Zakupy #2

09 lutego 2015 13:50
magdalena_k

hehehehe no co...............a nie mozna????? bo mi sie wydawalo ze mozna................ jak sie naucze wiecej to na szydelku Ci dorobie kochana.......... ja Ciebie tez   :)

.........szydełko i tiule???????????????
no nie .... nie wytrzymam...... starsza pani jestem ale szyk znam
..... masz szczęście nie podpadłaś mi,
lubie Magdaleny ....... kocham Magdaleny
09 lutego 2015 14:01 / 1 osobie podoba się ten post
Oczywiscie, ze szydelko i tiule:) A jedwabne nicie od czego niby sa?:):):)
Gosiap, mam kuzynke i bardzo dobra przyjaciolke, ktore sa dla mnie osobami wyjatkowymi:) Cieple, pelne zrozumienia i tak zwariowane, ze moglabym sie od nich uczyc:) I obie w wieku...mojej mamy:) Zaznacze, ze nie jestem jej pierwszym dzieckiem. Mam starszego o 6 lat brata:) Wiec prosze mi tu nie mowic, ze z Ciebie pani w starszym wieku:) Panie w starszym wieku to ew.nasze pdp.O, Twoja to pani w starszym wieku. Ona niech sobie rekawki nosi:)
09 lutego 2015 14:01 / 2 osobom podoba się ten post
Oczywiscie, ze szydelko i tiule:) A jedwabne nicie od czego niby sa?:):):)
Gosiap, mam kuzynke i bardzo dobra przyjaciolke, ktore sa dla mnie osobami wyjatkowymi:) Cieple, pelne zrozumienia i tak zwariowane, ze moglabym sie od nich uczyc:) I obie w wieku...mojej mamy:) Zaznacze, ze nie jestem jej pierwszym dzieckiem. Mam starszego o 6 lat brata:) Wiec prosze mi tu nie mowic, ze z Ciebie pani w starszym wieku:) Panie w starszym wieku to ew.nasze pdp.O, Twoja to pani w starszym wieku. Ona niech sobie rekawki nosi:)
09 lutego 2015 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

.........szydełko i tiule???????????????
no nie .... nie wytrzymam...... starsza pani jestem ale szyk znam
..... masz szczęście nie podpadłaś mi,
lubie Magdaleny ....... kocham Magdaleny

hm............... calkiem mile polaczenie nowa linie wymyslimy ........................ no wiesz nie wierzysz we mnie :(
09 lutego 2015 14:13
Magdaleno, pierwsza kiecke z tej linii kupie,:) I przespaceruje sie po parku w Baden Baden, niech mnie ten Nowyruski poderwie;)
09 lutego 2015 14:14 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Magdaleno, pierwsza kiecke z tej linii kupie,:) I przespaceruje sie po parku w Baden Baden, niech mnie ten Nowyruski poderwie;)

no chociaz ty jedna we mnie wierzysz hahahah :)
09 lutego 2015 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no chociaz ty jedna we mnie wierzysz hahahah :)

Ja też wierzę w Ciebie.......
ale ubierać się będę po swojemu.......ok.
11 lutego 2015 19:09 / 5 osobom podoba się ten post
Miałam dziś długie wolne popołudnie i znowu trochę połaziłam po sklepach.. Obietnice, że "tym razem naprawdę nic nie kupię!" spełzły na niczym ;(.
Jestem dwa tygodnie po urlopie i zdążyłam w tym czasie kupić: 

- buty (czarne botki z migdałowym noskiem ;))
- 3 bluzki z rękawem 3/4 (wszystkie trzy takie same, różnią się tylko kolorem ;))
- tunikę (w zasadzie to sukienka, ale zostanie w domu stuningowana przez szyjącą koleżankę ;))
- bluzkę z krótkim rękawem.
No :D!

Wszystko z przecen, żeby nie było niedomówień :)!

Następny wypad do cywilizacji planuję zrobić za ok. 2 tygodnie, więc jeśli ktoś chciałby się spotkać, to bardzo proszę, zbiórka w Monachium na Marienplatz :).
Szczegóły proszę na priv. Namiary z ubiegłego roku mi przepadły, bo zmnieniłam laptopa i nie mogę weść na starą pocztę (zapomniałam hasło :(), więc proszę jeszcze raz napisać, oczywiście jeśli któraś z koleżanek będzie zainteresowana.
11 lutego 2015 19:10 / 4 osobom podoba się ten post
Aaa, jeszcze czerwone dżinsy za 10 euro kupiłam :D!
11 lutego 2015 19:33 / 6 osobom podoba się ten post
Też sobie obiecywałam i co??? Obiecanki cacanki, a z miasta wróciłam znów z zakupami. Pojechałam tylko po świeżą rybę, a tu masz, na mojej drodze stanął dość interesujący sklep :))))))))) No oprzeć się nie mogłam niestety, bo przecież przeceny wszędzie. Tak też zakupiwszy letnią tuniczkę i całoroczny sweterek z Mexxa wyszłam uboższa o 70 ojro ze sklepu, a miałam szczere chęci zapłacic bieżący rachunek za prąd. No cóż, będzie musiał poczekać , a ja juz wiem, ze tamtą droga nie powinnam chodzić :))))))))))))) A to wszystko przez te cholerną robotę, bo jest tak stresująca w sensie wyalienowania i braku rodziny oraz przyjaciół, że jakoś trzeba się odstresować przecież!
11 lutego 2015 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
Spoko, mam zaskórniaki na takie okazje :))))))))))))))))
11 lutego 2015 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Chcę kupić rolki. Myślę, że to będzie dla mnie urozmaicenie jak znalazł. Wezmę je ze sobą do De. A może w De powinnam kupić?

W DE też można.Czasem i przeceny można trafić.Moim chłopakom kupowałam w Kaufhofie w sportowym dziale.

A sobie tam sprawiłam hantle, gumę do ćwiczeń, matę , więcej grzechów nie pamiętam:)
11 lutego 2015 23:51 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

W DE też można.Czasem i przeceny można trafić.Moim chłopakom kupowałam w Kaufhofie w sportowym dziale.

A sobie tam sprawiłam hantle, gumę do ćwiczeń, matę , więcej grzechów nie pamiętam:)

Już do mnie idą... Takie:
http://www.youtube.com/watch?v=kCiGjnTOHzY
12 lutego 2015 11:34 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Już do mnie idą... Takie:
http://www.youtube.com/watch?v=kCiGjnTOHzY

Te są fajne.Własnie moim chłopakom z tej marki kupiłam.Chwalą sobie.
27 lutego 2015 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny kiedys pisałam o super biustonoszach teraz tanie wysyłki i przeceny firma Kontri.pl biustonosze marka Gaia i Ava leżą super można zwracać zamieniac polecam żadne druty nigdy nie wyszły mi kolorystyka też ładna posiadam te półusztywniane :) już pokazałam mojemu stronkę prezent na 8 marca jak znalazł :)