Na wyjeździe #18

28 grudnia 2014 20:17 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

No chce, chce, ale bardziej mi sie seksu chce niz chlopa takiego na codzien, bo to tylko problem jest. Ja to chce takiego no wiecie, co ja wam bede tlumaczyla.

Jolek, sorry, to może zmień profesje:). Rozumiem hormony buzują:), mam syna pare lat od Ciebie starszego...ma dziewczyne(drugą) razem mieszkają ,ale myśle,że jest to coś wiecej niż tylko seks, oczywiście jest ważny....
28 grudnia 2014 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Jolek, sorry, to może zmień profesje:). Rozumiem hormony buzują:), mam syna pare lat od Ciebie starszego...ma dziewczyne(drugą) razem mieszkają ,ale myśle,że jest to coś wiecej niż tylko seks, oczywiście jest ważny....

hahaha, nie masz za co przeprazac, ale zawodu nie zmienie :))
ahhaha.
A ja Ci powiem, ze chyba na [prawde malo  rodzice wiedza io swoich dzieciach. Nie mowie tu o Twoim synu, ale mlodziez sie teraz inaczej zachowuje, nie mowie ze wszyscy, ale tak jest. Jest duzo wolnych zwiazkow :)))
28 grudnia 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Nie chce mi sie szukac dobranocek, a wiec tutaj Wam mowie Dobranoc Cioteczki.
28 grudnia 2014 20:25
Jolek

Nie chce mi sie szukac dobranocek, a wiec tutaj Wam mowie Dobranoc Cioteczki.

pa kochana.daj jutro znaka co doktor ci rzekl...seksownych snow ci zycze
28 grudnia 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nie czytalas ??? Pisala ze sexu ma juz dosc Wiec jak sex to kroliczek bardziej pasuje

A ja biedna myślałam, że to odwrotnie jest. 
28 grudnia 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
i nie tylko za to mi placa ha ha
28 grudnia 2014 20:39 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

hahaha, nie masz za co przeprazac, ale zawodu nie zmienie :))
ahhaha.
A ja Ci powiem, ze chyba na [prawde malo  rodzice wiedza io swoich dzieciach. Nie mowie tu o Twoim synu, ale mlodziez sie teraz inaczej zachowuje, nie mowie ze wszyscy, ale tak jest. Jest duzo wolnych zwiazkow :)))

Tak, mój syn jest w wolnym związku, ...ale.. w w związku. Co z tego wyniknie czas pokaże....
28 grudnia 2014 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
To teraz wiem, dlaczego czasami brednie pisze.
28 grudnia 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a tos sie przyczaila.swojego z odzysku mi dasz a wypozyczonegio mojego sobie wypozyczysz....przejrzalam twe zamiary

Wypożyczony wziąłby takie truchło z sypiacymi sie trocinam??? To sie zakrecę wokół niego!

I nieopatrznie wlazłam na topik o gotowaniu,i życzę sobie u ciebie w zajeżdzie coś smakowitego zjeść-zanim sie napiję(bo potem to i bele co przełknę,muszę przed)-takie tam fajne propozycje są-i nie pytaj które,bo dla mnie wszystkie.

Ja tam żegnam się.Idę sie uwalić do łóżeczka.
28 grudnia 2014 21:39
Impala

Wypożyczony wziąłby takie truchło z sypiacymi sie trocinam??? To sie zakrecę wokół niego!

I nieopatrznie wlazłam na topik o gotowaniu,i życzę sobie u ciebie w zajeżdzie coś smakowitego zjeść-zanim sie napiję(bo potem to i bele co przełknę,muszę przed)-takie tam fajne propozycje są-i nie pytaj które,bo dla mnie wszystkie.

Ja tam żegnam się.Idę sie uwalić do łóżeczka.

wedle rozkazu...ide tez zelegac..
29 grudnia 2014 07:13 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem dziś buńczucznie nastawiona.....

Mam tutaj kilka dziwnych dodatkowych obowiązków, których nie mam w umowie,ale zbyt uciążliwe nie są to je "grzecznościowo" robię....

Zastanawiam sie dziś,co to będzie bo wszędzie biało,a wokół naszego domu oczywiście nieodsniezone......
29 grudnia 2014 07:17
basiaim

Jestem dziś buńczucznie nastawiona.....

Mam tutaj kilka dziwnych dodatkowych obowiązków, których nie mam w umowie,ale zbyt uciążliwe nie są to je "grzecznościowo" robię....

Zastanawiam sie dziś,co to będzie bo wszędzie biało,a wokół naszego domu oczywiście nieodsniezone......

u mnie tez sypnelo.zaciekawiona jestem jak to z odsniezaniem bedzie.na gorze mieszka corka z mezem,wyzej facet wynajmujacy mieszkanie.odsniezania nie mam w zakresie zobacze jak sytuacja rozwinie sie.
29 grudnia 2014 07:33
ania52

u mnie tez sypnelo.zaciekawiona jestem jak to z odsniezaniem bedzie.na gorze mieszka corka z mezem,wyzej facet wynajmujacy mieszkanie.odsniezania nie mam w zakresie zobacze jak sytuacja rozwinie sie.

Ja mieszkam w dobudowce kamienicy,której wlascicielka jest babcia.
Nie ma tu dozorcy,dlatego tez np ja otwieram tą brame pod wywóz śmieci,o czym kiedyś pisalam....

Odsniezyc muszę (dla własnej wygody) tylne schody,które prowadzą z kuchni na podworko (tylko my z nich korzystamy),a resztę....?
29 grudnia 2014 08:10 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć dziubki~
Jak zauważam,już zauważyłyście,że za oknem jest pięknie i biała!I to napawa was troską,bo jak zwykle-zamiast pozytywnie myśleć-wy na czarno!
A pomyśl jedna z drugą,że i na powietrzu pobędziesz,możesz tę chwilę darowanej wolności wydłużać bezkarnie-przecież nikt nie każe ci odśnieżać z predkością światła.Poza tym dotlenisz się,nieco ruchu tez ci nie zaszkodzi.
A najważniejsze-odrywasz myśli od milusińskich i jestech przez chwilę wolna.

A tak na poważnie-jak milusińscy mieli rączki i nóżki sprawne-sami to robili.Teraz was maja-czy to jest w umowie,czy nie.Odśnieżyć trzeba.
29 grudnia 2014 08:18
Z zeszlym roku bylam w domku jednorodzinnym,poodsniezalam sciezeczki waziutkie,i jak Impala mowi NIE ROBIMY Z PREDKOSCIA SWIATLA