Na wyjeździe #18

28 grudnia 2014 18:00 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

A co to jest pora obiadowa????:))))

Ja tam całe życie odżywiałam sie niezbyt regularnie,bo to za dzieciństwa czasów(co za styl!),byłam niejadem,potem za młodości nie miałam czasu na głupoty,potem taką prace miałam,ze nie było mozliwe,i teraz znowu tak mam.
Tosty dwa pożarłam i starczy.
Ja tam jem zazwyczaj z łakomstwa,bo głód to uczucie prawie mi nieznane.

Nie mam czasu czytać do tyłu,napisz,czego znowu sie dołujesz?Durny poniedziałek cie stresuje?A on inny od wtorku(poza nazwą)?

najszla mnie hu...nia jakas...zabija mnie brak wolnosci i codziennosc do zerzygania..spalonam od srodka.na dame sie urodzilam nie na opiekunke
28 grudnia 2014 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

najszla mnie hu...nia jakas...zabija mnie brak wolnosci i codziennosc do zerzygania..spalonam od srodka.na dame sie urodzilam nie na opiekunke

To tak jak ja, tylko ze ja na gwiazde.
28 grudnia 2014 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Sorry za plusa podczas spalenia,ale to za damę
28 grudnia 2014 18:05
Jolek

To tak jak ja, tylko ze ja na gwiazde.

no no patrzaj a kariery jako opiekunki robimy
28 grudnia 2014 18:06
basiaim

Ja raz miałam dzień przed wyjazdem,a była to niedziela (w poniedziałek jechalam),wiec było to załatwiane internetowo,a w dzień wyjazdu jeszcze sprawdzane i  potwierdzane ;)

Mam nadzieję, że wcześniej mi zamkną ten bilet, bo dzień przed wyjazdem to by był dopiero stres.
28 grudnia 2014 18:06
basiaim

Sorry za plusa podczas spalenia,ale to za damę

prosze uprzejmie,zalozmy zem spalona dam
28 grudnia 2014 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

no no patrzaj a kariery jako opiekunki robimy

Wszystko przed nami, ja to bede pozniej troche ta gwiazda, a co ja mowie w sumie juz jestem, a opieka to tak dla rozrywki. Ciezkie jest zycie gwiazdy. eh
28 grudnia 2014 18:08
Jolek

Wszystko przed nami, ja to bede pozniej troche ta gwiazda, a co ja mowie w sumie juz jestem, a opieka to tak dla rozrywki. Ciezkie jest zycie gwiazdy. eh

no ja mam troche mnie czasu niz ty z racji wieku mego..no ale ty Jolek to kariere zrobisz na bank...
28 grudnia 2014 18:09 / 3 osobom podoba się ten post
Co tu sie dzieje ??? Poniedzialek nie pasuje,tosty w biegu zjadane,wszystkie ksiezniczki i jakas epidemia z tym przytulaniem ha ha ha
28 grudnia 2014 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Co tu sie dzieje ??? Poniedzialek nie pasuje,tosty w biegu zjadane,wszystkie ksiezniczki i jakas epidemia z tym przytulaniem ha ha ha

o damach i gwiazdach nie raczysz wspomniec?
28 grudnia 2014 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

o damach i gwiazdach nie raczysz wspomniec?

abo juz nie chcialem napisac ze jak damy...... a jak nie to do De ha ha ha
28 grudnia 2014 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

Wierzaj mi,damą być było jeszcze bardziej trudno.Niczego nie wolno,sama nie poleziesz nigdzie-bo co ludzie powiedzą,w gorset by cie wepchali,jeść jak wroblowi dali,łyskacza to byś nawet powachać nie mogła.Nic tylko etykieta i etykieta.To byś sie zanudziła.
To juz lepiej kurtyzaną jaką być-rozrywkowe życie wieść.
28 grudnia 2014 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

abo juz nie chcialem napisac ze jak damy...... a jak nie to do De ha ha ha

falszywe swiadectwo glosisz,jam zywym przykladem.dawalam a i tak w de wyladowalam...
28 grudnia 2014 18:12
ania52

no ja mam troche mnie czasu niz ty z racji wieku mego..no ale ty Jolek to kariere zrobisz na bank...

Oj wspomnisz kiedys dzisiejszy dzien oj wspomnisz wspomnisz.
28 grudnia 2014 18:12
ania52

falszywe swiadectwo glosisz,jam zywym przykladem.dawalam a i tak w de wyladowalam...

to widac ..............................a tam zaraz dlatego ha ha