kot lepsiejszy,a ze czarny...coz...jam wierzaca w gusla i inne zabobony ale poswiece sie....a geldy to sie odchudzaja czy z chytrosci nie jedza?i skad u geldow taka wola silna...ja tak chce...nie jesc...
kot lepsiejszy,a ze czarny...coz...jam wierzaca w gusla i inne zabobony ale poswiece sie....a geldy to sie odchudzaja czy z chytrosci nie jedza?i skad u geldow taka wola silna...ja tak chce...nie jesc...
Też bym tak chciała.Ja tak nie umiem!
Dzisiaj to nawet bez śniadania jest.
To nie z chytrości,to po to,żeby co niektorych w poczucie winy wpędzić,żeby szybciej pod ziemię tyrafić(choć to nie do końca prawdziwe jest).Parę innych powodów jeszcze bym znalazła,ale to pierwsze najważniejsze jest.
Mogę z kotem przyjść,co mi tam,a miejsca mniej zajmuje i nie zeżre tyle.Ale czarny ci on,to nie wiem,czy ty w zabobony wierząca?I czy alergii nie masz.???
Ja rano zakupowe wychodne mam,a potem to kamieniem siedzieć muszę z geldami.
Teraz obiada jadłam,to przed laptopem siedziałam,bo to i taki byle jako obiad był.Tylko dla mnie,geldy nadal nie jedzą.

Kota też mam czarnego. zawsze mam czarne koty.a ten na zdjeciu piękny jest.
Kota też mam czarnego. zawsze mam czarne koty.a ten na zdjeciu piękny jest.
Też bym tak chciała.Ja tak nie umiem!
Dzisiaj to nawet bez śniadania jest.
To nie z chytrości,to po to,żeby co niektorych w poczucie winy wpędzić,żeby szybciej pod ziemię tyrafić(choć to nie do końca prawdziwe jest).Parę innych powodów jeszcze bym znalazła,ale to pierwsze najważniejsze jest.
czarny kot szczęście na ogonie niesie , już w starożytności się na tym poznano.... :)
a że masz czarnego piesia na awatarze to Ci do kompletu dorzucę kiciusia....(no sama powiedz - czy on może przynieść pecha?)

Fajny ! Bidula taka.Tylko cholernik przeciez urosnie !
Orim , jak urośnie to też będzie fajny ! Na przykład taki: sam przyznasz ,że sama słodycz.....