Na wyjeździe

04 marca 2012 07:44
Witam ja nie jestem tak pesymistycznie nastawiona nie spalam cala noc a dzisiaj nie moge odespac bo zjezdza sie rodzina babcia nawet w nocy jadla no ale jakos do przodu jeszcze tydzien i dwa dni pozdrawiam
04 marca 2012 08:05
Witajcie, u mnie dzisiaj znowu dzien bez slonca, moja Babcia jeszcze spi (9:00), co zadko sie zdarza, ale nie budze, im dluzej spi, tym dzien krotszy sie robi. Na szczescie wczoraj z dziennego pobytu wrocila w skowronkach, noc byla OK, dzisiaj dwie kawki zaliczone, ze sniadaniem tylko czekam, ale w domu sniadan przewaznie nie jadalam, to nie problem.

Milej niedzieli wszystkim !
04 marca 2012 08:24
Hej dziewczynki. Wczoraj odwiedziła moją babkę eks-synowa z mężem (swoją drogą to ciekawy układ). Wiecie jak mnie babka przedstawiła?!

-To jest moja przyjaciółka z Polski.

Normalnie się wzruszyłam....Warto pracować dla takich chwil

Miłej niedzieli wszystkim
04 marca 2012 09:17
Andrea-to jest pomysl.Nie wpadlam na to,moze poprobuje?A jak beda male,to bede miala darmowy kontakt z paroma osobami))
04 marca 2012 10:04
Witam serdecznie:) u mnie dziś pochmurno... Samopoczucie dobre, po śniadanku, obiadek się powoli gotuje, jest ok... miłej niedzieli dla Wszystkich :*
04 marca 2012 10:46
Atka - na pewno miło jest usłyszeć takie słowa. mam nadzieję, że i o mnie podopieczna tak kiedyś powie.
04 marca 2012 12:09
Witam Wszystkich serdecznie! -dawno mnie tu nie było,w domu czasu mi ciągle brakuje,teraz nadrabiam i czytam najnowsze wpisy ale się dużo tego nazbierało.

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!
04 marca 2012 13:06
witam wszyskich jestem juz w domu po 2 miesiacach ,bardzo sie ciesze ,,teraz musze troche w domu ogarnac bo troche moi chlopcy zbyd dokladni nie byli w sprzataniu .Moj podopieczny troche po moim wyjedzdzie mial nerwowe ataki ,ale mysle ze nowa opiekunka da rade
04 marca 2012 14:57
Aśka - ja czytam całe popołudnie, a miałam raptem dwa dni przerwy z forum. Dzisiaj dzień ulgi, bo rodzinka babci do niej przyjechała.
04 marca 2012 18:14
Witajcie ,no wlasnie dobrze ze juz niedziela minela.A ja juz z "gorki"........ zostaly mi jeszcze dwa miesiace i wcale mnie to nie napawa optymizmen...?Janusz Tobie to dobrze,,,,!
04 marca 2012 19:18
Oj gosh, to trochu Ci jeszcze zostało. Ale wiesz, im więcej liczysz, tym to się bardziej ciągnie. Wiem po sobie, bo zostało mi jeszcze 11 dni i te ostatnie, są chyba najdłuższe. Jestem tu od 15 stycznia, też ciągle liczę i liczę. Tak sobie myślę, że będę w tym roku miała dwa razy wiosnę. Bo tutaj przebiśniegi już przekwitają, a w Polsce dopiero się to zaczyna. Nie martw się kochana, dasz radę, bo jak my tutaj wszystkie, nie mamy do cholery innego wyjścia.

Pozdrawiam
04 marca 2012 19:25
Ja juz jestem tutaj tak dlugo ze juz nie chce pamietac od kiedy! Atka dla Ciebie to tylko juz 11-scie dni!!!No coz ,to nasz wybor ale fajnie ze mozemy sie "wesprzec"Milego wieczoru!
04 marca 2012 19:50
Wiesz gosh, z tym wyborem, chodziło, mi o to, że gdyby była praca dla nas w naszym kraju, nie byłoby nas tutaj. Jak słyszę komentarze, naszych rządzących, że bezrobocie spada, to szlak mnie trafia. Niech staną na granicy. to zobaczą co się dzieje. Gdybyśmy się wszystkie zarejestrowały, jako bezrobotne, to by się zaraz statystyki posrały.......
04 marca 2012 20:18
O zgrozo ! bezrobocie........spada ale w de. bo jest nas coraz wiecej!Kiedys wyjezdzaly Panie 50+ a teraz coraz wiecej mlodych ludzi i to dopiero jest tragedia.Pytanie kto pozostanie ?Ubodzy emeryci!!!
04 marca 2012 20:35
Oj Panie kochane -nie dolujmy sie!Ale co prawda to prawda-Gosh -wspolczuje Ci,ale jak mowisz leci juz z gorki i tego sie trzymaj.Nawet sie nie obejrzysz .Glowa do dory i do przodu A na razie milych snow)))