Na wyjeździe #18

23 grudnia 2014 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Musi jakiś astmatyk ! za takiego się nie bierz , bo całe swoje młode lata opiekunką bedziesz !..... Będziesz myślała , że on dyszy taki zadowolony z " akcji " a on Ci jeszcze " podczas " może ducha wyzionąć ! ...... zostaw gadzinę - czekaj na Tomiego !......No co ? mówię do Ciebie ! zostaw , gdzie te łapska Ci wędrują ? co pleców nie masz komu innemu poklepać ? Jolka , ręce precz od astmatyka !!!..-:)))))))))

Nie nie, nie chce go , ale za tydzien znowu przyjdzie, mowie Wam Tomiego juz nie spotkam :((((((((((((((((((((((((((((((((((

W świeta ma przyjsc wnuczek babki syn syna babci :DDD
Poznalam go juz smieszny to moze sie z nim posmieje hahahahahah :D
Jak bedzie taki glaszczacy jak jego ojciec to bede zaglaskana :D buhahhahaah.
23 grudnia 2014 09:32
agamor

oj biedactwo.....:((((((

Widzisz agamor jak ja jestem na tej obczyznie poniewierana........ eh, co za zycie.
23 grudnia 2014 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Przyszedl gosc od tabletek na oko kolo 40 strasznie dyszy :D

Nie ma Tomiego :((((((((((

Dyszy, bo pytanie: gdzie byl wczesniej? Hihihi
23 grudnia 2014 09:34 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Dyszy, bo pytanie: gdzie byl wczesniej? Hihihi

Buahahahahah, u i innej starszuki :D Ale moze witalna byla bardzo hahahahahah/.
23 grudnia 2014 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O ! i tu masz rację ! .....z kredytem to jak z ojcem , nie ważne kto nim jest ważne , żeby dał nazwisko i w razie czego alimenty płacił !..... Weż kredyt , pózniej się zastanowisz na co wydasz , masz czas ! .....a jeszcze pózniej się można zastanowić , czy aby na pewno był potrzebny i czy aby na pewno chcemy go spłacić ? noooo , ale od czego są żyranci ? podpisywali świadomie ? podpisywali .....to i niech spłacają ! -:)))))))))))

racja swieta.wezme kredyt z zyrantami.przestane do de jezdzic,bo przeciez kase miec bede.i w zwiazku z tym ,ze dochodow miec nie bede,to kredyt moj w majestacie prawa zyranci splacac bede...podpisali to niech splacaja.ha ha
23 grudnia 2014 09:39 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Buahahahahah, u i innej starszuki :D Ale moze witalna byla bardzo hahahahahah/.

Moze jakies czarodziejskie tabletki jej zaserwowal. Szkoda tylko, ze sobie nie wzial
23 grudnia 2014 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

racja swieta.wezme kredyt z zyrantami.przestane do de jezdzic,bo przeciez kase miec bede.i w zwiazku z tym ,ze dochodow miec nie bede,to kredyt moj w majestacie prawa zyranci splacac bede...podpisali to niech splacaja.ha ha

Wiem ze to zarty byc mająD ale wiesz ja własnie jestem takim zyrantem!!!!! Srednia przyjemnosc a wlasciwie zadna NIGDY WIĘCEJ !!!! Mam nauczke i teraz chocby mial koniec swiata nastąpic nigdy ,przenigdy nie okarze dobrego serca w takiej kwestii:(
23 grudnia 2014 10:37
beata

Wiem ze to zarty byc mająD ale wiesz ja własnie jestem takim zyrantem!!!!! Srednia przyjemnosc :-) a wlasciwie zadna NIGDY WIĘCEJ !!!! Mam nauczke i teraz chocby mial koniec swiata nastąpic nigdy ,przenigdy nie okarze dobrego serca w takiej kwestii:(

oj to nie zazdraszczam.splacac nie swoje.cos wiem o tym bo splacalam dlugo mojego pierwszego meza,i to po tym jak mnie porzucil szczesliwie.malo szlag mnie nie trafil..
23 grudnia 2014 10:37
beata

Wiem ze to zarty byc mająD ale wiesz ja własnie jestem takim zyrantem!!!!! Srednia przyjemnosc :-) a wlasciwie zadna NIGDY WIĘCEJ !!!! Mam nauczke i teraz chocby mial koniec swiata nastąpic nigdy ,przenigdy nie okarze dobrego serca w takiej kwestii:(

oj to nie zazdraszczam.splacac nie swoje.cos wiem o tym bo splacalam dlugo mojego pierwszego meza,i to po tym jak mnie porzucil szczesliwie.malo szlag mnie nie trafil..
23 grudnia 2014 14:05
beata

Besta spłacasz chłopa czy kogoś z rodziny?
23 grudnia 2014 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
opiekun_Janusz

Besta spłacasz chłopa czy kogoś z rodziny?

Szwagra  cwaniaka !!!! A tesciowka potrafila jeszcze powiedziec ,, o i czego placzesz biedna nie jestes ,,ozesz ku......aa
23 grudnia 2014 14:12
beata

Dobrze,ze to napisałaś właśnie zbierałam się z ta propozycja do Ciebie Beatko:):)
23 grudnia 2014 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Szwagra  cwaniaka !!!! A tesciowka potrafila jeszcze powiedziec ,, o i czego placzesz biedna nie jestes ,,ozesz ku......aa

pogratulowac tesciowki..
23 grudnia 2014 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

pogratulowac tesciowki..

No widzisz samasobierownież gratuluje takiej  no ........ Nie dokoncze
23 grudnia 2014 14:30
beata

Współczuję.