Zakupy #2

06 marca 2015 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
OralB:) Mam z Munddusche(jak sie to po polsku nazywa????) Kupilam po tym jak lekarz zaczal mi leczyc paradontoze. Czyszczenie zebow bylo na tyle bolesne, ze wole zapobiegac;)
06 marca 2015 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
Ja mam Brauna Oral B - są tylko różne kształty szczoteczek (podłużne, z ruchomą główką lub okrągłe) i różne prędkości. Im lepsza tym oczywiście droższa.
06 marca 2015 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

Ja mam Brauna Oral B - są tylko różne kształty szczoteczek (podłużne, z ruchomą główką lub okrągłe) i różne prędkości. Im lepsza tym oczywiście droższa.

ja mam końcówkę 3D white.
Ale jak zużyję tę, to kupię sensitivity
06 marca 2015 10:41 / 2 osobom podoba się ten post
Teraz Rossman ma w promocji Oral - B. 27,99 ide jutro oglafac.Mam kupon na rabat 10 % dodatkowo , to chyba sie skusze.
06 marca 2015 12:06
Z innej beczki ,kupiłam sobie słuchawki bezprzewodowe do uszne i nie chcą z laptopem współpracować ,trochę jestem zła bo nie były tanie.
06 marca 2015 12:14
dorotee

Teraz Rossman ma w promocji Oral - B. 27,99 ide jutro oglafac.Mam kupon na rabat 10 % dodatkowo , to chyba sie skusze.

Kto widział i wie - warte grzechu ?
06 marca 2015 12:47
Wg prospektu Oral-B Cross Action 600 albo Trizone 600
07 marca 2015 20:34
Wiadomość dla Wichury! Torebki M.Korsa do nabycia w TK.maxx w cenie 149 euro bardzo ładne, trzeba przyznać. W ogóle dużo dzisiaj widziałam rzeczy od Korsa, na przykład fajne kurtki wiosenne. Myslę, że cena za torebke jest całkiem dobra.
07 marca 2015 20:41
doda1961

Wiadomość dla Wichury! Torebki M.Korsa do nabycia w TK.maxx w cenie 149 euro bardzo ładne, trzeba przyznać. W ogóle dużo dzisiaj widziałam rzeczy od Korsa, na przykład fajne kurtki wiosenne. Myslę, że cena za torebke jest całkiem dobra.

Nic mi nie mów, żeby mi się nie przypominało:)
Chociaż byłam w Korsie tydzień temu i całe szczęście nie znalazłam żadnej, którą bym chciała mieć.
A TK.maxx na szczęście tutaj nie ma:)

Jak będziecie wiedziały o dobrym promocjach Persilów lub Lenorów to chętnie się dowiem o nich. Do babci nie przychodzą ulotki reklamowe. Mam zainstalowane w telefonie apki z promocjami ze sklepów, ale czasem mogłabym przegapić. 
Paulanera też będę kupowała w większych ilościach, ale to dopiero w maju. 
07 marca 2015 20:49
Persil ostatnio w Netto widziałam 100 prań, 16 euro z ogonkiem
07 marca 2015 20:52
wichurra

Nic mi nie mów, żeby mi się nie przypominało:)
Chociaż byłam w Korsie tydzień temu i całe szczęście nie znalazłam żadnej, którą bym chciała mieć.
A TK.maxx na szczęście tutaj nie ma:)

Jak będziecie wiedziały o dobrym promocjach Persilów lub Lenorów to chętnie się dowiem o nich. Do babci nie przychodzą ulotki reklamowe. Mam zainstalowane w telefonie apki z promocjami ze sklepów, ale czasem mogłabym przegapić. 
Paulanera też będę kupowała w większych ilościach, ale to dopiero w maju. 

Wichurko, jakie ceny w Korsie? Bardzo jestem ciekawa!
Gdyby nie wakacje, które mam finansowo zapełnione po ....kokardę, to kupiłabym tę torebkę, Piękna :)
07 marca 2015 20:56
doda1961

Persil ostatnio w Netto widziałam 100 prań, 16 euro z ogonkiem

Znalezione obrazy dla zapytania OBRAZ KOBIETY ROBIACEJ ZAKUPY
07 marca 2015 20:57
POZDRAWIAM PANIE SERDECZNIE PUSTY PORTFELIK I SPUCHNIETE NOZKI OD BIEGANIA !!!!
07 marca 2015 20:57
Tak średnio 260 euro. Portfel duży 100 euro, mniejsze chyba po 60 były. Albo 80.
Dokładnie nie pamiętam tych cen. Dużo torebek po właśnie 260 euro. Były też droższe. Mniejsze trochę tańsze, ale niewiele.
Jak chcesz to dokładnie się dowiem - za tydzień lub dwa znowu tam wpadnę.
07 marca 2015 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Te które ja widziałam w TK.maxx to były czarne ze skóry całe w logo Korsa i rączki czesciowo z łancuszkiem złotym a częsciowo ze skóry, na prawdę ładne. Ja juz tam chyba długo nie wpadnę, bo mam inne wydatki, a zawsze na coś się skuszę:) Dziś kupiłam białe spodnie capri Esprit za 9 euro tylko i sukienke letnią, bardzo fajną i fajną cenowo. Przyierzałam tez super bermudy Hilfigera, ale niestety troszkę za duże, to znaczy niby dobre, ale z lycra, więc po 10 minutach byłyby za luźne, szkoda bo dobra cena była.