11 stycznia 2015 20:55 / 10 osobom podoba się ten post
margolciaSiwa to sa pieniadze ludzi, daja je z dobrego serca, ja tez dawalam. Mamy prawo wiedziec ile z tego co zebrane idzie na sprzet a ile przejada p O wraz ze swoja ekipa. Nie rozumiem dlaczego jest to owiane taka tajemnica? Dlaczego zebrane pieniadze leza na koncie OSP kolo roku czy ponad? Dlaczego krzyczy ze robi ten zamet chrytatywnie, jelsli jest inaczej. Cóz w tym zlego powiedziec jawnie, zarabiam na tej imprezce tyle i tyle?
Ale on kilka lat temu przyznal sie,ze zyje z tych pieniedzy rowniez,uwaza ze to jego praca,nie ukrywa ze nie robi tego charytatywnie,mowil tez ze utrzymuje biuro i kilku ludzi .Kasa lezy na koncie i rosnie procent ,zeby nie musial z pieniedzy zebranych zyc a z procentu,nie wiem czy caly procent bierze dla siebie.Zajal sie tym,robi dobrze ( wg mnie } ,nie ma czasu na normalna prace zeby utrzymac rodzine ,nie widze wzburzenia ,ze bierze za to kase.Ile on mial juz kontroli ze skarbowki i jakos nigdy nic zle nie bylo,czyzbym naiwna byla ???) i miliony ludzi tez ??