U mnie tez wołowina,ale gulasz.Juz nastawiłam bo to mięso czasu wymaga.
Co do niej,jakie dodatki, to jeszcze nie wiem.Zanim zmięknie mam czas pomyśleć.
U mnie tez wołowina,ale gulasz.Juz nastawiłam bo to mięso czasu wymaga.
Co do niej,jakie dodatki, to jeszcze nie wiem.Zanim zmięknie mam czas pomyśleć.
Rolady wołowe,kluski i buraczki
Basia a jak robisz? po naszemu? czy tak jak w DE robią?
Wolowina teraz jest taka nijaka, mieknie w tampie zastraszającym.Obiad szybki.
Zrobilam po naszemu,po śląsku ;))))
Powinna być jeszcze czerwona kapusta,ale babcia nie przepada,a mi tam wszystko jedno. Kolor ten sam ;)
Ale rolady juz wczoraj przygotowałm i obsmazyłam,bo wcale nie takie miekkie.
ech, a ja dziś RACUCHY sobie smażę .... dawać do mnie kto chętny !!!