Na wyjeździe #18

28 grudnia 2014 10:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A tak w ogóle to dziś Międzynarodowy Dzień Pocałunku:):):):)Tylko z kim te buziaczki wymieniać???Bo przecież nie z PDP:):):):)

nie dadza sie pocalowac?
28 grudnia 2014 10:19
ania52

nie dadza sie pocalowac?

Raczej nie będę próbowała:)
28 grudnia 2014 10:20
Impala

Dzięki Jolek.
To przez ciebie wszystko-było wcześniej wyciągnąć,a nie spać tak długo.:)))A my pod pręgierzem stoimy.
Ale tak na zaś,to możemy chyba do Baśki iść-ona pozwala na takie,a na blogu to chyba można zaśmiecać?Baśkowy jest.
Spadam-pracę czas zacząć.

no nie powiedziałabym :(
Haneczke 47 potraktował okrutnie :(((
na zielono
28 grudnia 2014 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A tak w ogóle to dziś Międzynarodowy Dzień Pocałunku:):):):)Tylko z kim te buziaczki wymieniać???Bo przecież nie z PDP:):):):)

A tak w ogóle to dziś powinnam obchodzić 23-cią rocznicę ślubu ....
28 grudnia 2014 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Skąd Wy Dziewczyny te kalendarze bierzecie? :) albo dzień seksu, albo dzień orgazmu, albo dzień pocaunku. Ja też sobie chyba muszę taki kaendarz kupić:)))
28 grudnia 2014 10:21
basiaim

A tak w ogóle to dziś powinnam obchodzić 23-cią rocznicę ślubu ....

to obchodisz czy nie?
28 grudnia 2014 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

to obchodisz czy nie?

Na odległość

Ale prezenty przyjmuję ;))))
28 grudnia 2014 10:33
basiaim

Na odległość

Ale prezenty przyjmuję ;))))

a ja mam dzisiaj 8 rocznice dnia,w ktorym sad zatwierdzil szczesliwe porzucenie mnie przez 1 meza...o bufet zdaloby sie oprzec te rocznice,ale nadrobimy to u mnie
28 grudnia 2014 10:37
ania52

a ja mam dzisiaj 8 rocznice dnia,w ktorym sad zatwierdzil szczesliwe porzucenie mnie przez 1 meza...o bufet zdaloby sie oprzec te rocznice,ale nadrobimy to u mnie

A wiesz, że u mnie podobnie? też gdzieś na dniach, tylko tyle, że 7 rocznica.
28 grudnia 2014 10:38
ania52

Ania, a moge zpytac ilu mialas mezow :)))))))))?
28 grudnia 2014 11:04
Śnieg wciąż pada,coraz to gęstszy:(Odśnieżylam własnie schody i ścieżkę do miejsca gdzie pale faki-śniegu po kostki,mróz tak ok -4 mniej wiecej.Tęskniło się za śniegiem ,ale czy aby na pewno????
28 grudnia 2014 11:08 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Skąd Wy Dziewczyny te kalendarze bierzecie? :) albo dzień seksu, albo dzień orgazmu, albo dzień pocaunku. Ja też sobie chyba muszę taki kaendarz kupić:)))

Po co Ci kalendarz,wystarczy tutaj zaglądać i będziesz wiedział o wszystkich świętach,nawet takich o których nie miałes pojęcia że istnieją :)))
28 grudnia 2014 11:08
Jolek

Ania, a moge zpytac ilu mialas mezow :)))))))))?

jenego,pierwszego wlasnie
28 grudnia 2014 11:11
kasia63

Śnieg wciąż pada,coraz to gęstszy:(Odśnieżylam własnie schody i ścieżkę do miejsca gdzie pale faki-śniegu po kostki,mróz tak ok -4 mniej wiecej.Tęskniło się za śniegiem ,ale czy aby na pewno????

A u mnie dupa zadnego sniegu, ale mroz jest -5 huehue. Kasia wlasnie zaczelam czytac Twojego bloga, az mnie patrzajki bola od tych blogow wszystich, ale czytam :Dddd
28 grudnia 2014 11:20 / 3 osobom podoba się ten post
A 31 grudnia to dzień bez bielizny...

Ciekawe,czy nasi PDP o tym wiedzą....? ;)))))