ORIM, sprobuj:) A tak swoja droga, to nie wydaje sie Wam ten artykul troszke przekoloryzowany? Tak tylko pytam;) Jedna cenna informacja jednak w nim jest. Ale to nie ta o zwiazkach:)
ORIM, sprobuj:) A tak swoja droga, to nie wydaje sie Wam ten artykul troszke przekoloryzowany? Tak tylko pytam;) Jedna cenna informacja jednak w nim jest. Ale to nie ta o zwiazkach:)
Chyba artykuł z 2010 r ale moze sie myle bo ja blondi:)))
Chyba artykuł z 2010 r ale moze sie myle bo ja blondi:)))
Adresu nie ma, To jak sie zapisac?
Nie zwrocilam nawet uwagi(uroki korzystania ze smartfonu). W takim razie jest to artykul, powiedzmy, bardzo tendencyjny... Stawka 8,5 euro obowiazywala juz wszystkich tamtego roku w sierpniu? Juz wtedy mozna bylo sie do zwiazku zapisac?
Blondi ale z wielkopolski wiec liczyc umiesz ha ha
Włos się na głowie jeży... Do czego my (my jako ludzkość, społeczeństwo) doprowadzamy? Chyba tylko do autodestrukcji...
http://niezlomni.com/?p=23322
blad pyni Rostkowskiej. Szesciolatki powinno sie poslac bezposrednio do pracy za miske zupy , po co ich ksztalcic? Na koncu i tak czeka ich bezrobocie albo tulaczka za kasa po swiecie. Chory kraj !!!!!!!! Od poczatku wladza robi z obywateli debili, smutne;(
Leni, w De dzieci również zaczynają edukację w 6 roku życia. Ten kraj pod tym względem też jest chory, czy tylko Polskę tak oceniasz?
salazar, wszystko jest okay, ale dlaczego pani minister podchodzi do tego tak brutalnie. Dlaczego rodzic nie wie czy sie jego dziecko nadsaje do pojscia do szkoly, a psycholog wie? Gdzie jest ta wolnosc, dokad zmierza swiat? Czy talko ustawy , przepisy, nakazy i zakazy? Wszystko mozna, ale wiecej inteligiencji, przede wszystkim od pani minister normalny czlowiek oczekuje wywazoncvh slow. Moje zdanie:)