kopytka, kurczak z pieczarkami i serem, surowka. Dzis mnie syn pdp pochwalil,ze bardzo dobrze gotuje i że nawet nie wiedzial, ze polskie jedzenie jest takie smaczne.
kopytka, kurczak z pieczarkami i serem, surowka. Dzis mnie syn pdp pochwalil,ze bardzo dobrze gotuje i że nawet nie wiedzial, ze polskie jedzenie jest takie smaczne.
Bitki wołowe ,pieczarki z puchy sosik wlasny tzn pieczeniowy po polskiemu....hihi
knedle po niemieckiemu hihi i warzywka moze ogóreczek korniszonek ,dzis mam lenia ,bo wczoraj odbylo sie przeciez pieczenie rogalików,a co sie bede narabiać..w koncu weekend nie?/
Z pieczarkami i serem?
Z jakim serem?
Pewnie, że pochwalił. Najadł się pewnie za friko na przyczepkę.
A jak idzie do restauracji, to też tam kelner za darmo go obsługuje?
Chyba, że on wliczony do rachunku i się mylę.
Tak, tak, Doreczeczko, śliczniutko to wszyściutko smaczniutkie.
Korniszonki i sosiczki, i warzywka, i rogaliczki.
Jak to w weekendziczki.
Tak, tak, Doreczeczko, śliczniutko to wszyściutko smaczniutkie.
Korniszonki i sosiczki, i warzywka, i rogaliczki.
Jak to w weekendziczki.
Dziś niemiecka kuchnia potrafiła popsuć obiad z produktów gotowych,to się nazywa talent kulinarny: maultaschen z mięsem i szpinakiem odgrzany w sztucznym bulionie i ....do tego pdp posmażyła na masle cebulę,dorzuciła do tego bulionu taką niedosmażoną cebule i dorzciła jeszcze bulion wołowy. Wyszło przesolone,tłuste i paskudne....oby dożyć do wyjazdu....
Biedna, od samego czytania robi sie niedobrze.
Marta, notorycznie bym nie proponowala, ale jak syn jest raz w tygodniu i trafi sie, ze akurat jemy, to byloby mi dziwnie nie zaproponowac. Ot, polska goscinnosc, hehe.
Biedna, od samego czytania robi sie niedobrze.
Marta, notorycznie bym nie proponowala, ale jak syn jest raz w tygodniu i trafi sie, ze akurat jemy, to byloby mi dziwnie nie zaproponowac. Ot, polska goscinnosc, hehe.
Polska goscinnosc jest dobra w Polsce,ale tutaj moze byc zgubna.
Niejedna opiekunka zaczynala od jednego zaproponowanego obiadku,a konczyla na gotowaniu dla calej familii.
Agrafka,ja cie tylko przestrzegam,zrobisz jak bedziesz chciała:-)