :(
Sylwunia said:ulencja said:
dokładnie Andrea tam mają taki burdel że hoho ;/Mój chłopak mówi, bym do tego 13 marca została i nie zgadzala sie na więcej, wsiadla w autobus i wracała do Polski, ale wtedy będę musiała ponieść nieprzyjemne konsekwencje... :(
kochana,a po tych przejsciach i po powrocie po prostu zmien agencje-i juz.To bez sensu tak sie szarpac.Powodzenia w negocjacjach z firma.
Dzień dobry :) U mnie dziś pochmurno, ale nastrój dobry. Idę się dotlenić... pozdrowionka i przyjemnego dzionka życzę :)