Na wyjeździe #17

13 grudnia 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja wracam Eurobusem,dopóki nie muszę nie wsiąde do Sindbada . Ostatnia podróż Eurobusem była co najmniej luksusowa ,sama siedziałam na dwóch seidzeniach,do tego taka odległość od następnego,że można było nogi wyciągnąć wygodnie,już nie wspomnę o cudownym Wi-Fi :))

Mnie firma kupuje bilet i to właśnie na Sindbada
13 grudnia 2014 19:39
didusia

Tez jeździłam ale 2-3 godzin krótszej jazdy przeważyło na korzyść Sinbada.

Na mojej trasie właśnie Sindbad jedzie dłużej.
13 grudnia 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

........ja tez chce Eurobusem, ale niestety nie jezdzi do Bonn i muuuusze Sindbadem, buuuuuuuuu

Nie płacz Anulko,najważniejsze że zaraz w domku będziemy.
Dziś córka pdp zadzwoniła do niemieckiej koordynatorki zapytać co z moim biletem,dlaczego nie mam jeszcze,przecież za tydzien wracam? Wcale jej nie prosiłam o to,ale sama to zrobiła.
Swoją drogą to napisze do agencji meila bo martwie się,że zapomnieli o mnie...
13 grudnia 2014 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziś córka pdp zadzwoniła do niemieckiej koordynatorki zapytać co z moim biletem,dlaczego nie mam jeszcze,przecież za tydzien wracam? Wcale jej nie prosiłam o to,ale sama to zrobiła.

I zostaniesz tu na wieki....
13 grudnia 2014 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Zgadza sie i nawet gniazdko 230V pod każdym siedzeniem, do którego można lapka podłączyć, czy ładowarkę do telefonu. Tez tą linią jeździłem, ale oni mają o wiele mniejszą ofertę miast niż Sindbad

Pod siedzeniem ,mówisz to gniazdko...? A tyle się naszukałam,nawet do schowka zajrzałam hi,hi No,dzięki za podpowiedż,teraz wiem chociaż gdzie szukac :))
13 grudnia 2014 19:42 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

I zostaniesz tu na wieki....

....wieków Amen....Już pisałam ,że jakby coś to obcykałam pociągi,nie ma takiej siły,która mnie na święta w De zatrzyma :))
13 grudnia 2014 19:43 / 3 osobom podoba się ten post
teresa-p

Dobry pomysł,trzeba to obgadać,ja juz jestem w domu,ale  będę wracać do DE  styczniu

Ewentualnie wchodząc do autokaru niech każda wykrzykuje swój login :))) to by się inni dziwili co się w tym autokarze dzieje:))
13 grudnia 2014 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Ewentualnie wchodząc do autokaru niech każda wykrzykuje swój login :))) to by się inni dziwili co się w tym autokarze dzieje:))

Można też na czole wytatuować. :D
13 grudnia 2014 19:44 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Najgorzej by miała nasza koleżanka forumowa o nicku : Użytkowniczka znana niegdys jako nowicjuszka" hahahaahahhaha
13 grudnia 2014 19:45
basiaim

Na mojej trasie właśnie Sindbad jedzie dłużej.

Masz racje ,że jest wygodniej Eurobusem ,bo jest miejsce na nogi natomiast Sinbad na terenie Polski -duża wygoda natomiast na terenie Niemiec jeżdża autokary z dodatkowym rzędem foteli . Zabieram się juz od dłuższego czasu zapytać sie firmy dlaczego  w taki sposób traktuja pasażerów ograniczając im miejsce . Zostałam w ten sposób jakby zmuszona do wykupowania drugiego miejsca - bo nie jestem w stanie wytrzymać całej podrózy z podkulonymi nogami .
13 grudnia 2014 19:45
ivanilia40

Pod siedzeniem ,mówisz to gniazdko...? A tyle się naszukałam,nawet do schowka zajrzałam hi,hi No,dzięki za podpowiedż,teraz wiem chociaż gdzie szukac :))

Pod siedzeniem, od przodu, tzn. dokładnie między dwoma sąsiednimi siedzeniami.
13 grudnia 2014 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dzieki Ivanilka, juz mi lepiej, masz racje to juz zaraz, .......zapomnieli, bo Ty jakas cichutka tym razem jestes
13 grudnia 2014 19:46
darekr

Pewnie pilotka nie wpuściłaby mnie do autobusu,byłoby podejrzenie choroby :)))))))))))))))
13 grudnia 2014 19:46
Eurobus -25 kg bagażu
Sindbad -30kg bagażu +10kg na kartę Stałego Klienta.
Cena i czas przybliżony .Fakt nie wszędzie jeżdżą Eurobusy.
13 grudnia 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Eurobus -25 kg bagażu
Sindbad -30kg bagażu +10kg na kartę Stałego Klienta.
Cena i czas przybliżony .Fakt nie wszędzie jeżdżą Eurobusy.

Sindbad tez nie jedzie wsedzie. Np do Lipska mialam polaczenie przez Eurobus, ale tylko co 3 dni....