Na wyjeździe #17

13 grudnia 2014 18:58
Mycha

Iwunia ja jechałam Sindbadem do Szwajcarii, wyboru nie miałam. Nie lubię tej firmy. Twierdzę, że powinni kartofle wozić nie ludzi !!!  Nie mają siedzen "kubełkowych". Niby jakieś tam wgłębienia w ich siedzeniach są ale to porażka. Odległość między siedzeniami jest dla malutkich dzieci a nie dla ludzi średnio 170 cm  wzrostu. Jak słysze te ich przechwałki to mnie szlag trafia. Ale często pada u nich słowo "prawie".

Nie lubię Sindbada. Kpi sobie z pasażerów i tyle. Wozi nas jak kurczaki na rzeź.

Tak jest!W busie sa wygodniejsze siedzenia jak w tym Sindbadzie -dupsko czułam ze 3 dni:( Siedzenia można odsuwac od siebie ,ale wtedy ciężko przejśc np. do wc.
13 grudnia 2014 18:58
Mycha

Iwunia ja jechałam Sindbadem do Szwajcarii, wyboru nie miałam. Nie lubię tej firmy. Twierdzę, że powinni kartofle wozić nie ludzi !!!  Nie mają siedzen "kubełkowych". Niby jakieś tam wgłębienia w ich siedzeniach są ale to porażka. Odległość między siedzeniami jest dla malutkich dzieci a nie dla ludzi średnio 170 cm  wzrostu. Jak słysze te ich przechwałki to mnie szlag trafia. Ale często pada u nich słowo "prawie".

Nie lubię Sindbada. Kpi sobie z pasażerów i tyle. Wozi nas jak kurczaki na rzeź.

Tak jest!W busie sa wygodniejsze siedzenia jak w tym Sindbadzie -dupsko czułam ze 3 dni:( Siedzenia można odsuwac od siebie ,ale wtedy ciężko przejśc np. do wc.
13 grudnia 2014 19:02
Lawenda

Faktycznie.
O matko, jaka ze mnie głupia baba. Najmocniej cię przepraszam i kajam się, tarzając po podłodze.
:)

Ja nie gniewalska:)Raczej Ty sie martw,bo to aż tak dawno nie było:)Hi hi hi
I napisz jak Twoje ucho?
13 grudnia 2014 19:10 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja nie gniewalska:)Raczej Ty sie martw,bo to aż tak dawno nie było:)Hi hi hi
I napisz jak Twoje ucho?

Przyzwoicie. Olej, spiryt i termofor pomogły, dziś dorzuciłam krople z apteki, na wieczór znowu dam olej. Juz nie mam świstu a ból jest tylko lekki, ćmiący.
Chyba uratowałyście mi życie , i to dosłownie, bo nie wyobrażam sobie jechać 1000 km do domu w takim stanie ( a to już bliziutko).
Nie dojechałabym, mowy nie ma.

13 grudnia 2014 19:25
Ona_Lisa

Renato, to Ja tu jeszcze będe w DE.

Ona zawsze gdzie tam bede przy Tobie-pamietaj o tymDDDDDDDDDDDDDD
PS,ciesze ze jestes z nami
13 grudnia 2014 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
Tak czytam, że wiele z Was wraca w przyszłym tygodniu Sindbadem, to tak jak Moja Dziewczyna.
Pomyślałem, że powinnyście mieć przypięte plakietki z loginem z forum, lub chociaż jakąś np. zieloną kokardkę do kołnierzyka.
Pewnie na każdej trasie odnalazłoby się kilka znajomych z forum :)))
13 grudnia 2014 19:28
Lawenda

Faktycznie.
O matko, jaka ze mnie głupia baba. Najmocniej cię przepraszam i kajam się, tarzając po podłodze.

tylko na ucho baczność miej )
13 grudnia 2014 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

tylko na ucho baczność miej :-))

Ja, moja droga, tarzam się tylko jednostronnie. :)))
13 grudnia 2014 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
Ja wracam Eurobusem,dopóki nie muszę nie wsiąde do Sindbada . Ostatnia podróż Eurobusem była co najmniej luksusowa ,sama siedziałam na dwóch seidzeniach,do tego taka odległość od następnego,że można było nogi wyciągnąć wygodnie,już nie wspomnę o cudownym Wi-Fi :))
13 grudnia 2014 19:33 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

Tak czytam, że wiele z Was wraca w przyszłym tygodniu Sindbadem, to tak jak Moja Dziewczyna.
Pomyślałem, że powinnyście mieć przypięte plakietki z loginem z forum, lub chociaż jakąś np. zieloną kokardkę do kołnierzyka.

Ja nie wracam Sindbadem, ale obiecuję,że na antenie mojego granatowego szerszenia walnę sobie zieloną kokardę.
Kołpaki tez przystroję wstążeczkami.
13 grudnia 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja wracam Eurobusem,dopóki nie muszę nie wsiąde do Sindbada . Ostatnia podróż Eurobusem była co najmniej luksusowa ,sama siedziałam na dwóch seidzeniach,do tego taka odległość od następnego,że można było nogi wyciągnąć wygodnie,już nie wspomnę o cudownym Wi-Fi :))

Tez z nimi jezdze :)
13 grudnia 2014 19:34
darekr

Dobry pomysł,trzeba to obgadać,ja juz jestem w domu,ale  będę wracać do DE  styczniu
13 grudnia 2014 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

........ja tez chce Eurobusem, ale niestety nie jezdzi do Bonn i muuuusze Sindbadem, buuuuuuuuu
13 grudnia 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tez jeździłam ale 2-3 godzin krótszej jazdy przeważyło na korzyść Sinbada.
13 grudnia 2014 19:37
ivanilia40

Zgadza sie i nawet gniazdko 230V pod każdym siedzeniem, do którego można lapka podłączyć, czy ładowarkę do telefonu. Tez tą linią jeździłem, ale oni mają o wiele mniejszą ofertę miast niż Sindbad