Wyłowione z sieci 2

10 grudnia 2014 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Fajna zabawa, ja miałam 12 prawidłowych :). Potwierdza się stara prawda, że młodość pamięta się najlepiej ;)..

http://deser.pl/deser/1,111858,17102531,_QUIZ_NA_DESER__Czy_dokonczysz_te_polskie_przeboje_.html#BoxSlotIMT

Sprubowałam, fajne.
Ale ........
nie dorastam ci do pięt, tylko 8.
10 grudnia 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
8 poprawnych 7 niepoprawnych :)
10 grudnia 2014 22:39
8 poprawnych 7 niepoprawnych
10 grudnia 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
12 poprawnych, 3 pudla, calkiem niezle:)
10 grudnia 2014 23:01
W co gracie
10 grudnia 2014 23:23
Haneczka47

W co gracie

Haneczko, wejdź w linka w moim poście z 19.02 :)
11 grudnia 2014 10:20
Zamek Książ

http://www.tvn24.pl/pozar-na-zamku-ksiaz-trwa-liczenie-strat-moga-wyniesc-milion-zlotych,497626,s.html
11 grudnia 2014 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Zamek Książ

http://www.tvn24.pl/pozar-na-zamku-ksiaz-trwa-liczenie-strat-moga-wyniesc-milion-zlotych,497626,s.html

Tak .tak to z Twojego miasta..Sledzę info na bieżąco.
16 grudnia 2014 17:00 / 1 osobie podoba się ten post
Coraz trudniej mi zrozumieć świat . A może nawet i nie chcę go zrozumieć  :(  

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Atak-talibow-na-szkole-w-Pakistanie-Co-najmniej-14-osob-nie-zyje,wid,17105278,wiadomosc.html
27 grudnia 2014 00:54 / 5 osobom podoba się ten post
Nie wiem gdzie to wstawić , ale muszę:

Moja droga Córeczko, gdy zauważysz, że się starzeję, proszę - bądź dla mnie cierpliwa, a przede wszystkim - spróbuj zrozumieć, przez co przechodzę.
Jeśli powtarzam tysiące razy jedną rzecz, nie przerywaj mi, żeby powiedzieć ""Mówiłaś to przed minutą"". Proszę, po prostu posłuchaj. Spróbuj sobie przypomnieć chwile, kiedy byłaś mała, a ja czytałam dla Ciebie tę samą historię noc w noc zanim zasypiałaś.
Kiedy nie chcę wziąć kąpieli, nie bądź zła i nie zawstydzaj mnie. Pamiętasz, jak za Tobą chodziłam, gdy byłaś jeszcze dzieckiem, próbując namówić Cię mimo wymówek na prysznic?
Kiedy widzisz, jak nie radzę sobie z nowymi technologiami, daj mi czas, żebym się ich nauczyła i nie patrz na mnie w ten sposób... Pamiętaj, Kochanie, jak cierpliwie uczyłam Cię, jak robić wiele rzeczy... Jak zachować się przy jedzeniu, ubrać się, uczesać włosy i radzić sobie z różnymi codziennymi sprawami.
Gdy zauważysz, że się starzeję, proszę, bądź cierpliwa, ale przede wszystkim - spróbuj zrozumieć, przez co przechodzę.
Jeśli czasem zdarzy mi się zgubić wątek naszej rozmowy, daj mi chwilę, żebym sobie przypomniała. A jeśli nie będę mogła, nie denerwuj się i nie bądź arogancka. Wiedz, że najważniejsze dla mnie to po prostu być z Tobą.
A gdy moje stare, zmęczone nogi nie pozwalają mi iść tak szybko jak dawniej, podaj mi swoją rękę, tak ja kiedyś dawałam Ci moją, gdy zaczynałaś chodzić.
Gdy nadejdą te dni - nie bądź smutna. Po prostu bądź ze mną. Próbuj mnie zrozumieć, gdy będę zbliżać się do schyłku mojego życia z miłością. Będę Ci ogromnie wdzięczna za poświęcony czas i radość, którą dzieliłyśmy. Z uśmiechem i ogromnym uczuciem, jakim zawsze Cię darzyłam, chcę po prostu powiedzieć: kocham Cię ...moja droga Córeczko.
27 grudnia 2014 01:52
scarlet

Nie wiem gdzie to wstawić , ale muszę:

Moja droga Córeczko, gdy zauważysz, że się starzeję, proszę - bądź dla mnie cierpliwa, a przede wszystkim - spróbuj zrozumieć, przez co przechodzę.
Jeśli powtarzam tysiące razy jedną rzecz, nie przerywaj mi, żeby powiedzieć ""Mówiłaś to przed minutą"". Proszę, po prostu posłuchaj. Spróbuj sobie przypomnieć chwile, kiedy byłaś mała, a ja czytałam dla Ciebie tę samą historię noc w noc zanim zasypiałaś.
Kiedy nie chcę wziąć kąpieli, nie bądź zła i nie zawstydzaj mnie. Pamiętasz, jak za Tobą chodziłam, gdy byłaś jeszcze dzieckiem, próbując namówić Cię mimo wymówek na prysznic?
Kiedy widzisz, jak nie radzę sobie z nowymi technologiami, daj mi czas, żebym się ich nauczyła i nie patrz na mnie w ten sposób... Pamiętaj, Kochanie, jak cierpliwie uczyłam Cię, jak robić wiele rzeczy... Jak zachować się przy jedzeniu, ubrać się, uczesać włosy i radzić sobie z różnymi codziennymi sprawami.
Gdy zauważysz, że się starzeję, proszę, bądź cierpliwa, ale przede wszystkim - spróbuj zrozumieć, przez co przechodzę.
Jeśli czasem zdarzy mi się zgubić wątek naszej rozmowy, daj mi chwilę, żebym sobie przypomniała. A jeśli nie będę mogła, nie denerwuj się i nie bądź arogancka. Wiedz, że najważniejsze dla mnie to po prostu być z Tobą.
A gdy moje stare, zmęczone nogi nie pozwalają mi iść tak szybko jak dawniej, podaj mi swoją rękę, tak ja kiedyś dawałam Ci moją, gdy zaczynałaś chodzić.
Gdy nadejdą te dni - nie bądź smutna. Po prostu bądź ze mną. Próbuj mnie zrozumieć, gdy będę zbliżać się do schyłku mojego życia z miłością. Będę Ci ogromnie wdzięczna za poświęcony czas i radość, którą dzieliłyśmy. Z uśmiechem i ogromnym uczuciem, jakim zawsze Cię darzyłam, chcę po prostu powiedzieć: kocham Cię ...moja droga Córeczko.

Oj Scarlet, Scarlet.
Aleś mnie tym postem rozwaliła .................................. no ubeczałam się.
Mam córkę i pewnie kiedyś trzeba będzie tak się do niej zwrócić i poprosić o pomoc.

Pozdrawiam cię i trzymam paluszki za twoją kolejną stelle,
żeby byla w miarę ok. a resztę to ty sobie sama dobrze ułożysz - tak jak ty chcesz. 
11 stycznia 2015 08:54
http://www.gloria.tv/media/XEvFUopjGbT

I co wy na to:
czyż nie jest to odpowiedz dlaczego rząd niemiecki tak chetnie pomaga rodzinom z Polski, które mają dzieci......
11 stycznia 2015 09:26
a co to za telewizja? taka kościołowa?
11 stycznia 2015 09:28
....w swoim "domu" ,czuja sie jak w "kosmosie"...:( .
11 stycznia 2015 11:34
agamor

a co to za telewizja? taka kościołowa?

nie wiem czy to jest takie ważne, nagranie chyba nie było dla tej telewizji, tylko jest problem, który bedzie narastał, o tym problemie słyszałam już dawno od polki która od dawna mieszka w DE.