czy mogę się wprosić na tą wątrubeczkę plissss, już ślinka mi cieknie na samą myśl. A Tobie będzie raźniej przy obiadku.
czy mogę się wprosić na tą wątrubeczkę plissss, już ślinka mi cieknie na samą myśl. A Tobie będzie raźniej przy obiadku.
Jolek a coto za bułka z prądem, jeżeli można spytać???
U mnie na obiadek dzisiaj jest pierś z kurczaka w pergaminie, ziemniaczki okraszone cebulką podsmażoną, kalafiorek na masełku z bułką tartą i na deserek ryż na mleku z wanilią i rodzynkami.
W czoraj zrobiłam kapustkę agamor i moja Helga wcinała ją aż jej się uszy trzęsły. Dziękuje jeszcze raz Amagor.
Bułka z pradem, taka bulka nie istnieje :D
Czyli dzisiaj nie otuje obiadu bo nie mam sily. ;((((
No przez te noc zas... nie powiem jaka.
Nawet patrze mi sie nie chce.
Bidulku Ty mój, chodź do mnie na obiadek najesz się, kawkę razem odpijemy i dojdziesz do siebie. :-)
Dziewczyny byłam dzisiaj w Edeka i przy kasie jest fajna gazetka ta ichnia :), "Mit Liebe" Das Genussmagazin
November/Dezember 2014
jest tam fajny przepis na pieczonego karpia i inne, jak ktoś ma w pobliżu to warto sobie wziąć
Zaprasza na 13.00 w Norderstedt[zdązysz]:))))))))
Lej z checia, juz zaraz wychodze, wezme tylko babcie ze soba :D Musisz szykowac 2 porcje dodatkowe :D
Zaprasza na 13.00 w Norderstedt[zdązysz]:))))))))
Kein Problem, już doszykowałam, a deseru i tak mam więcej. Chociaż Helga miałaby radochę z nowej koleżanki. Natürlich habe ich auch.
W Penny jest gratisowa gazetka z przepisami " Feiertage mit Penny" przeglądałam ja i chyba na obiad świąteczny zrobię "Backhahnchen mit Kartoffeln und Knoublach" tylko czosnku dam mniej, bo Helga nie lubi za bardzo.
a ja nie ma Peny buuu :(
Cha cha!!!
Ja tu prawie nic nie mam ;)))))))
Co prawda na spożywcze rzeczy nie mogę narzekać,bo jest Edeka i Netto. Nic poza tym.
A dla rozpusty jedynie Rossmann.
Nieeee no tak źle nie jest, mam Edeka, Rewe, Netto, trochę dalej Lidl, a do centrum idę 25min., może być, to mi odpowiada