Na wyjeździe #18

22 grudnia 2014 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
Jak już pisałam wyyyyyżej ,to jest forum dla opiekunek.wszelakie rady ,problemy itp ,ale do jasnej ciasnej dajcie se kobitki juz spokój z panem R.,bo za chwilkę zaczniecie się wyzywać albo jeszcze gorzej.Kochane Panie święta idą,jak będziecie grzeczne to Mikołaj was odwiedzi :)
22 grudnia 2014 07:55 / 1 osobie podoba się ten post
trochę nauki niemieckiego się ci przyda : Du musst immer deinen Senf dazugeben! 
22 grudnia 2014 08:02
Aniak

trochę nauki niemieckiego się ci przyda : Du musst immer deinen Senf dazugeben! 

No Aniak !1  rozszyfrowałam :))))
cieszę się DDDD
może byś mnie pouczyła ??? tak troszkę....plissss :)
22 grudnia 2014 08:31 / 7 osobom podoba się ten post

Mleczko i Andrea dajcie już prosze spokój. Jak musicie się spierać, to znajdźcie jakiś powód, który jest tego wart, bo pan R na pewno nie jest.

22 grudnia 2014 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Mleczko i Andrea dajcie już prosze spokój. Jak musicie się spierać, to znajdźcie jakiś powód, który jest tego wart, bo pan R na pewno nie jest.

Ja sie nie spieram o kogoś tylko o coś.Napisałam 2 posty w tej dla mnie plotkarskiej sprawie.Za duzo?
22 grudnia 2014 08:38 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Mnie jak widać dzisiaj wzieło na "pouczanie " wiec wybacz "starej babie " ale napisze- słowa :  " Mleczko i Andrea dajcie już prosze spokój. Jak musicie się spierać, to znajdźcie jakiś powód, który jest tego wart " to jak najbardziej przystoi Moderatorowi ale : " bo pan R na pewno nie jest."  już nie pasują  :)))) Spokojnych Świat życzę
22 grudnia 2014 08:41 / 13 osobom podoba się ten post
Dziewczyny ! Przez jakiegoś ..........brzydkie słowo inteligentnie w całości wykropkowałam , Wy , mądre kobity przed świetami chcecie się pokłócić ?.... Nie warto ! ... Poczytałam z boku , na spokojnie . Jeszcze wczoraj wieczorem jak się to wszystko zaczęło miałam mieszane uczucia , dziś patrzę bardziej obiektywnie . Dziewczyny , które piszą , żeby nie prać swoich brudów na forum - święta racja !...... Dziewczyny , które ostrzegają przed bądż co bądz niebezpieczeństwem...... Najświętsza racja !!!.... To , że nie ulożyło się życie naszej koleżanki z panem X , nie nasza sprawa , to duża dziewczynka jest , wie o tym , że drugi raz na zimne dmuchać będzie !.Mam córkę , fajną dziewczynę , gdyby ktoś mądry przed kilkoma laty np. Andrea , Emilia umiał przestrzec " Ją " przed zakochanym można powiedzieć , że wtedy " aniołem " może ..... nie miała by w szpitalu prostowanego , złamanego nosa ? może : ułożyła by sobie życie z kimś innym , lepszym , bez szpiegowania każdego kroku ....może mój mały mądrala nie był by wypytywany , nastawiany przez tatusia , którego bardzo kocha przeciw każdemu kto tylko zbliży się do matki a spodnie nosi ? ..... więcej by tego było , ale nie będę prać własnych brudów i nie chcę żebyście to komentowali co dotyczy mojej rodziny , bo ? bo opitolę jak św. Michał diabła !....... Dziewczyny i chłopaki ! Brońmy się , ostrzegajmy wzajemnie przed różnymi oszustami , naciągaczami i innymi paskudztwami , czy to chłop , czy baba będzie !....... Możecie pojezdzić teraz sobie po mnie , ale ostrzegam jeszcze raz : ...... Moja rodzina to dla mnie świętość - nie ruszamy ! ......
22 grudnia 2014 08:48 / 3 osobom podoba się ten post
Co racja to racja
niech kazdy swoich stringow pilnuje i to co w stringach tj moje MOTTO zyciowe
22 grudnia 2014 08:53 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dziewczyny ! Przez jakiegoś ..........brzydkie słowo inteligentnie w całości wykropkowałam , Wy , mądre kobity przed świetami chcecie się pokłócić ?.... Nie warto ! ... Poczytałam z boku , na spokojnie . Jeszcze wczoraj wieczorem jak się to wszystko zaczęło miałam mieszane uczucia , dziś patrzę bardziej obiektywnie . Dziewczyny , które piszą , żeby nie prać swoich brudów na forum - święta racja !...... Dziewczyny , które ostrzegają przed bądż co bądz niebezpieczeństwem...... Najświętsza racja !!!.... To , że nie ulożyło się życie naszej koleżanki z panem X , nie nasza sprawa , to duża dziewczynka jest , wie o tym , że drugi raz na zimne dmuchać będzie !.Mam córkę , fajną dziewczynę , gdyby ktoś mądry przed kilkoma laty np. Andrea , Emilia umiał przestrzec " Ją " przed zakochanym można powiedzieć , że wtedy " aniołem " może ..... nie miała by w szpitalu prostowanego , złamanego nosa ? może : ułożyła by sobie życie z kimś innym , lepszym , bez szpiegowania każdego kroku ....może mój mały mądrala nie był by wypytywany , nastawiany przez tatusia , którego bardzo kocha przeciw każdemu kto tylko zbliży się do matki a spodnie nosi ? ..... więcej by tego było , ale nie będę prać własnych brudów i nie chcę żebyście to komentowali co dotyczy mojej rodziny , bo ? bo opitolę jak św. Michał diabła !....... Dziewczyny i chłopaki ! Brońmy się , ostrzegajmy wzajemnie przed różnymi oszustami , naciągaczami i innymi paskudztwami , czy to chłop , czy baba będzie !....... Możecie pojezdzić teraz sobie po mnie , ale ostrzegam jeszcze raz : ...... Moja rodzina to dla mnie świętość - nie ruszamy ! ......

Basia co Ty wypisujesz ????????????????? co trafia do zakochanej kobiety a tym bardziej do dziewczyny.Gdyby przestrogi mialy taka cudowna moc nie byłoby rozwodow i kobiet samotnie wychowujących dzieci.
22 grudnia 2014 09:04 / 2 osobom podoba się ten post
moje zdanie takie jest:smutne dla mnie jest to,ze dwie osoby ,bliskie sobie niegdys,zapewne kochajace sie nie potrafiac zalatwic swoich rodzinnych spraw indywidualnie,chca to zalatwic na forum za pomoca innych uczestnikow...ale fakt,ze w ktoryms poscie znalazla sie informacja,ze ujawnienie danych osobowych to zaden problem,zaniepokoil mnie i ti bardzo.mam nadzieje,ze Moderator pilnie strzeze moich danych osobowych.bo po takiej lekturze rozne mysli mam,pewie niesluszne,ale mam..ponadto uwazam,ze Moderator jako osoba zarzadzajaca wszystkim na forum powinien byc bezstronny..a z przykroscia to pisze,tez wydal swoja opinie o wspomnianym panu R.sluszna czyu nie nie wnikam bo tematu i ludzi nie znam.smutne jest dla mnie rowniez to,ze nasze wesole,dowcipne towarzystwo zmienia sie w klotliwe i oceniajace.bardzo lubie nasze forum bo swietni ludzie tutaj sa ale lekki niesmak mam...to na tyle
22 grudnia 2014 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięki za poszukiwania mnie- poczytałam sobie. Ale wiecie jak to dziadostwo boli? 3 noce nie spałam dzisiaj zemdląlam z rana...tak mi się słabo zrobilo... a dalej nie pamietam.
22 grudnia 2014 09:07
patka

Dzięki za poszukiwania mnie- poczytałam sobie. Ale wiecie jak to dziadostwo boli? 3 noce nie spałam dzisiaj zemdląlam z rana...tak mi się słabo zrobilo... a dalej nie pamietam.

kochana  to nie jest dobrze,ze zemdlalas.z uszkodzona noga lezec powinnas,nie wiem czy pracujesz.
22 grudnia 2014 09:08
Pisze krótko bo wczoraj nap długiego posta i mi nie poszedl... dziadostwo się różańca coś juz nie mam nerwow
22 grudnia 2014 09:08 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko, ale tu chodzi o to, zeby sie zadna z Was nie zdazyla zakochac w oszuscie. Po to to wszystko. Mnie rowniez nikt nie ostrzegl. A pozniej otoczenie chcac lub nie bralo udzial w klamstwie. Na rozmowie u lekarza z nim bylam. Wczesniej mi o tym, ze raka ma opowiadal. To byl lekarz pierwszego kontaktu. Mowil o dalszych badaniach, diecie itd. Opowiadal o wrzodach zoladka, ale ja o raku sluchalam, bo przeciez tak nastawiona przez R.bylam... Juz po mojej ucieczce do lekarza dotarlo jak zostal wykorzystany i mnie przeprosil.Mamusia mu glowe na lyso ogolila, bo przeciez synek raka ma... Kolega karetka pod dom podrzucil i juz bylo, ze ze szpitala wraca. Dalsza rodzina byla przekonana, ze o jego przeszlosci wiem, ale rozmawiac nie chce, bo to dla mnie krepujace....Na prawde uwazasz, ze nie powinno sie przed nim ostrzegac?
I cos jeszcze. A.to nie nasza Andrea. To jego ofiara. To dzieki niej jest w Szwajcarii. I pozycja mu sie bardziej do kolejnych oszustw poprawila. Bo juz nie bezdomny z Walbrzycha, a "biznesmen" ze Szwajcarii. Jego wyzsze wyksztalcenie i zawod to rowniez bajka. Fizjoterapeute to co najwyzej na zywca w przychodni widzial, albo jak do PDP przychodzili.
22 grudnia 2014 09:18
ania52

kochana  to nie jest dobrze,ze zemdlalas.z uszkodzona noga lezec powinnas,nie wiem czy pracujesz.

No pracuje pracuje innego wyjścia nie mam. Ale tesciowka chce mnie zabierać po tel jaki rano odemnie dostala. Kurde nie wiem co mam robic?