Na wyjeździe #18

25 grudnia 2014 22:20 / 8 osobom podoba się ten post
Cos trzeba jesc w cos trzeba sie ubrac,jestem miesozerna rowniez grupa krwi O
teraz to wszystko jest sztucznie pedzone,na sile hodowane,jak rosliny tak i zwierzeta,
i tak samo mozna myslec ze roslinke czy kwiatuszka boli jak sie go zetnie wstawi do wazonu tak samo z jedzeniem zwierzat czy ptakow,po to chyba wszystko jest by zjesc i sie ubrac
technika i cywilizacja poszla do przodu ,przeciez dawniej sie ubierano tylko w skory nie bylo nylonow,stylonow, jedzono to co upolowano czy pozniej wyhodowano,nikomu nie przeszkadzalo,a teraz co karpia na wigilie nie,futro nieitd itd,to najlepiej szklem d...e wytrzec bo szkoda drzew na papier,kamienie gryzc i popic woda z rynny
25 grudnia 2014 22:30 / 3 osobom podoba się ten post
Haneczka47 napisała-",kamienie gryzc i popic woda z rynny ".
A jak kto ma plastikowe kły w paszczy to,te kamienie mielone ma jeść,czy jak?:))))))))))))))
25 grudnia 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Haneczka47 napisała-",kamienie gryzc i popic woda z rynny ".
A jak kto ma plastikowe kły w paszczy to,te kamienie mielone ma jeść,czy jak?:))))))))))))))

trza porozbijać o skały :))))))
25 grudnia 2014 22:35 / 3 osobom podoba się ten post
Tak by trzeba bylo to jesc tylko,bo wszystko zyje,wszystko moze czuje,gdyby sie nad wszystkim zastanawiano to tylko ziemie gryzc i popic woda z rynny ,czy z nieba a tylek wytrzec jak kotek
25 grudnia 2014 22:35
agamor

trza porozbijać o skały :))))))

Tyle siły ni mom,a i tak wyjdą jakie kąski.Nie do pogryzienia.:))))))
25 grudnia 2014 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
No i w ten sposób spędziłam cały wieczór na opiekunkowie i skype - chociaż zaplanowałam sobie obejrzeć na ZDF Helene Fischer Show (Elena Petrowna Fiszer) łącznie z ostatnim występem Udo Jurgens-a.

Dla mnie Helene jest swego rodzaju ewenementem - wielki talent: piękny głos, wygląd ...chociaż trochę przesadza z tymi akrobacjami cyrkowymi ....a przede wszystkim przekonała dumnych Niemców, że ludzie urodzeni za wschodnią granicą (nawet na Syberii) też się mogą liczyć :)) 
25 grudnia 2014 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
Wiec co bozia stworzyla to sie je,znecaniaa nienawidze,humanitarnie musi sie wszzystko odbywac
25 grudnia 2014 22:37 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Tak by trzeba bylo to jesc tylko,bo wszystko zyje,wszystko moze czuje,gdyby sie nad wszystkim zastanawiano to tylko ziemie gryzc i popic woda z rynny ,czy z nieba a tylek wytrzec jak kotek

ależ Haneczka47 Ty nie wiesz co piszesz !!!!::))))))))))))))
przeca ta woda z nieba to skażona jest!!!! i to bardzo !!!! sama chemia!!!!!
bo to jest to co z dołu wyparowało!! :))))))))))DDDDDDDDDDD
Hania nie pij wody !!!!!! Nic nie jedz!!!:)))))))DDDDDDDDDD
25 grudnia 2014 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47,proszę cie-już ciszanocna i śmiać się nie mogę głośno.A łzy mi przeszkadzają pisać.
Ja po prostu wyobrażam sobie momentalnie to co ty piszesz.
Pomyś wycierania pupy jak kot mnie rozśmieszył totalnieJa tam chyba nie dałabym tak rady.:)))))))
25 grudnia 2014 22:46
Ja napisalam ze gdyby patrzec ze nie mozna nosic futer,to tez nie moznabybylo jesc miesa,irybek i jajek wszystkiego bo wszystko zyje,i nie mozna by bylo nawet wytrzec tylka bo papier potrzebny a papier z drzewa i pozostaloby jesc skaly pic wode z nieba a tylek wytrzec jak kotek,
25 grudnia 2014 22:49
Haneczka47

Ja napisalam ze gdyby patrzec ze nie mozna nosic futer,to tez nie moznabybylo jesc miesa,irybek i jajek wszystkiego bo wszystko zyje,i nie mozna by bylo nawet wytrzec tylka bo papier potrzebny a papier z drzewa i pozostaloby jesc skaly pic wode z nieba a tylek wytrzec jak kotek,

ależ Haneczka47 myśmy Cię dobrze zrozumiały :)))
25 grudnia 2014 22:53 / 4 osobom podoba się ten post
Nic nie pisze
mam foch
a jak ktos lubi futerka to mi nie przeszkadza moze nosic,tez mam a co
jestem miesozerna i jem miesko,rybki i wszystko co bozia stworzyla i uzywam papier toaletowy
26 grudnia 2014 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Nic nie pisze
mam foch
a jak ktos lubi futerka to mi nie przeszkadza moze nosic,tez mam a co
jestem miesozerna i jem miesko,rybki i wszystko co bozia stworzyla i uzywam papier toaletowy

Dzień dobry wszystkim .Dziewczyny smacznego ,jedzcie rybki,mięso tylko pamiętacie ,jest takie powiedzenie o etyce jedzenia ,że :
 GĘSI,KACZKI,KURY BIERZE SIĘ W PAZURY
Miłego dnia.
26 grudnia 2014 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
Do Onej-jak cie zaprosic do przyjaciol,masz profil zakryty..
26 grudnia 2014 14:53 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Do Onej-jak cie zaprosic do przyjaciol,masz profil zakryty..

,,,, Już jest otwarty