Proszę kontynuować tutaj.
Tak jest ;)
Nie wiem,czy mam omamy,czy co.....
Od 7-ej stoi pod domem auto córki PDP,ale jej nie ma......
Być może poszła do któregoś z mieszkań w kamienicy,ale wydawało mi się, ze wszystkie klucze są u nas na miejscu......
Dziwne.....
dla niepoznaki???
ma kogoś?????
dla niepoznaki???
ma kogoś?????
E tam....prędzej się czai na śniadanie......
Nie podnosze rolet,niech myśli,ze nas nie ma ;)))))))))
No i co dziewczyny z moimi wczorajszym cwiczeniami????? D...pa miałam ćwiczyć po kolacji a tu mąż zadzwonił na Skype i godzina fr... zlecial a później mi się nie chcialo... słaba jestem i tyle :( musze sobie chyba obrać inna porę na re cwiczenia, ale co jak w dzień nie mam czasu??? Hehe
No i co dziewczyny z moimi wczorajszym cwiczeniami????? D...pa miałam ćwiczyć po kolacji a tu mąż zadzwonił na Skype i godzina fr... zlecial a później mi się nie chcialo... słaba jestem i tyle :( musze sobie chyba obrać inna porę na re cwiczenia, ale co jak w dzień nie mam czasu??? Hehe
Najlepiej rano zaraz jak wstaniesz!!!Pozniej juz sie nie chce lub nie ma czasu!!Dzien doberek wszystkim :))))))))))Miłego dzinka :)
noooo rano tak, jak będę miała silną wolę i chęci to będę wstawać, ale moja babcia o 7 rano już je śniadanie
noooo rano tak, jak będę miała silną wolę i chęci to będę wstawać, ale moja babcia o 7 rano już je śniadanie