Na wyjeździe #18

26 grudnia 2014 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,, Już jest otwarty

no to cie zapraszam
26 grudnia 2014 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

no to cie zapraszam

dziekuje, i z wzajemnością...
26 grudnia 2014 14:55
Ona_Lisa

,,,, Już jest otwarty

ho ho to sie nazywa refleks.ja do profilu a tam.zem zaproszona juz....nie wiem ile lat masz ale sadzac z refleksu i zdjecia to mlodas
26 grudnia 2014 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,, Już jest otwarty

ho ho to sie nazywa refleks.ja do profilu a tam.zem zaproszona juz....nie wiem ile lat masz ale sadzac z refleksu i zdjecia to mlodas
26 grudnia 2014 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

haaaa, nie młoda, ale jakoś młodo wyglądam
26 grudnia 2014 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

haaaa, nie młoda, ale jakoś młodo wyglądam

dawaj recepture..mnie zab czasu nadgryzl co prawda,ale moze resztke mej urody uda sie uratowac
26 grudnia 2014 15:00 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

dawaj recepture..mnie zab czasu nadgryzl co prawda,ale moze resztke mej urody uda sie uratowac

Nie mam recepty, wychowana na wsi
Geny chyba, no i nie pije alkoholu, nic, a nic
krem nivea, nic wiecej
26 grudnia 2014 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Nie mam recepty, wychowana na wsi
Geny chyba, no i nie pije alkoholu, nic, a nic
krem nivea, nic wiecej

to pozazdroscic.
26 grudnia 2014 15:03 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

Anka -  Ty to wogole Ona  nie sluchajwsprawie tej receptury!!!!!! Ja Ci podam  dziala serio ,,, pic ,palic i to trzecie pewnie znasz  bedziesz taka mloda jak ja hahahaha
26 grudnia 2014 15:06 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Anka -:-)  Ty to wogole Ona  nie sluchajwsprawie tej receptury!!!!!! Ja Ci podam :-) :-) :-)  dziala serio ,,, pic ,palic i to trzecie pewnie znasz :-) :-) :-) :-) :-)  bedziesz taka mloda jak ja:-) :-) :-) :-) :-)hahahaha

pije...nie chcialam sie ujawniac z problemem mym...palic co to to nie...i dlatego chybam stara,bo nie pale
26 grudnia 2014 15:17 / 3 osobom podoba się ten post
beata

Anka -:-)  Ty to wogole Ona  nie sluchajwsprawie tej receptury!!!!!! Ja Ci podam :-) :-) :-)  dziala serio ,,, pic ,palic i to trzecie pewnie znasz :-) :-) :-) :-) :-)  bedziesz taka mloda jak ja:-) :-) :-) :-) :-)hahahaha

Szczególnie ta trzecia mikstura ma odmładzające działanie haa..haa
Tylko trzeba regularnie stosować... 
:)))))))))))
26 grudnia 2014 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

pije...nie chcialam sie ujawniac z problemem mym...palic co to to nie...i dlatego chybam stara,bo nie pale

No  palic  to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram  aleeeee  to pierwsze a zwłaszcza trzecie  ???!!
26 grudnia 2014 15:19 / 1 osobie podoba się ten post
beata

No :-) :-) :-) :-)  palic  to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-)  aleeeee  to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-)  ???!!

To trzecie, jest bardzo zdrowe,,,
26 grudnia 2014 15:21 / 1 osobie podoba się ten post
beata

No :-) :-) :-) :-)  palic  to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-)  aleeeee  to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-)  ???!!

I najprzyjemniejsze w stosowaniu......
26 grudnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
beata

o seksie piszesz?no ja uwielbiam dobry seks,zyc bez niego nie moge.dlatego tak mi trudno w de...jezdze tylko miesiac na miesiac bo uschlabym..