Orim to jest strona firmy rekrutującej. Moderator
Orim to jest strona firmy rekrutującej. Moderator
A wyszywać mereżek nie umiem.....
Się uparła
Reanata
Że mi w głowie
Talent lata:)
A to
Tylko
Są skłonności
Do
Rymowatości:):):):):)
ps.i widzisz ,przez Ciebie jeszcz edo annałów historii za nowo utworzone słowo przejde ,chyba że mnie wcześniej profesorowie Midek z Bralczykiem ubiją:):):)
A na ten przykład nasz Wojciech Młlynarski wykorzystał swój talent, z powodzeniem wyśpiewując swoje wiersze na scenie :-))
Podnoszenie podatkow,skladek ZUS w kraju w ktorym takie rzeczy maja miejsce
http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/polska-bieda-8-zl-na-miesiac,70743#iwa_item=4&iwa_img=1&iwa_hash=35428&iwa_block=tiles&iwa_testab=a
Dlatego własnie jestem jednym z darczyńców Szlachetnej Paczki. Przygotowałam juz 7 paczek z zywnością, kosmetykami, słodyczami i chemią gospodarczą, pomogły mi 2 kolezanki opiekunki. Potrzebne sa jeszcze pampersy , gdyby ktoś miał ochotę i wolne środki w budżecie, to zapraszam.
Zapewniam, że rodzina, którą będzie obdarowana, na prawde tej pomocy potrzebuje. Mają cięzko chore dziecko na porazenie mózgowe, autyzm i wiele innych.
Dlatego własnie jestem jednym z darczyńców Szlachetnej Paczki. Przygotowałam juz 7 paczek z zywnością, kosmetykami, słodyczami i chemią gospodarczą, pomogły mi 2 kolezanki opiekunki. Potrzebne sa jeszcze pampersy , gdyby ktoś miał ochotę i wolne środki w budżecie, to zapraszam.
Zapewniam, że rodzina, którą będzie obdarowana, na prawde tej pomocy potrzebuje. Mają cięzko chore dziecko na porazenie mózgowe, autyzm i wiele innych.
podaj konto na e-mail cos dorzuce
Dziekuję Orim, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciół, bo nie widzę Twojego adresu e-mail. Mój jest w profilu dla przyjaciół. Wszystko juz mam kupione i pięknie zapakowane, brakuje własnie tylko pampersów dla chłopca. To jest 5 -cio letni chłopczyk ale z powodu choroby wygląda jakby miał 2 latka. Bardzo biedna rodzina z mojego miasta, a dobra, którymi zostanie obdarowania 14 grudnia, pozwoli im złapać troszkę oddechu finansowego. Oni mają 98 zł miesięcznie na każdego z członków 4 osobowej rodziny. To nie jest żadna patologia alkoholowa, to biedni ludzie , doświadczeni przez los chorobami.
No nie wiem czy mogę tutaj na forum, Wielki Brat może zakwestionować ten czyn :))))))
Odblokuję więc profil :))))))))))